Menu
Your Cart

Obelisc cuart fantoma unicat

Obelisc cuart fantoma unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Obelisc cuart fantoma unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Obelisc cuart fantoma unicat
150.00 Lei
Ex Tax: 150.00 Lei
CARACTERISTICI:

  - inaltime: 3 cm 
 

  - diametru: 1 cm.


 

  

 

 

DESCRIERE CUART FANTOMA

 

Cuartul fantomă albā este o varietate de Cuart transparent. 

Cu un dioxid de siliciu mineral cu duritatea 7. Sistemul sãu de cristalizare este hexagonal (trigonal).

Cuartul fantomă albã este un cristal de Cuarț limpede care prezintā în miezul corpului conturul alb al unei versiuni reduse a aceluiaşi cristal. Aratā ca și cum ar exista un cristal în alt cristal. Imaginea este ,Schita" unei faze anterioare din dezvoltarea cristalului, moment în care s-a depus materialul de culoare albă, înainte ca respectivul cristal sa-si reia creşterea. Uneori există mai multe ,,fantome", care descriu mai multe faze din procesul de creştere a cristalului.

Formațiunile de Cuarț fantomă albā pot avea diferite culori, în functie de mineralele depozitate. Deoarece acest lucru creaza diferente energetice, vom trata fiecare varietate în parte.

Cele mai bune exemplare de Cuart fantomă albā se gāsesc în Brazilia şi în Arkansas, SUA.

Cristalele de Cuart fantomä albä sunt ideale pentru incursiunile în arhivele trecutului. Deoarece creşterea lor poate dura mii sau milioane de ani, cristalele poarta in ele tiparelele energetice ale trecutului îndepărtat, care nu pot fi citite de cei care invata sa se acordeze la ele.

Cuarțul fantomă albă este cel mai bun tip de Cuart pentru astfel de scopuri deoarece tiparul său de crestere în etape ofera un model prin Care se pot ,,opri și porni" fluxul si concentrarea conștiinței de-a lungul traseului temporal.

Fantomele albe ii pot ajuta pe cei care întreprind călătorii interioare sa precizeze scopul căutărilor și sa se asigure ca îl vor atinge.
În literatura ezoterică exista multe referiri la arhivele akashice, domeniul invizibil în care se sustine ca se păstrează amintirile tuturor evenimentelor petrecute in trecut pe Pamant.

Adeptii ezoterismului au fost capabili să-l acceseze pentru a recupera ințelepciunea stravechilor civilizatii uitate precum Atlantida si Lemuria. Este interesant sa descoperi în gandirea ştiințifică modernă conceptul de teren morfogenetic", O alta denumire pentru câmpul invizibil al memoriei ori cunostintelor. Unii biologi sunt de parere ca aceste câmpuri morfogenetice specifice fiecārei specii reprezinta locul in care este posibil så se pāstreze amintirile instinctuale ale animalelor. Probabil ca existā un număr infinit de astfel de câmpuri, care detin tiparele din toate domeniile cunoaşterii şi istoriei umanitătii, precum şi pe cele ale atomilor, plantelor, animalelor şi universurilor. Cuartul fantomă albä ne ajutā să ne acordām mintea astfel încât să primim informații.

Presupunând că existà astfel de domenii de memorie pentru civilizații, de ce nu ar exista și pentru indivizii Intr-adevär, ,cåmpul morfogenetic" al trecutului fiecaruia contine amintirile, înțelepciunea şi cunoaşterea incarnărilor anterioare. Si ele pot fi accesate cu ajutorul Cuarțului fantomā albā. 

Pentru a face acest lucru este recomandabil så meditați cu un astfel de cristal, concenträndu-va in el intentia de a revizita o viată anterioară. Cel mai bine este så vā concentrați chiar pe formatiunea fantomă, pentru că asta ajutā la recuperarea exacta a informatiilor pe care le doreați. Puteți specifica orice parametru dorit, de exemplu,

O existentă anterioară în Egiptul antic sau una petrecută cu partenerul de viața ori legată de profesia actuală, şi Cuartul fantomă albă vă va ajuta sa selectați amintirile corespunzătoare. Desigur, cea mai bună solicitare este, de obicel, urmatoarea: ,, Doresc să rememorez amintirile cel mai bine aliniate cu binele meu Suprem din acest moment". Apoi lăsați-vă sufletul să aleagă ceea ce ştie că este bine să vedeti. Atunci când întreprindeți astfel de călătorii către vietile anterioare, este util sã aveți un prieten care så vă vegheze, så pună întrebări şi să vă ajute să depäsiti momentele emotionale dificile. Cuartul fantomă alba este bun pentru curațarea cåmpului auric si a mediului de energii negative. Poate initia contactul Cu calauzele spirituale şi maestrii interiori El vä aiută să recuperați energilie plerdute în experientele traumatizante din trecut. dându-vă prilejul sa le retraiti si sa va eliberati de suferintä.

Cuarțul fantomä albă actionează în sinergie cu toate celelalte Cuaturi fantoma, precum şi cu Ametistul pentru purificare și cu Cuarțu roz pentru dragoste. Opalul de Oregon, Opalul albastru de Owyhee şi Alexandritul ajută în Vietile anterioare. Aqua Lemuria şi Cristalele-samanta lemuriene vă pot ajuta sa accesati amintirile si cunostintele civilizației vechii Lemurii. Cuartul fantomă albā ne ajuta sa aducem în corp energia pură de la nivelul Sufletului prin împământarea corpului de Lumină la nivel celular. Este o piatră a comuniunii cu Originea. Cuartul fantomă albă favorizează călătoriile astrale și pe cele interioare, Este excelent pentru meditație, întrucât deschide porti către noi tårâmuri şi înlesneste Conectarea cu călăuzirea superioară. 

SPIRITUAL permițând accesul la arhivele akashice și la istoria sufletului nostru, Cuartul fantomă albă dezvāluie tiparele din trecut care fie ne-au tinut pe loc, fie ne-au facilitat evolutia spiritualā. El ne poate arăta posibilitäțile pe care le avem de a urma cāi ce ne pot grābi progresul spiritual în actuala viată. 

EMOTIONAL Cuarțul fantomă albă poate scoate la iveală tipare de dependentă emotionalā din incarnarile anterioare care ne afectează în prezent relațiile sau starea emotionalā. Stergerea acestor tipare poate genera noi izvoare de libertate si energie emotională. 

FIZIC Contribuind la eliminarea influentelor karmice ale vietilor anterioare, Cuartul fantoma alba poate aJuta la vindecarea unor suferinte fizice provocate de .,ecouri" ale tiparelor trecutului, Intru in rezondnta cu taramurile lăuntrice ale m

 

 
Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Transport prin curier rapid cu plata ramburs.

Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha