Meniu
Coșul dvs.

Ou serpentin unicat

Ou serpentin unicat
Ou serpentin unicat
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Ou serpentin unicat 10
  • SKU: csp1335fksTi*LS}6%Z
150.00 Lei
Fără TVA: 150.00 Lei

Ou serpentin unicat

Dimensiuni:

- diametru: 4 cm.
- inaltime: 5,5 cm.
- greutate: 140 grame
 


 
DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Acces la istoria spirituala a Pamantului, legatura cu Natura, trezirea energiilor Kundalini

ELEMENT Pamant

CHAKRE Toate

Serpentinul este un silicat mineral de magneziu cu duritatea cuprinsa intre 2 si 5,5. Poate prezenta o structura cristalina monoclinica, ortorombica sau hexagonala, dar nu formeaza cristale macroscopice. Apare mai mult ca mase dense sau in forma fibroasa. Serpentinul si-a primit numele de la asemanarea dintre culoarea sa verde si suprafetele in general netede si pielea unor specii de sarpe. Serpentinul poate varia sub aspect cromatic de la verde-galbui deschis la verde intunecat sau aproape negru. Unele varietati contin puncte de Magnetit.

Vestita marmura irlandeza de Connemara este un amestec de Serpentin cu marmura. Serpentinul este foarte raspandit, dar depozite importante se gasesc in Marea Britanie, Africa de Sud, Brazilia si SUA.

Serpentinul este una dintre pietrele cele mai bune pentru trezirea energiilor kundalini, acea ,,putere a sarpelui" despre care se spune ca isi are sediul la baza coloanei vertebrale, infasurat de trei ori si jumatate in jurul sacrumului. Atunci cand aceste energii se trezesc, oamenii pot trai o gama larga de fenomene psihice si spirituale, unele dintre ele destul de intense. Experienta principala este insa senzatia ca sarpele se inalta ca un foc prin coloana vertebrala, activand fiecare chakra si in cele din urma iesind prin coroana, la fel ca sarpele care pluteste deasupra capului Sfinxului. Aceasta experienta coincide cu ceea ce in kundalini yoga se cheama iluminare. Desigur, exista multe dimensiuni ale energiilor kundalini, iar cei interesati de ele sunt sfatuiti sa aprofundeze subiectul. In cadrul prezentei discutii, ideea principala este ca Serpentinul constituie un activator al energiilor kundalini si ca favorizeaza o trezire calma si echilibrata a acestor energii profunde.O modalitate de a folosi Serpentinul pentru activarea energiilor kundalini este cea a meditatiei cu pietre asezate pe corp. Puneti un Serpentin la nivelul chakrei de baza si altul la coroana, in timp ce tineti cate un Serpentin in flecare mana.

Daca beneficiati de concursul unui terapeut sau al altcuiva care va ajuta, rugati persoana respectiva sa ia un Serpentin in fiecare mana si sa faca pase de-a lungul coloanei, de jos in sus, in mod repetat, timp de cincisprezece pana la treizeci de

minute sau pana cand intuitia va spune ca este suficient. Procesul poate fi amplificat prin adaugarea Tectitei tibetane, a Jaisului si/sau a Moldavitului. Toate pot contribui la trezirea energiilor kundalini latente. Plasarea pietrelor mentionate sau a altora pe punctele chakrelor poate fi utila si puteti adauga oricat de multe energii utile doriti, in functie de calauzirea interioara si intuitie.

Este bine sa asezam Serpentinul pe punctele meridianelor pentru a indeparta energiile blocate si a permite restabilirea fluxului energetic sanatos si natural.

Este un instrument puternic cu care se poate interveni energetic pentru a aduce vechea parte reptiliana a creierului in slujba creierului superior. La multe persoane,din cauza traumelor psihice provenite din familie sau din mostenirea culturala,

lucrurile stau exact invers. Acest fapt creeaza tiparul apararii si al agresiunii,repetat la nesfarsit, care se raspandeste necontrolat prin lume. Serpentinul purtat asupra noastra sau folosit in practica meditatiei poate ajuta la stabilirea ordinii

create de Natura, aducand pace si bucurie pe plan personal si reverberand in lumea exteriora. Serpentinul cu Magnetit reprezinta combinatia cea mai puternica pentru toate aplicatiile descrise anterior.

Utilizationtru vindecare, Serpentinul se armonizeaza cu Serafinitul mai ales in ceea ce priveste ,,recablarea" tiparelor nesanatoase ale creierului, precum cele mentionate deja. Herderitul, Fenacitul, Natrolitul, Scolecitul si Azeztulitul au toate capacitatea de a sprijini acest proces prin stimularea zonelor creierului superior. Jaspul si Tectita tibetana fi intaresc energiile in timpul trezirii energiilor kundalini. Printre alte pietre care conlucreaza bine cu Serpentinul se numara Ametistul, Piatra Lunii, Tectita aurie de Libia, Labradoritul auriu, Zincitul,Ochiul-de-tigru, Smaraldul, Jadul verde, Jadul violet si Strombolitul.

La fel ca ADN-ul vietii pe aceasta planeta, Serpentinul poarta in el matricea insasi a evolutiei Pamantului. Desi este una dintre cele mai comune pietre, energia sa este departe de a fi una obisnuita. Prin acordarea cu Serpentinul, putem capata acces la istoria, cunoasterea si povestea evolutiei a tot ce inseamna Natura in toate dimensiunile existentei planetei noastre. In aceasta piatra sunt cuprinse istoriile si legendele taramurilor zanelor si ale tinuturilor device, precum si ale regnului mineral, vegetal si animal. Frecventa acestui mineral ne permite

sa desferecam cunoasterea acumulata si stocata a lumii naturale.

Serpentinul contine adesea Magnetit si alte minereuri magnetice. Este o cronica a schimbarilor si a transformarilor pe care le-a suferit Pamantul si care sunt inscrise in tiparul geologic si energetic al acestei pietre metamorfosin conectarea la Serpentin putem percepe viitoarele schimbari si transformari ale planetei, ceea ce ne da ocazia sa actionam ca niste ,,moase" energetice ale Terrei.

In practica meditatiei, Serpentinul ne poate ajuta sa ne punem in legatura cu mintea si inima naturii. Este o piatra puternica pentru Vindecatorii si Magii Pamantului, care isi concentreaza energiile pentru a intelege si a ajuta planeta de-a lungul procesului de transformare prin care trece in prezent.

SPIRITUAL Serpentinul favorizeaza explorarea istoriei profunde a Pamantului si a Naturii si ne ajuta sa ne gasim locul firesc in marea retea a vietii. imbunatateste comunicarea cu Natura si cu Pamantul, inclusiv cu animalele, plantele si pietrele.

EMOTIONAL Este linistitor pentru corpul emotional, ajutandu-ne sa ne eliberam de teama de schimbare si de greutati si sa privim spre viitor cu speranta si cu entuziasm. El ne aminteste de firul atat de lung al timpului pe care l-au tors Pamantul si Natura, in comparatie cu rastimpul relativ scurt de cand omenirea traieste pe aceasta planeta. O asemenea perspectiva ne poate ajuta sa devenim mai putin centrati asupra propriei fiinte si mai dispusi sa ne folosim timpul si energia contribuind la binele general, in loc sa ne concentram exclusiv pe obiective personale.

FIZIC In munca de vindecare, Serpentinul poate contribui la regenerarea celulara si la refacerea energiilor.

AFIRMATIE Ma dedic manifestarii potentialului Divin care salasluieste in celulele corpului meu fizic si in tiparul vibrational al corpului energetic si ma pun in slujba vindecarii si a evolutiei Pamantului.


Conditii comanda:
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii) transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru.
  Produsele sunt expediate  prin curier rapid  cu plata ramburs. 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha