Meniu
Coșul dvs.

Ochi de tigru cu Cho Ku Rei - Reiki

Ochi de tigru cu Cho Ku Rei - Reiki
Ochi de tigru cu Cho Ku Rei - Reiki
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Ochi de tigru cu Cho Ku Rei - Reiki
  • SKU: w34756rdx6w
35,00 Lei
Fără TVA: 35,00 Lei

Ochi de tigru cu Cho Ku Rei - Reiki

DIMENSIUNI:

- inaltime: 3 cm.

- lungime: 2,5 cmDESCRIERE:

Ochiul de tigru face parte din familia Cuartului , un dioxid mineral de siliciu cu duritatea 7 . Cristalizeaza in sistem hexagonal si se prezinta sub forma de agregate fibroase . Se formeaza din mineralul numit ochi-de-soim prin pseudomorfismul Crocidolitului in Cuart . Ochiul-de-tigru apare in benzi de culoare brun-galbuie pana la auriu si prezinta fenomenul de chatoianta . Cel mai mare depozit de Ochi-de-tigru se gaseste in Africa de Sud ; a fost descoperit si in India , Myanmar , vestul Australiei si SUA . 

Ochiul de tigru este o paiera solara a vitalitatii , a simtului practic si a activitatii fizice . Stimuleaza chakra radacina si plexul solar , ajutandu-ne sa intreprindem actiuni eficiente ca raspuns la nevoile si provocarle vietii fizice si sa ramanem impamantati , calmi si centrati , indifferente de conditile esteriore sau interioare . 

Este o piatra a limpezimii mintii . Activeaza si stimuleaza intelectul , ascutind spada logicii . Tot el deschide mintea catre tolerarea paradoxului , dandu-ne posibilitatea sa primim simultan idei contradictorii si sa le acceptam fara sa le judecam sau sa incercam sa "rezolvam" conflictul prin favorizarea uneia dintre ele . 

O astfel de gandire indispensabila atunci cand accedem la stari superioare ale constiintei si incepem sa descoperim numeroasele paradoxuri care se strecoara in natura fundamentala a lucrulilor . 

Ochiul-de-tigru da corpului energia necesara pentru a implini imperativele vointei . Cand este nevoie dam dovada de perseverenta in actiuni de lunga durata , care presupun eforturi sustinute si infruntarea unor situatii complicate , aceasta piatra purtata asupra noastra ne poate da taria de a depasi oboseala sau descurajarea . Ochiul-de-tigru activeaza si aliniaza chakrele inferioare , astfel incat actiunile noastre sa beneficieze de intregul spectru de forta primara , creativitate si vointa luminata . 

Ca piatra a Razei Aurii , Ochiul-de-tigru poate facilita contactul cu taramul vibrational superior .  Meditatia cu aceasta piatra ne poate ajuta sa intram in starea in care devenim puncte de constiinta intr-o atmosfera formata din pulbere calda de aur - un loc inundat de iubire neconditionata si compasiune . 

Odata intorsi de acolo , nu vom dori sa "plutim" pur si simplu in euforia care se instaleaza ulterior . 

Mai degraba vom alege sa intreprindem actiuni dictate de acea constiinta, actiuni care sa-i rasfranga mai puternic energia in lumea fizica . 

Ca piatra a echilibrului , Ochiul de tigru actioneaza ca si in cazul paradoxurilor . El ne da posibilitatea sa gasim punctul de armonie al tuturor tipurilor de opozitii . Ne ajuta sa vedem ambele perspective intr-o controversa . Este o piatra excelenta pentru mediatorii de profesie  . Cei care sunt angrenati in negocieri dificile , cum ar fi cele legate de divort sau de custodie , sunt indemnati sa poarte asupra lor un Ochi de tigru . Capacitatea si disponibilitatea de a gasi un teren comun cu celalalt vor inspira adesea o reactie similara . 

Ochiul de Tigru se armonizeaza cu toate varietatile cristaline si apartinand familiei Cuartului , precum si Malachitul , Charoitul , Serafinitul si cele mai multe forme de Jasp . Moldavitul aduce un plus de energie transformatoare pozitiva care ne ajuta sa iesina din "blocaje" , sprijiniti de vitalitatea si forta Ochiului de tigru . 

Ajuta sangele si sustine vitalitatea generala a organismului . Intareste sistemul imunitar si contribuie la reglarea hormonala si biochimica . 

Actionez cu incredere , claritate , echilibru , corectitudine , enzutiasm si forta .


Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha