Menu
Your Cart

Mala agat mov - 6 mm

Mala agat mov - 6 mm
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Mala agat mov - 6 mm
  • Stock: In Stock
  • Model: Mala agat mov - 6 mm
100.00 Lei
Ex Tax: 100.00 Lei

Mala agat mov - 6 mm

DIMENSIUNI:

- diametru bile: 6 mm

- 108 bile plus cristal Maestru din Rudraska AGAT

Agat este numele dat numeroaselor varietăti cu benzi divers colorate de Calcedonie, un mineral din familia Cuarțului. Ca și alte minerale de Cuart, Agatele cristalizează în sistem trigonal și au duritatea 7. Pietrele ca Agatul de mușchi și Agatul dendritic, care nu au benzi, nu sunt Agate în sensul strict științific, dar vor fi prezentate și ele aici.

Denumirea de Agat provine de la râul Achates din Sicilia, unde au fost găsite agatele în vremurile străvechi. S-au descoperit Agate printre artefactele populațiilor neolitice. Ele erau utilizate de vechii egipteni înainte de anul 3000 î.Hr. Și în India antică erau folosite pentru confecționarea bijuteriilor. Agatele naturale au stat la baza unei întregi industrii de tăiere și şlefuire în Germania, industrie care a prosperat între secolele al XV-lea și al XIX-lea și care mai există și astăzi.

În termeni metafizici, Agatele sunt cunoscute în general ca pietre cu grad scăzut de intensitate și cu frecvențe vibraționale mai lente decât ale altor geme, dar acest lucru nu este considerat un defect . Mai degrabă sunt considerate influențe stabilizatoare si hotărîtoare , care pot ajuta la construirea unei legături sau a unei rezonanțe de durata cu orice model de energie reprezentat de o anumită varietate a acestei pietre . Diversivitatea mare a Agatelor ofera o gama larga de posibilitati .
AGAT MOV

CUVINTE-CHEIE Curățare aurică, vindecare și consolidare, conectare cu călăuzele.

ELEMENT Vânt

CHAKRE Toate 

Agatul mov este un membru al familiei Cuarțului,un dioxid natural de siliciu cu duritatea 7. Sistemul său de cristalizare este hexagonal (trigonal). Culorile Agatului mov variaza de la liliachiu-deschis la negru-purpuriu, iar majoritatea exemplarelor prezintă linii negre și formațiuni dendritice. Acest material este foarte dur, relativ lipsit de fracturi și extrem de rezistent la șlefuire. Deși relativ nou pe piață, este popular ca piatră caboșon pentru bijuterii.

Agatul mov este o piatră a călăuzirii interioare, a protecției, a purificării și a vindecării. Emană o vibrație ușoară, dar constantă a Razei Violet și este ideal pentru persoanele care sunt foarte sensibile la energiile cristalelor și care pot fi suprastimulate de pietre cu vibrații intense. De fapt, Agatul mov poate fi o binecuvântare pentru astfel de oameni, care necesită o purificare energetică a aurei și protecție împotriva influențelor negative ale mediului, dar nu suportă bine pietre ca Ametistul și Moldavitul sau cristale de Cuart de mare energie precum Baghetele laser. Agatul mnov este benefic și spiritual și favorizează împământarea. Umple câmpul auric cu Lumină, dar nu generează experiente in afara corpului.

Atunci când este utilizat în meditație, Agatul mov facilitează accesul la  îngerii păzitori, Acestea sunt ființe care ne rămân în preajmă pe tot parcursul unei încarnări și care sunt cel mai ușor de accesat pentru comunicarea interioară. Agatul mov deschide canalul pentru un astfel de tip de comunicare, îndepărtând orice interferență sau „electricitate statică“ si ajutându-ne să rămânem concentrați asupra informației transmise. Gemele nu ne trimit în alte dimensiuni, ci îşi îndeplinesc foarte bine sarcina modestă de a menține în legătură conștientă cu aceste călăuze personale.

Agatul mov oferă protecție psihică prin consolidarea și etanşarea câmpului auric. Acesta crește treptat cantitatea de Lumină spirituală din aură și repară toate „spărturile“ energetice prezente. El calmează chakrele sau punctele meridianelor suprasolicitate și aduce un echilibru calm fluxului global de energie, În această stare suntem mult mai puțin vulnerabili la entitäți psihice negative sau afecțiuni decât sunt de obicei oamenii, mai ales cei deschiși psihic.

Agatul mov favorizează o contopire a aspectelor spirituale și lumești ale vieții, deschizând cu blândețe conștiința astfel încât să puterm vedea lucrarea Spiritului în realitatea de zi cu zi. Ne ajută să ne recăpătäm credința prin darul său de a ne face să vedem că bunävoința Divină este mereu prezentă.

Agatul mov se armonizează cu Lepidolitul liliachiu, cu Mica mov, Ambligonitul și Ajoitul pentru a tămădui cu blândețe corpul, calmând emoțiile, și pentru a purifica și întări câmpul auric. Azeztulitul poate stimula conectarea cu călăuzele și cu îngerii.

Agatul mov este o piatră a elementului Vânt care ne îndeamnă să nu mai opunem rezistență iluminării spirituale. El linișteşte stările de îngrijorare excesivă, deschizând cu blândețe chakrele superioare către conectarea la stările de conștiință extinsă. De multe ori, când ieșim din întunericul existenței fizice, lumina poate fi copleșitoare - înfricoşătoare chiar. Când ieşim din întunericul spiritual, expansiunea conștiinței și revărsarea Luminii pot să fie la fel de înspăimântătoare. Agatul mov face această deschidere mai blândă și mai oblāduitoare și ne ajută să ne eliberăm de teama de a ne deschide ,prea repede“.

El stimulează blând capacitățile extrasenzoriale, permițându-ne să acumulăm mai multă informație intuitivă fără a deveni prea sensibili. Ajută la reglarea chakrelor superioare în așa fel încât dezvoltarea percepției să aibă loc treptat si să poată fi acceptată mai ușor.

 Agatul mov ne ajută să ne deschidem ușor către spirit și să învingem teama de trezirea spirituală. El ne pune cu blândețe în legătură cu călăuzele divine și cu influențele angelice care ne pot ajuta să obținem călăuzire fără să ne simțim copleșiți.

EMOȚIONAL Agatul mov susține corpul emoțional și ne ajută să ne eliberăm de mânie, resentimente și idei preconcepute. Cu ajutorul lui putem deveni mai blânzi și mai iubitori cu noi înşine și cu ceilalți.

FIZIC Agatul mov este excelent în cazul durerilor de cap comune, în eliberarea de dependențe și în reglarea simptomelor de trezire extrasenzorială agresivă.

AFIRMAȚIE Sunt purificat, protejat și iubit de călăuzele și de îngerii mei interiori și mă deschid spre Lumină în perfectă sincronizare și deplină armonie


Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha