Meniu
Coșul dvs.

Ingeras cuart alb - 5 cm.

Ingeras cuart alb - 5 cm.
Ingeras cuart alb - 5 cm.
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Ingeras cuart alb - 5 cm.
50.00 Lei
Fără TVA: 50.00 Lei

Ingeras cuart alb - 5 cm.

DIMENSIUNI:
 - latime:  3  cm.
 - inaltime:  5 cm
 

DESCRIERE:

Cuartul este un cristal compus din dioxid de siliciu avand duritatea 7 . Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal) si este unul dintre mineralele care se gasesc din abundenta in lume .

 

Familia cuartului include multe pietre prezentate in aceasta carte . De altfel , molecula de oxid de siciliu a Cuartului se regaseste intr-un mare numar de minerale denumite *silicati*.

 

Cristale de Cuart se gasses pe toate continentele , poate chiar in fiecare tara de pe planeta .

 

Continutul acestei sanctiuni se refera in principal la varietatile de cristal de Cuart transparent , exceptiile fiind mentionate ca atare .

 

In mod traditional , prin Cuart transparent intelegem cristale prismatice hexagonale in forma de lumanare , incolore , prezantand terminatii fatetate natural la unul sau la ambele capete .

 

Aceasta descriere se potriveste celor mai multe dintre varietatile cuprinse in aces capitol , desi cuartul poate aparea in numeroase alte habitusuri de crestere , care incud mase compacte sau concretionare , formatiuni fibroase si macrocristaline , care nu au forma haxagonala . 

 

Cuartul se intalneste intr-o serie intreaga de medii si este o prezenta esentiala in sisturile micacee , in gnaisuri , cuartite , roci granitice si roci sedimentare consolidate cum sunt grisa , conglomeratele .

 

Cuartul este componentul principal al sticlei fabricate de om si al chloor naturale ca Obsidianul si Tectita

 

Cristalul de Cuart are proprietatea de piezoelectricitate , prin care poate transforma energia mecanica in energie electromagnetica si invers . 

 

Pentru aceasta este utilizat la fabricarea receptoarelor radio cu cristale , a microfoanelor , a ceasurilor , a transmitatoarelor radio 

 

Cuartul Transparent este numit uneori *Cristal de stanca* si la el ne gandin de cele mai multe ori atunci cand intalnim termenul de *Cuart* .

Numele sau provine de la cuvantul grecesc insemnand *gheata* si unele popoare stravechi credeau ca acest cristal este apa inghetata atat de tare , incat nu se topeste niciodata . 

 

Cuartul transparent a fost vreme indelungata subiectul unor credinte spirituale si legende populare 

 

Japonezii considerau Cuartul transparent *giuvaierul perfect*si il priveau ca pe un simbol al spatiului nesfarsit , al puritatii , a perseverenteisi al rabdarii .


Vechile populatii indigene din America de Nord, dar si din Myanmar créneau ca aceste Cristale sunt fiinte vii si le aduceau hrana ca offrande rituala .

 

Globurile de cristal aduse de cruciati era considerate ca avand puteri magice . In Scotia si Irlanda , sfere le din cristal de stanca au fost multa verme intrebuintate pentru a vindeca bolile vitelor . 

 

In culturile stravechi din America Centrala si de Sud , cristallo de Cuart sculptate in forma de cranii omettesti era venerate ca puternice object de cult , find considerate locuinte ale stramosilor decedati sau ale zeilor .

 

Printr-o remarcabila coincidenta sau sincronicitate , triburile aborigene din Australia , dar si din America de Sud descriu in miturile lor cosmogenice imaginea *sarpelui cosmic* , creator al vietii pe Pamant , ca fiind condus si calauzit de un cristal de cuart ! 

 

Cuartul transparent este de departe piatra cea mai adaptabila si multidimensionala din intregul regn mineral . Trei dintre proprietatile lui fundamentale sunt amplificarea energiei , programabilitatea si memoria . 

 

Spre deosebire de multe alte pietre , care poseda anumite insusiri relativ constante , cuartul transparent poate fi *programat* cu ajutorul intentiei concentrate pentru a ne sprijini in atingerea , practic , a oricarui scop privind viata launtrica sau cea exterioara .

 

Meditand ca un cristal de Cuart transparent , puteti reprezenta in corpul cristalului o imagine a intentiez voastre sau a rezultatului dorit , ceea ce va avea efectul unei puternice amplificarii psihice .

 

Dupa o astfel de sedinta de meditatie sau mai ales daca practicati in mod repetat aceeasi programare cu acelasi cristal , o serie de evenimente interioare si exterioare se vor produce sincronistic, conspirand parca pentru a conduce la manifestarea dorintei voastre .

 

Desigur , cu cat va veti sgradii voi insila mai multi pentru atingerea scopului vostru , cu atat vor fi mai multe sanse de producere a unor astfel de sincronicitati benefice . 

 

Oricum , experimentele privind acest tip de amplificare a intentiei pot avea rezutate suprinzator de puternice si va vor face sa ajungeti sa credeti intru totul in puterea nevazuta a intentiei concentrate . 

 

Factual ca un cristal programmât * tine minte * si amplifica puterea dorintelor voastre poate sa va ajute substantial sa *pastrati modelul* acelei energii suficient de mult si suficient de bine pentru ca manifestarea sa aiba loc .

 

Cuartul transparent este si o paiera a Luminii , care aduce o mai mare intelegere spirituala tutuyor celer care o poarta sau o folosesc in practica meditatiei . 

 

El asigura un coridor liber prin care frecventele vibrationale superioare ale taramului Spiritului sa poata fi transmise si traduse in lumea fizica .

 

Un cuart transparent strecurat sub perna va face visele mai intense . Tinut in mana in timpul meditate , va da mai multa profundice experientelor respective .

 

Cuartul transparent poate fi folosit pentru a amplifica energiile altor pietre sau pentru a contopi si spori energile unor grupuri de pietre . Astfel , cuartul transparent se dovedeste materialul de baza ideal pentru instrumente energetice ca baghetele , bastoanele , sabloanele . 

 

Cristalele de cuart transparent sunt ideale si pentru alcatuirea de grile energetice - retele de Cristale de anumite forme asezate pe pamant sau podea , in interiorul carora putem sa stam in sezutsau intinsi petru a primi energiile generate de combinatia de Cuart si de forma geometrica a grilei .

 

Energiile oricaror altor pietre asezate in grila vor fi amplificate de Cuart .

 

Cuartul transparent poate primi aproape orice utilizare ezoterica : vindecarea , extinderea constiintei , deschiderea chakrelor , comunicarea cu calauzele , reamintirea vietilor anterioare , calatoriile interdimensionale , echilibrarea polaritatilor , stimularea meditatiei si a vsielor , atragerea si transmiterea iubirii , generarea prosperitatii si tot ce se mai poate imagina .

 

El poate chiar sa fie programat pentru a spori puterea imaginatiei ! Persoanele dornice sa foloseasca acest cristal * pentru a face sa se intample tot felul de lucruri * sunt prevenite ca asemenea manifestari sunt resimtite in primul rand si cu multa putere de cei care il utilizeaza, asa ca orice intentie negativa va avea un efect de bumerang asupra lor .

 

Intrucat amplifica fara discriminare orice fel de energie care il strobate sau care il inconjoara , Cuartul transparent poate sa colecteze o cantitate neobisnuit de mare de reziduuri psihice astfel incat trebuie sa fie periodic * curatat* sau * purificat * .

 

Acest lucru se poate face in mai multe moduri . Puteti lasa cristalul cufundat peste noapte in apa cu sare , il puteti acoperi cu sare uscata timp de cateva zile , puteti sa-l ingropati in pamant m sa-l asezati in soare , sa-l afumati cu manunchiuri de salvie sau sa-l tineti sub jetul de apa de la robinet.

 

In toate cazurile , va sfatuim sa concentrati intentia de curatare si purificare pe miezul cristalului . Un efect secundar benefic este acela ca operatiunea respectiva va servi deopotriva si la curatarea si purificarea propriilor voastre energii !

 

Deoarece Cuartul poate fi folosit pentru a inlesni atingerea,practic, a oricarui scop , lasam cele sugerate in aceasta sectiune in seama imaginatiei utilizatorilor lui . Si cum coautoarea cartii , Naisha Ahsian , este experta in acest domeniu , ii incredintez ei descrierea energiilor diferitelor forme de cristal de Cuart .

 

In lipsa unor afirmatii contrare, se poate considera ca toate cristalele descrise in continuare rezoneaza cu elementul Furtuna si se pot aplica pe toate chakrele.

 

Cristalele de Cuart transparent sunt cele mai comune si adattabile instrumente din regnul mineral . Au grade de limpezime diferite , de la cele clare ca apa la cele care au un aspect tulbure .

 

Structural pot prezenta diferite configuratii bazate pe sistemul hexagonal .

 

C

There are no reviews for this product.

Write a review
Your Name
Your Review
Note: HTML is not translated!
Rating     Bad           Good
Continue

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha