Menu
Your Cart

Inima serpentine sau piatra infinitului

Inima serpentine sau piatra infinitului
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Inima serpentine sau piatra infinitului
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp52999
80,00 Lei
Ex Tax: 80,00 Lei

Inima serpentine sau piatra infinitului

DIMENSIUNI:
 - lunigme: 3,5 cm.

 - inaltime: 3 cm.  

- greutate: 20 grame

 
 

DESCRIERE:

Opalul roz este minunat pentru vindecarea emotiilor , in special a acelor legate de suferinte care persista in subconstient . Opalurile sunt in general asociate cu vietile anterioare si cu lumea viselor , locurile de unde pot iesi la suprafata rani vechi . Daca dormim cu un Opal roz sub perna sau il tinem in mana in timpul unei sedinte de regresie intr-o viata anterioara , piatra ne poate ajuta sa ne eliberam de amintirile dureroase , cu blandete si cu autocompasiune . 

 

Curata , calmeaza si aduce in aura o stare de impacare si de liniste . Este excelent pentru copiii care au tulburari de soma sau care au frecvent cosmaruri . 

 

Opalul roz aduce pace si usurare in inimi , inganduindu-ne sa ne eliberam de ranile trecutului , de tensiune si de stres . El plate fi folosit pentru a mentine deschisa si libera conexiunea cu taramurile angelice  . 

 

Opalul roz le poate fi de ajutor celor care se confrunta cu teama , anxietatea sau framantarile excesive . Ne ajuta sa scapam de stres si sa devenim mai calmi si mai centrati din punct de vedere emotional . 

 

Opalul roz linisteste instantaneu inima si poate folosi in momentele cand aceasta bate neregulat . El sustine plamanii si oxigenarea organismului .

Piatra delicata, dotata cu o vibratie subtila, intensifica constiinta cosmica si induce viziuni psihice si mistice.

Stimuland originalitatea si creativitatea dinamica, pune in contact cu veritabilul sau eu care poate fi astfel exprimat.

Absorbant si reflectant, intelege gandurile si sentimentele, le amplifica si le retrimite la sursa.

Piatra karmica, invata ca ceea ce respingem se va intoarce.

Bine programata, va permite sa treceti neobservat. Poate fi utilizat cand va aventurati in locuri pericolase, dar si in ritualurile samanice secrete.
In plan psihologic, amplifica caracteristicile si le scoate la suprafata in vederea trasnformarii.

Intarind constiinta propriei valori a individului, favorizeaza intelegerea deplina a potentialului sau.

In plan mental, confera claritate si spontaneitate.

Incurajeaza interesul pentru arte.
Din punct de vedere enotional, opalul a fost mereu asociat iubirii, pasiunii, dorintei, erotismului.

Este o piatra a seductiei care intensifica starile emotionale si elimina inhibitiile.

Actioneaza ca stabilizator emotional.

Poate sa disipeze energia: utilizatorul trebuie sa fie bine centrat iniante de a folosi opalul pentru a explora sau induce sentimente, ori sa utilizeze alte pietre pentru a facilita integrarea.

Opalul ii arata individului starea sa emotionala din trecut, in special pe cea din vietile anterioare, si il invata cum sa-si asume responsabilitatea asupra sentimentelor sale. Incurajeaza etalarea emotiilor pozitive.

O bijuterie din opal confera loialitate, fidelitate si spontaneitate, desi risca sa intensifice nestatornicia daca tendinta naturala este deja prezenta.

Cunoscut pentru refacerea campului energetic terestru, ameliorarea starilor de epuizare, reincarcarea cu energie si stabilizarea unei retele.

 

Efecte tamaduitoare.

Intareste dorinta de a trai.

Imbunatateste memoria.

Purifica sangele si rinichii, regleaza nivelul de insulina, usureaza nasterea si amelioreaza simptomele sindromului premenstrual (culorile inchise). Benefic pentru ochi, mai ales ca elixir.

Pozitionare.

Plasati-l acolo unde este nevoie, indeosebi pe inima si plexul solar.

 

Conditii comanda:
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.