Menu
Your Cart

Pachet complet Editura Trinity

Pachet complet Editura Trinity
-16 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Pachet complet Editura Trinity
  • Stock: In Stock
  • Model: Pachet complet Editura Trinity
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
550.00 Lei
655.00 Lei
Ex Tax: 550.00 Lei

Pachet complet Editura Trinity
12 CARTI LA PACHET

INITIERE IN REIKI – RISVAN VLAD RUSU

,, Lucrarea de fata este menita sa fie un ghid care sa indrume practicantii Reiki in folosirea cat mai eficienta a tehnicilor si metodelor de tratament si de autotratament astfel incat sa reuseasca in cel mai scurt timp sa-si insuseasca cele mai importante proceduri specifice acestei arte  de vindecare orientale. Cu fiecare capitol in parte, lucrarea introduce intr-un format simplu de urmarit, concepte suplimentare utile practicantului si destinate atat aplicarii personale – in viata de zi cu zi – cat si practicii terapeutice profesionale.  De la fondatorul acestei traditii de vindecare  – Mikao Usui – si pana la diversitatea practicilor pe care le cunoaste astazi, REIKI se evidentiaza ca un mod ideal si simplu de aplicat pentru a ne imbunatati viata si de a ne relaxa, promovand astfel sanatatea si armonia” ( Risvan Vlad Rusu)

KARUNA – VINDECAREA NATURALĂ CU ÎNGERI, ARHANGHELI ȘI LUMINĂ – RISVAN RUSU

,,Sper ca lucrarea aceasta sa fie de ajutor tuturor celor ce o vor citi si sa ii ajute pe toti sa desluseasca cateva din “trucurile” vindecarii prin Compasiune si Lumina. As dori ca aceasta carte sa fie un mic ghid care sa va introduca in minunata lume a terapiilor energetice prin cultivarea valorilor si virtutilor fundamentale ale Spiritului uman: Iubirea Neconditionata, Compasiunea, Lumina, Pacea si Iertarea. Fie ca lectura acestei carti si a celor care vor urma sa va aduca Lumina, cunoastere si inspiratie!” ( Risvan Vlad Rusu)

DICTIONAR DE SIMBOLURI PENTRU PROTECTIA SPIRITUALA – RISVAN RUSU

“Un simbol reprezinta o reprezentare a unui concept…vorbim astfel despre simboluri artistice, despre simboluri scriptice, despre simboluri faptice. În esenţă, un simbol are rolul de a sistematiza într-un mod succint și grafic un anumit concept sau o înşiruire de astfel de concepte. În viaţa de zi cu zi întâlnim simboluri la tot pasul; fie că vorbim de reprezentările semnelor de circulaţie care ne indică cum să reacţionăm în anumite situaţii pe stradă sau în trafic, fie că vorbim despre simbolurile semnelor zodiacale – arhetipuri comportamentale, fie că aducem în discuţie simbolurile culorilor, plantelor, aromelor… În Reiki, simbolurile sunt reprezentări grafice, desene, unele din ele provenind din scrierea japoneză Kanji, altele cărora aparent nu le putem găsi vreo asociere lingvistică şi care totuşi ni se pot parea cunoscute. Lucrarea de fata este menita sa introduca cititorul in lumea fascinanta a simbolurilor din diverse sisteme energetice orientale si moderne si sa paveze calea catre documentare si mai riguroasa si studiu temeinic.” (Risvan Vlad Rusu) Nume: Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala

COMPENDIU DE REIKI – MEDITATII, TEHNICI SI METODE PRACTICE – RISVAN RUSU 

” Arta punerii mâinilor spre vindecare este la fel de veche ca şi munţii; oamenii au practicat punerea mâinilor încă de la începutul timpurilor. Este un instinct natural să pui mâna pe cel rănit sau bolnav. Mamele sunt un exemplu în acest sens, când copilul este rănit, mama pune mâna pe locul lovit. Atingerea umană înseamnă vindecare şi dragoste. Această energie este una şi aceeaşi cu energia folosită de practicanţii REIKI. Compendiul de Reiki pe care îl țineți între palme conține, între paginile sale, tehnici, metode și meditații esențiale și specifice acestei metode japoneze tradiționale, precum și diverse aplicații moderne – extrase din cunoașterea oferită de alte sisteme Reiki apărute după Usui Sensei. Aplicațiile tradiționale sunt îmbinate cu metodele moderne din Shamballa Multidimensional Healing, Karuna© Reiki și din alte sisteme contemporane pentru a oferi cititorului șansa primară de a se documenta și de a găsi cele mai potrivite metode de autotratament și de relaxare. ” Risvan Vlad Rusu

PRIMUL PAS – Eseuri Pentru Evoluție si Dezvoltare Personala – RISVAN RUSU

“LUCRAREA  DE FATA se bazeaza pe cunoasterea acumulata si pe experienta obtinuta de-a lungul a peste treisprezece ani de practica directa de coaching, consiliere pentru dezvoltare personala si terapii complementare. “Capitolele” lucrarii de fata reprezinta eseuri centrate pe subiect si care sunt menite nu numai sa va introduca in aspectele teoretice ale chestiunilor prezentate, dar mai ales in cele practice (care, de multe ori, preced teoria). De-a lungul fiecarui capitol veti intalni notiuni teoretice presarate cu mici (sau mai mari) exercitii practice menite sa va asiste in fantastica si fascinanta calatorie a vietii si a evolutiei dumneavoastra personale, dar si spirituale. Cartea de fata este menita sa va ajute sa va schimbati si sa va transformati in bine, sa va manifestati bucuria, fericirea, prosperitatea, sanatatea, relatiile de calitate, dar mai ales virtutile minime necesare pentru o fluida si benefica curgere a vietii dumneavoastra. Citirea fiecarui capitol va va transforma, va trezi raspunsuri din strafundul fiintei si va da nastere la noi intrebari la care veti gasi raspunsurile cele mai bune cat mai usor. Va dorim lectura placuta! ” (Risvan Vlad Rusu)

CELE SAPTE LEGI – APLICATI HOLISTICE PENTRU O VIATA ARMONIOASA – RISVAN RUSU ,,Inca de pe vremea anticelor scoli initiatice egiptene ale lui Amenothep al IV-lea si ale lui Ramses al III-lea, fiecare aspirant la nivelul de “invatacel hermetic” trebuia sa “bata la portile Templului” pentru a putea avea sansa de a fi primit inauntru pentru a fi initiat in tainele cele mai oculte ale vietii si ale magiei… Aceasta lucrare – scrisa intr-un stil neconventional, practic si, de multe ori umoristic – ofera sansa cititorului de a fi instruit in tainele unuia dintre cele mai frumoase subiecte ale teoriei si practicii hermetice: “cele sapte legi  hermetice Universale”. Fiecare lege este tratata atat din punct de vedere al partii teoretice, dar si din perspectiva practica, cartea de fata oferind o metodologie si un program specific pentru transformare personala, self – coaching si succes personal. Cu determinare si perseverenta, fiecare cititor are oportunitatea de a-si imbunatati modul in care se raporteaza la intregul Univers si, urmand exercitiile din fiecare capitol, poate sa devina chiar acum o persoana mai zambitoare si, de ce nu, mai integrata in minunata lume inconjuratoare.” (Risvan Vlad Rusu) INITIERE IN HERMETISM Franz Bardon este considerat de mulți ca fiind cel mai mare inițiat al secolului 20. Un agent neobosit al luminii, el a supraviețuit lagărelor de concentrare ale lui Hitler dar a murit căzând victimă persecuției comunismului în 1958. A lăsat în urma sa patru cărți legendare care au devenit scrieri canonice pentru literatura ocultă. Inițiere în Hermetism este prima și cea mai importantă dintre lucrările lui Bardon și este pe drept privită ca fiind baza întregii sale opere. Spre deosebire de alte cărți pe tematica magiei, Bardon își concentrează atenția pe pregătirea practică necesară pentru dobândirea magiei adevărate. Folosind cele patru elemente, cel al focului, al aerului, al apei și al pământului ca bază, Bardon îl învață pe discipol cum să stăpânească aceste forțe universale în cele trei lumi, cea a corpului, a sufletului și a spiritului. Autorul îl conduce pe învățăcel pas cu pas prin toate exercițiile oferind exerciții detaliate din întregul domeniu al magiei, de la tehnicile de bază de control a gândurilor și a imaginației până la tehnicile avansate de călătorie astrală, folosirea talismanelor și a oglinzilor magice, și multe altele. Nici un alt scriitor nu a dezvoltat vreodată un program atât de clar, concis și practic de dezvoltare în domeniul magiei.

PRACTICA EVOCĂRII MAGICE – FRANZ BARDON

Franz Bardon este considerat de mulți ca fiind cel mai mare inițiat al secolului 20. Un agent neobosit al luminii, el a supraviețuit lagărelor de concentrare ale lui Hitler dar a murit căzând victimă persecuției comunismului în 1958. A lăsat în urma sa patru cărți legendare care au devenit scrieri canonice pentru literatura ocultă. ,, În aceste timpuri, Franz Bardon, autorul cărţii Iniţiere în Hermetism, a primit din partea Providenţei Divine misiunea divină şi sarcina foarte importantă de a-i ghida pe cei care caută adevărul pe calea perfecţiunii. Odată cu publicarea cărţii Practica evocării magice, autorul face disponibilă publicului a doua operă a sa. În acest al doilea tratat, Franz Bardon îi ghidează conştient la următorul nivel al dezvoltării lor pe cititorii şi adevăraţii studenţi ai magiei care, pe baza primei cărţi, au primit oportunitatea de a porni pe singura cale corectă. Autorul afirmă clar că nu trebuie să existe tărăgănare sau să stăm pe loc pe calea perfecţiunii. Acest lucru ar avea ca rezultat cu siguranţă căderea persoanei înapoi în obişnuinţa rutinelor zilnice şi l-ar duce pe student înapoi la ignoranţă şi întuneric. Prin urmare, există o singură soluţie şi anume să mergem înainte, înainte către cele mai luminoase înălţimi. Aceste înălţimi strălucitoare cheamă orice persoană care nu se teme să facă efortul necesar şi care continuă să lucreze la ascensiunea sa spirituală cu curaj şi fără încetare. Scopul acestei cărţi este să ofere ajutor în acest sens. Autorul, care între timp a devenit bine cunoscut datorită marelui cerc de cititori ai săi, avertizează în mod conştiincios toţi studenţii săi, în cuvinte foarte simple, de pericolele mari sau mici care pândesc atunci când un student deviază de la adevărata cale. Şi autorul face tot ce-i stă în putere pentru a preveni un asemenea ghinion, pentru că în acest caz s-ar putea ca studentul să nu mai reuşească să se întoarcă pe calea perfecţiunii pentru un timp îndelungat, iar unii studenţi s-ar putea să nu se mai întoarcă deloc. În prezent nu există nicio carte disponibilă despre acest subiect – fie din timpuri străvechi, fie din prezent, şi indiferent cât de promiţătoare pare a fi sau cât de elocvent a fost scrisă – care să-i ofere cititorului un principiu călăuzitor adevărat atât de clar şi de distinct ca această carte. În ea, autorul descrie fiecare detaliu cu fidelitate şi într-un mod fascinant; în cuvinte foarte simple el explică cele mai neaşteptate întâmplări şi cele mai miraculoase evenimente care au loc pe planeta noastră precum şi în diferitele lumi şi sfere. Noi, cititorii, adevăraţii studenţi şi toţi ceilalţi care sunt interesaţi de cea mai înaltă cunoaştere nu ar trebui să ezităm, ci să extindem cea mai sinceră recunoştinţă Providenţei Divine pentru marea Ei graţie şi pentru autorul pe care ni l-a trimis. Fiecare persoană care reuşeşte să obţină o copie a acestei cărţi ar trebui să se considere foarte norocoasă. Fie ca această carte să nu o părăsească niciodată şi fie ca ea să urmeze instrucţiunile, sfaturile şi învăţăturile cu credinţă şi conştiinciozitate.” Otti Votavova (1903 – 1973)

VINDECAREA CU PIETRE PRETIOASE SI CRISTALE – DIANE STEIN

Eliberează puterea magică şi vindecătoare a pietrelor preţioase şi a cristalelor în viaţa ta. Cartea “Vindecarea cu pietre preţioase şi cristale” reprezintă un ghid complet pentru vindecarea corpului, minţii şi a spiritului cu ajutorul pietrelor preţioase şi a cristalelor. Atât experţii cât şi începătorii vor găsi din abundenţă informaţii şi instrucţiuni în fiecare pagină. Alegerea, curăţarea, programarea şi dedicarea pietrelor preţioase şi a cristalelor Pietrele preţioase şi corpurile aurice Aşezarea cristalelor Mai mult de 200 de pietre şi proprietăţile lor vindecătoare sunt prezentate Diane Stein, vindecătoare şi profesoară în domeniul spiritualităţii feminine cu experienţă de peste 30 de ani, a scris numeroase cărţi, printre care “Calea Reiki, ghid complet al unei vechi arte de vindecare”, “Natural Healing for Dogs and Cats” şi “The Natural Remedy Book for Women”.

CHEIA ADEVARATEI CABALE – FRANZ BARDON

,,Am onoarea sa astern din nou cateva cuvinte ca si prefata la acest al treilea volum al operelor lui Franz Bardon care, la fel ca si primele doua, este menit sa ghideze initiatul in tainele magiei superioare, de aceasta data insa, a energiei superioare a literelor si a combinatiilor dintre acestea. Este un privilegiu pentru orice cititor sa se afunde intr-un studiu amanuntit al Cabalei mistice realizat de catre unul dintre promotorii hermetismului modern. Spre deosebire de studiile clasice de Cabala, in aceasta lucrare autorul “sunteaza” spre usurinta folosirii alfabetul ebraic si ajuta astfel studentul sa invete mai usor si mai repede, mai eficient si mult mai placut. Caci intr-adevar studiul clasic al stiintei literelor ebraice si al intregului sistem numerologic atasat acestuia necesita cel putin cativa ani buni de practica asidua; Gematria si Notarikon – doar doua dintre sistemele vast utilizate in numeologia misticii ebraice – asigura chiar un studiu de o viata… Tocmai aici apare avantajul evident al acestei lucrari: simplitate, organizare, eficienta si, poate mai important decat orice, siguranta! Desigur ca este preferabil sa mentionam inca de pe acum faptul ca, asa cum reitereaza autorul insusi, practica acestui al treilea volum necesita insusirea temeinica, atat teoretica, cat si practica, a tuturor informatiilor si a exercitiilor care apartin cel putin primului volum al seriei. In caz contrar, ne anunta autorul, poate aparea esecul practicii, iar odata cu esecul, deznadejdea practicantului care, intr-o posibila dezamagire interioara ar putea renunta la o practica ce se poate dovedi nu doar fructuoasa, dar chiar extraordinara. Fara sa va iau din placerea lecturii personale va recomand sa nu pasiti pe taramul capitolelor practice pana ce nu ati parcurs temeinic partea introductiva in care Franz Bardon explica nu doar originile sistemului folosit in lucrare, dar si bazele de aplicabilitate ale acestuia. Va invit asadar sa pasiti intr-o lume magica, plina de mister si in care aveti sansa sa va descatusati propria putere de manifestare si de creatie spirituala! Lectura placuta! Risvan Vlad Rusu

PREFATA CARTII: Aşa cum a promis în cele două cărţi anterioare, Iniţiere în Hermetism şi Practica evocării magice, Franz Bardon a publicat acum cea de-a treia carte a sa, care se ocupă de limbajul cosmic numit de către iniţiaţi Cabala. Aceia care, prin practică, sunt deja avansaţi în privinţa studiilor spirituale, în special în ştiinţa hermetică, se vor umple de bucurie şi, datorită faptului că au dobândit deja experienţă practică, li se va întări convingerea că au ales calea cea mai sigură şi, fără excepţie, îşi vor împlini toate aşteptările. Mulţi oameni de ştiinţă cărora Cabala le-a stârnit interesul şi-au început studiile potrivit teoriilor şi instrucţiunilor predo­mi­nante, fără a se fi maturizat suficient printr-o educaţie corespun­zătoare. Conţinutul acestei cărţi, a treia scrisă de Bardon, îi va uimi. Dacă nu de la început, cu siguranţă după un timp vor trebui să admită că toate metodele cabalistice specificate în aceasta diferă semnificativ ca bogăţie, varitetate şi veridicitate faţă de cele conţinute în cărţile cabalistice publicate până acum. Nici măcar cele mai ascunse şi secrete librării ale templelor tainice din Est, acele ashramuri inaccesibile muritorilor ordinari, nu se pot mândri că deţin adevărata Cabala într-o singură scriere secretă scrisă în termeni atât de clari şi expliciţi. După folosirea acestei cărţi, chiar şi cei care deja au o bună cunoaştere a Cabalei vor fi de acord că mai au destul de mult de recuperat înainte să se poată numi adevăraţi Cabalişti. După o privire atentă, cititorul va fi convins că merită să sară toate învăţăturile incomplete şi să lucreze în mod conştiincios în propriul interes cu metodele din acest manual. De-a lungul istoriei umanităţii, mulţi Cabalişti şi-au dedicat întreaga viaţă unei căutări exhaustive, dar în zadar a numelui de nepronunţat al lui Dumnezeu pierdut de către umanitate în vremurile de demult. Dar după parcurgerea acestei a treia cărţi în mod conştiincios, Cabalistul va avea brusc senzaţia unui miracol împlinit, o imensă comoară aruncată în poala sa de către Providenţă când, ca răsplată pentru eforturile sale neobo­site şi sincere, numele lui Dumnezeu demult pierdut (printre multe alte lucruri) i se va dezvălui. Şi această recompensă extrem de înaltă le va fi oferită tuturor căutătorilor adevărului pentru care aceste trei volume, de neegalat în literatura spirituală, sunt nu doar o lectură interesată, ci un material de studiu valoros care trebuie doar pus în practică. Otti Votavova

FRABATO MAGICIANUL – FRANZ BARDON

PREFAȚĂ

Biografia marelui ocultist hermetic Franz Bardon se dezvăluie în aceste pagini încărcate de mister și de intrigi, de artă literară, dar și de lecții filozofice și metafizice pentru toți cei care sunt interesați nu doar de hermetism, dar și de mediul și de viziunea ocultismului anilor 30.

Scrisă de către asistenta ocultistului – Otti Votavova – și atribuită chiar lui Franz Bardon, această lucrare îl are ca și personaj principal pe Frabato – un magician care își trăiește misiunea spirituală într-un mod intens și colorat, descriptiv și direct și, mai ales, în perfectă conexiune cu cititorul care este invitat într-o lume misterioasă, specifică romanelor polițiste. Pe lângă intriga novelistică, lucrarea prezintă aproape “printre rânduri” o sumedenie de lecții spirituale despre viață și evoluție, despre karmă și despre misiunea personală a fiecărei ființe vii. Ceea ce este prevalent nu este intriga și misterul, ci faptul că fiecare dintre noi suntem eminamente supuși legilor Universale care, în inexorabilitatea lor, ne afectează pe toți; nimeni nu scapă de timp și de evoluție și cu toții suntem supuși lecțiilor pe care Spiritul și Divinitatea ni le oferă. Pe lângă aceste lecții și dincolo de elementele dramatice ale lucrării, Frabato Magicianul este până la urmă marcată de optimismul spiritual caracteristic personajului său principal, optimism care se bazează pe o cunoaștere și o aplicare temeinică a fiecărei legi Universale.

Una dintre temele fundamentale ale lucrării este însuși TIMPUL care, prin iluzia existenței sale, face ca totul să treacă și să se transforme, la fel cum linia narativă a lucrării se schimbă și ea și poartă cititorul prin etape, la fel ca și evoluția spirituală. Sprijinul Divin – o altă temă importantă a lucrării oferă cititorului speranța și puterea de a merge mai departe și de a transcende cu succes obstacolele vieții care, prin prisma elementelor filozofice ale lucrării, devin nimic mai mult decât simple iluzii ale minții.

Hipnotist, magician de scenă, mentalist, ocultist, magician sau Om? Aceasta este întrebarea care rămâne despre Frabato la terminarea lecturii lucrării… Răspunsul este oferit de un personaj pe cât de complex, pe atât de direct și de minuțios în existența sa, un personaj care nu oscilează ci știe ceea ce vrea (componentă de focalizare a intenției), dar care nu se ferește să simtă (componenta umană) și să înțeleagă (componenta filozofică) și apoi să aplice și să imprime schimbarea și transformarea sa întregii umanități (componenta de Maestru Magician). Frabato devine și profesor, însă unul neconvențional, care știe să îi învețe pe alții prin exemplu, prin ideal personal și prin propriile sale abilități ieșite din comun care sunt menite să trezească în cititori întrebarea “oare eu aș putea face aceste lucruri”?

În timp ce citiți această carte este recomandat să vă amintiți că ea este în sine o prefață extinsă pentru celelalte trei lucrări fundamentale ale lui Franz Bardon, toate traduse și publicate în limba română la Editura Trinity. Aici învățăm că orice demers necesită un impuls și aflăm care a fost impulsul lui Bardon de a scrie cele trei mari lucrări care constituie Magnum Opusul său. Tot aici aflăm ce importanță extraordinară o au cele trei lucrări ale sale și reușim să ne imersăm în mediul necesar care poate să stârnească curiozitatea lecturii, dar mai ales a practicii.

Vă doresc lectură plăcută și vă garantez că lucrarea pe care tocmai o țineți între palme este una pe care cu greu o veți lăsa jos și care vă va ajuta să conștientizați natura spirituală personală la un nivel specific etapei de evoluție specifice. Cartea se transformă astfel într-un manual pentru viață, într-un ghid spiritual care reiterează faimosul dicton conform căruia, atunci când discipolul este pregătit, apare și cel mai bun Maestru!

Lectură plăcută și fascinație pozitivă!

DR. RISVAN VLAD RUSU   Life, Business & Corporate Coach

 

FENG SHUI TRADITIONAL – MANUALUL PRACTICANTULUI – RISVAN RUSU

Cu ocazia inceperii cursului de Feng Shui Traditional – Nivelul I – s-a lansat lucrarea “Feng Shui traditional – Manualul Practicantului”. Lucrarea a vazut lumina tiparului ca o misiune directa de la Maestrul meu si din dorinta profunda de a oferi tuturor solutii simple si eficiente pentru a-si putea optimiza diverse aspecte ale vietii. Lucrarea se adreseaza atat cursantilor, dar si tuturor celor care doresc sa patrunda in tainele stiintei Feng Shui Traditional asa cum este aceasta fundamentata in textele clasice. Lucrarea se dorește a fi un manual pentru practicanții Feng Shui clasic si, de aceea, dacă vă așteptați să aflați din această carte unde să vă poziționați broscuța norocoasă sau care este “colțul universal al bogăției” sau ce “ritualuri” sa folositi, veți fi dezamăgiți – lucrarea nu trateaza “New Age”/”Pop” Feng Shui, ci se bazeaza pe cunoasterea clasica a marilor Intelepti ai dinastiilor Tang, Song, Ming si Qing… Încercați sa investiti  răbdare în lectură și să parcurgeți informațiile prezentate cu atenție și, cu voința de a aplica ceea ce învățați, cu siguranță că veți obține rezultate pozitive în cel mai scurt timp. Informațiile prezentate în prezentul volum se bazează pe studiile personale de

There are no reviews for this product.

Write a review
Your Name
Your Review
Note: HTML is not translated!
Rating     Bad           Good
Continue
27322
Brand: Apple
Product Code: 27322
Availability: 2-3 Days
$0.00
Ex Tax: $0.00
Qty


Add to Cart

0 reviews / Write a review

Share

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha