Meniu
Coșul dvs.

Inima pirita 3 cm.

Inima pirita 3 cm.
Inima pirita 3 cm.
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp54306
60,00 Lei
Fără TVA: 60,00 Lei

Inima pirita 3 cm.

DIMENSIUNI:
 - lungime: 3 cm.
 - inaltime: 3 cm
- greutate: 42  grame
 


DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Energie masculină, manifestare, acţiune, vitalitate, voinţă, creativitate, încredere. 

ELEMENT Pământ  CHAKRA Plex solar (3) 
Scut energetic excelent, pirita tine la distanta energia negativa. Purtata la gat, protejeaza corpurile subtile si pe cel fizic, indepartand raul si pericolul. Piatra foarte pozitiva, invinge inertia si sentimentul de inadecvare.  Stimuleaza ideile, pune in evidenta abilitatile si potentialul.  Un cristal de pirita pus pe birou incarca cu energie camera.

Utila in momentul stabilirii liniilor directoare in afaceri. 

Pirita este o sulfură minerală de fier cu o duritate de 6-6, 5. Cristalizează în sistem cubic, dodecaedric pentagonal sau octaedric. Se poate prezenta şi în formă masivă, granulată, botrioidală, stalactitică sau modulată. Numele său provine din cuvântul grecesc care înseamnă foc, pentru că două bucăţi de Pirită lovite una de alta pot produce scântei. Aspectul metalic, de un galben strălucitor, i-a adus porecla de „aurul proştilor“. Vechii incaşi foloseau bucăţi de Pirită ca oglinzi. Se găseşte peste tot în lume , dar depozitele cele mai importante sunt în Italia, Spania şi Peru. 

Pirita este excelentă pentru creşterea puterii celei de-a treia chakre, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Aceasta sporeşte rapid vitalitatea şi ne dă imboldul de a îndeplini sarcini ambiţioase în lumea fizica. Ea întăreşte vointa, ajutandu-ne sa renuntam la obiceiurile proaste si sa stabilim modele noi de sanatate si de energie pozitiva. Ne ajuta sa invingem frica si anxietatea si sa dezvoltam o atitudine  optimista fata de tot ce ne propunem sa întreprindem. Ea poate identifica influentele negative din mediul in care traim, dandu-ne curajul de a le alunga din viata noastra.

Poate fi un instrument util pentru echilibrarea polaritatilor si obtinerea armoniei in campul auric. In cristaloterapie, este bine s-o aplicam pe chakra a treia,in palme si la nivelul chakrei de baza. Astfel vom ancora ferm campul auric in corpul fizic, in alinierea potrivita pentru functionarea optima a sinelui spiritual in lumea fizica. In meditatie, tinand cate o Pirita in fiecare mana, putem realiza o reechilibrare instantanee si o explozie invioratoare de energie. Cand nu aveti posibilitatea sa trageti un pui de somn, tineti in mana o bucata de Pirita!

Ea stimuleaza creativitatea in arta, matematica, sculptura, arhitectura, stiinta si multe alte discipline. Ea dezvoltarelitati precum ambitia, daruirea si perseverenta. Ne ajuta sa ,, ne tinem tari" si sa ducem lucrurile la bun sfarsit. Sporeste

limpezimea si concentrarea mintii, ceea ce face din ea o piatra ideala pentru cei care studiaza.

insusirea Piritei de a amplificanergiile masculine poate fi benefica atat pentru barbati, cat si pentru femei. Ea ne ajuta sa actionam ferm, aparandu-ne semenii si planeta si incurajand dezvoltarea luptatorului interior in beneficial comunitatii. La barbati, aceasta sporeste sentimentul de incredere in propria barbatie si sustine exprimarea sublima si entuziasta a erotismului masculin.

Pirita se armonizeaza cu Zincitul si Carneolul, stimuland energiile sexuale masculine. Prehnitul pune energiile Piritei in mai stransa legatura cu chakra inimil,facand din dragoste o componenta mai importanta a sexualitatii. Pirita function

neaza sinergic si cu Heliodorul, Tectita aurie de Libia, Labradoritul auriu si Citrinul pentru consolidarea energiilor chakrei a treia, legate de vointa si de limpezimea mintii. Pentru impamantare, perechea ideala a Piritei este Hematitul.

Pirita este una dintre cele trei pietre care alcatuiesc triada elementului Pamant, reprezentand aspectul directiv sau ,,masculin" al Marii Mame Pamant (celelalte doua pietre sunt Hematitul si Cupritul). Ea rezoneaza atat cu Pamantul, cat si cu Focul. Pirita ne ajuta sa ne conectam cu energia planetei si prin corp. Poate spori rezistenta si conditia fizica. Aceasta sustine energetic sangele si capacitatea acestuia de a transporta oxigenul. Pirita este excelenta pentru manifestare, deoarece ne ajuta sa transpunem ideile si conceptele in realitate.

Ea contribuie de asemenea la ancorarea cunoaşterii superioare în planul acţiunii şi este ideal să o utilizăm la sfârşitul şedinţelor de meditaţie pentru a atrage complet energia în tărâmul fizic. Deşi este o piatră a elementului Pământ, Pirita are şi aspecte tipice energiei Focului. Ea încălzeşte şi stimulează sistemele energetice şi este deosebit de benefică în tratarea disfunctiei sexuale masculine sub aspectul energiilor subtile . 
SPIRITUAL Pirită ne ajută să integrăm energia de înaltă frecvenţă în corpul fizic.

 Este un aliat care ne susţine să acţionăm pentru a crea abundenţă în viaţa noastră. Frecvenţa sa este utilă în stimularea energiei creatoare şi în promovarea unui comportament sexual sănătos . 

EMOTIONAL Pirita ne îndeamnă să ne învingem teamă şi să trecem la acţiune . Ea poate fi folosită pentru a ne scoate din cochilie şi a ne încurăja să fim mai dinamici şi mai siguri pe noi. 

FIZIC Sulful care intră în compoziţia Piritei contribuie la curăţarea organismului de infecţii şi la stimularea bunei funcţionări a sistemului endocrin. Este excelentă pentru combaterea impotentei masculine şi a infertilităţii. Componenta fier concentrează acţiunea Piritei în sânge şi în ţesuturi, făcând-o utilă în combaterea bolilor de piele, a infecţiilor fungice şi a invaziilor virale la nivel celular. 

Voinţa mea este puternică şi mă folosesc de ea pentru a realiza manifestarea speranţelor şi a dorinţelor mele celor mai altruiste . invata sa vedeti dincolo de aparente si promoveaza diplomatia. 

Pirita cubica largeste si structureaza capacitatile mentale, echilibrand instinctul cu intuitia, creativitatea cu analiza. In plan emotional, atenueaza melancolia si disperarea.  Fizic, pirita de fier energizeaza si inlatura oboseala. 


CONDITII COMANDA: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.