Menu
Your Cart

PACHET COMPLET RISVAN VLAD RUSU

PACHET COMPLET RISVAN VLAD RUSU
-9 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
PACHET COMPLET RISVAN VLAD RUSU
  • Stock: In Stock
  • Model: PACHET COMPLET RISVAN VLAD RUSU
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
370.00 Lei
405.00 Lei
Ex Tax: 370.00 Lei

PACHET COMPLET RISVAN VLAD RUSU

7 CARTI
INITIERE IN REIKI 

,, Lucrarea de fata este menita sa fie un ghid care sa indrume practicantii Reiki in folosirea cat mai eficienta a tehnicilor si metodelor de tratament si de autotratament astfel incat sa reuseasca in cel mai scurt timp sa-si insuseasca cele mai importante proceduri specifice acestei arte  de vindecare orientale. Cu fiecare capitol in parte, lucrarea introduce intr-un format simplu de urmarit, concepte suplimentare utile practicantului si destinate atat aplicarii personale – in viata de zi cu zi – cat si practicii terapeutice profesionale.  De la fondatorul acestei traditii de vindecare  – Mikao Usui – si pana la diversitatea practicilor pe care le cunoaste astazi, REIKI se evidentiaza ca un mod ideal si simplu de aplicat pentru a ne imbunatati viata si de a ne relaxa, promovand astfel sanatatea si armonia” ( Risvan Vlad Rusu)

KARUNA – VINDECAREA NATURALĂ CU ÎNGERI, ARHANGHELI ȘI LUMINĂ 

,,Sper ca lucrarea aceasta sa fie de ajutor tuturor celor ce o vor citi si sa ii ajute pe toti sa desluseasca cateva din “trucurile” vindecarii prin Compasiune si Lumina. As dori ca aceasta carte sa fie un mic ghid care sa va introduca in minunata lume a terapiilor energetice prin cultivarea valorilor si virtutilor fundamentale ale Spiritului uman: Iubirea Neconditionata, Compasiunea, Lumina, Pacea si Iertarea. Fie ca lectura acestei carti si a celor care vor urma sa va aduca Lumina, cunoastere si inspiratie!” ( Risvan Vlad Rusu)

DICTIONAR DE SIMBOLURI PENTRU PROTECTIA SPIRITUALA 

“Un simbol reprezinta o reprezentare a unui concept…vorbim astfel despre simboluri artistice, despre simboluri scriptice, despre simboluri faptice. În esenţă, un simbol are rolul de a sistematiza într-un mod succint și grafic un anumit concept sau o înşiruire de astfel de concepte. În viaţa de zi cu zi întâlnim simboluri la tot pasul; fie că vorbim de reprezentările semnelor de circulaţie care ne indică cum să reacţionăm în anumite situaţii pe stradă sau în trafic, fie că vorbim despre simbolurile semnelor zodiacale – arhetipuri comportamentale, fie că aducem în discuţie simbolurile culorilor, plantelor, aromelor… În Reiki, simbolurile sunt reprezentări grafice, desene, unele din ele provenind din scrierea japoneză Kanji, altele cărora aparent nu le putem găsi vreo asociere lingvistică şi care totuşi ni se pot parea cunoscute. Lucrarea de fata este menita sa introduca cititorul in lumea fascinanta a simbolurilor din diverse sisteme energetice orientale si moderne si sa paveze calea catre documentare si mai riguroasa si studiu temeinic.” (Risvan Vlad Rusu) Nume: Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala

COMPENDIU DE REIKI – MEDITATII, TEHNICI SI METODE PRACTICE 

” Arta punerii mâinilor spre vindecare este la fel de veche ca şi munţii; oamenii au practicat punerea mâinilor încă de la începutul timpurilor. Este un instinct natural să pui mâna pe cel rănit sau bolnav. Mamele sunt un exemplu în acest sens, când copilul este rănit, mama pune mâna pe locul lovit. Atingerea umană înseamnă vindecare şi dragoste. Această energie este una şi aceeaşi cu energia folosită de practicanţii REIKI. Compendiul de Reiki pe care îl țineți între palme conține, între paginile sale, tehnici, metode și meditații esențiale și specifice acestei metode japoneze tradiționale, precum și diverse aplicații moderne – extrase din cunoașterea oferită de alte sisteme Reiki apărute după Usui Sensei. Aplicațiile tradiționale sunt îmbinate cu metodele moderne din Shamballa Multidimensional Healing, Karuna© Reiki și din alte sisteme contemporane pentru a oferi cititorului șansa primară de a se documenta și de a găsi cele mai potrivite metode de autotratament și de relaxare. ” Risvan Vlad Rusu

PRIMUL PAS – Eseuri Pentru Evoluție si Dezvoltare Personala 

“LUCRAREA  DE FATA se bazeaza pe cunoasterea acumulata si pe experienta obtinuta de-a lungul a peste treisprezece ani de practica directa de coaching, consiliere pentru dezvoltare personala si terapii complementare. “Capitolele” lucrarii de fata reprezinta eseuri centrate pe subiect si care sunt menite nu numai sa va introduca in aspectele teoretice ale chestiunilor prezentate, dar mai ales in cele practice (care, de multe ori, preced teoria). De-a lungul fiecarui capitol veti intalni notiuni teoretice presarate cu mici (sau mai mari) exercitii practice menite sa va asiste in fantastica si fascinanta calatorie a vietii si a evolutiei dumneavoastra personale, dar si spirituale. Cartea de fata este menita sa va ajute sa va schimbati si sa va transformati in bine, sa va manifestati bucuria, fericirea, prosperitatea, sanatatea, relatiile de calitate, dar mai ales virtutile minime necesare pentru o fluida si benefica curgere a vietii dumneavoastra. Citirea fiecarui capitol va va transforma, va trezi raspunsuri din strafundul fiintei si va da nastere la noi intrebari la care veti gasi raspunsurile cele mai bune cat mai usor. Va dorim lectura placuta! ” (Risvan Vlad Rusu)

CELE SAPTE LEGI – APLICATI HOLISTICE PENTRU O VIATA ARMONIOASA 

,,Inca de pe vremea anticelor scoli initiatice egiptene ale lui Amenothep al IV-lea si ale lui Ramses al III-lea, fiecare aspirant la nivelul de “invatacel hermetic” trebuia sa “bata la portile Templului” pentru a putea avea sansa de a fi primit inauntru pentru a fi initiat in tainele cele mai oculte ale vietii si ale magiei… Aceasta lucrare – scrisa intr-un stil neconventional, practic si, de multe ori umoristic – ofera sansa cititorului de a fi instruit in tainele unuia dintre cele mai frumoase subiecte ale teoriei si practicii hermetice: “cele sapte legi  hermetice Universale”. Fiecare lege este tratata atat din punct de vedere al partii teoretice, dar si din perspectiva practica, cartea de fata oferind o metodologie si un program specific pentru transformare personala, self – coaching si succes personal. Cu determinare si perseverenta, fiecare cititor are oportunitatea de a-si imbunatati modul in care se raporteaza la intregul Univers si, urmand exercitiile din fiecare capitol, poate sa devina chiar acum o persoana mai zambitoare si, de ce nu, mai integrata in minunata lume inconjuratoare.” (Risvan Vlad Rusu) INITIERE IN HERMETISM Franz Bardon este considerat de mulți ca fiind cel mai mare inițiat al secolului 20. Un agent neobosit al luminii, el a supraviețuit lagărelor de concentrare ale lui Hitler dar a murit căzând victimă persecuției comunismului în 1958. A lăsat în urma sa patru cărți legendare care au devenit scrieri canonice pentru literatura ocultă. Inițiere în Hermetism este prima și cea mai importantă dintre lucrările lui Bardon și este pe drept privită ca fiind baza întregii sale opere. Spre deosebire de alte cărți pe tematica magiei, Bardon își concentrează atenția pe pregătirea practică necesară pentru dobândirea magiei adevărate. Folosind cele patru elemente, cel al focului, al aerului, al apei și al pământului ca bază, Bardon îl învață pe discipol cum să stăpânească aceste forțe universale în cele trei lumi, cea a corpului, a sufletului și a spiritului. Autorul îl conduce pe învățăcel pas cu pas prin toate exercițiile oferind exerciții detaliate din întregul domeniu al magiei, de la tehnicile de bază de control a gândurilor și a imaginației până la tehnicile avansate de călătorie astrală, folosirea talismanelor și a oglinzilor magice, și multe altele. Nici un alt scriitor nu a dezvoltat vreodată un program atât de clar, concis și practic de dezvoltare în domeniul magiei.

 

FENG SHUI TRADITIONAL – MANUALUL PRACTICANTULUI 

Cu ocazia inceperii cursului de Feng Shui Traditional – Nivelul I – s-a lansat lucrarea “Feng Shui traditional – Manualul Practicantului”. Lucrarea a vazut lumina tiparului ca o misiune directa de la Maestrul meu si din dorinta profunda de a oferi tuturor solutii simple si eficiente pentru a-si putea optimiza diverse aspecte ale vietii. Lucrarea se adreseaza atat cursantilor, dar si tuturor celor care doresc sa patrunda in tainele stiintei Feng Shui Traditional asa cum este aceasta fundamentata in textele clasice. Lucrarea se dorește a fi un manual pentru practicanții Feng Shui clasic si, de aceea, dacă vă așteptați să aflați din această carte unde să vă poziționați broscuța norocoasă sau care este “colțul universal al bogăției” sau ce “ritualuri” sa folositi, veți fi dezamăgiți – lucrarea nu trateaza “New Age”/”Pop” Feng Shui, ci se bazeaza pe cunoasterea clasica a marilor Intelepti ai dinastiilor Tang, Song, Ming si Qing… Încercați sa investiti  răbdare în lectură și să parcurgeți informațiile prezentate cu atenție și, cu voința de a aplica ceea ce învățați, cu siguranță că veți obține rezultate pozitive în cel mai scurt timp. Informațiile prezentate în prezentul volum se bazează pe studiile personale de Metafizică Chineză și pe învățăturile obținute în Malaezia de la îndrumătorii mei, pe experiența personală din ultimii 12 ani de practica și, mai ales, pe textele tradiționale (clasice) care – peste tot de-a lungul cărtii – sunt menționate ca referință. Pentru reprezentarea fonetică a denumirilor chinezești s-a ales folosirea grafiei Pinyin – cea mai acceptată și larg folosită în cercurile academice și cea care redă cel mai bine pronunția cuvintelor din limba chineză. Structura cărții este graduală, astfel încât să poată fi abordată de către oricine. Nu este necesar să aveți cunoștințe anterioare despre Feng Shui pentru a înțelege sau pentru a aplica metodele prezentate în această lucrare. Manualul este bogat ilustrat si toate ilustrațiile sunt menite să faciliteze învățarea și reținerea ușoară a conceptelor prezentate, iar exemplele si exercitiile strecurate de-a lungul lucrării împartășesc același scop. Feng Shui tradițional funcționează fie că credeți sau nu în “puterea” acestuia; Feng Shui tradițional se bazează pe factorii de direcție, locație, timp și locatari; Feng Shui tradițional nu implică schimbarea credinței sau a convingerilor personale și nu se bazează pe superstiție, magie sau mitologie; Feng Shui tradițional nu impune schimbarea stilului vestimentar sau adoptarea de bijuterii de un anumit fel; Feng Shui tradițional nu necesită decât folosirea unui singur instrument – busola Luo Pan și cunoașterea unor informații teoretice cu mare potențial de aplicabilitate practică. Autorul vă dorește lectură plăcută și practică fructuoasă și – așa cum urează în mod tradițional chinezii, “fie ca fiecare clipă a vieții voastre să fie mai bună ca cele care au trecut deja și să priviți în viitor cu zâmbetul pe buze, știind că Norocul Ceresc se manifestă ca o binecuvantare a Cerului, Norocul Omenesc il construiti singuri prin deciziile și acțiunile personale, iar Norocul Pământesc – Feng Shui – se poate învăța!”

Autor: Risvan Vlad Rusu

Număr de pagini: 336

Color integral

Coperta necartonata

ISBN: 978-606-93202-6-6

Editura: Trinity Anul: 2013 Disponibilitate: in stoc

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha