Menu
Your Cart

Grila cristale cuart alb brut + cluster cuart alb

Grila cristale cuart alb brut + cluster cuart alb
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Grila cristale cuart alb brut + cluster cuart alb
  • Stock:
  • Model: Grila cuart alb brut + cluster cuart alb
  • SKU: eM2NzSV
150.00 Lei
Ex Tax: 150.00 Lei

Grila cristale cuart alb brut + cluster cuart alb

DIMENSIUNI VARFURI BRUTE CUART ALB (7 bucati):
 - lungime: 2,5 cm
 - diametru: 0,8 cm
 
  
DIMENSIUNI MINI CLUSTER CUART ALB (1 bucata in centru grila):
 - lungime: max 3 cm
 - inaltime: max 3 cm
 
DESCRIERE CUART ALB:

Datorita formei sale cristaline particulare de spirala elicoidala, cuartul este cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta.

Zacamintele din lumea intreaga absorb, inmagazineaza, elibereaza si regleaza energia, deblocand-o. Atunci cand acele de acupunctura sunt trase in cuart, efectele lor cresc cu 10 %. fotografiile Kirlian au aratat ca o persoana care tine in mana un cristal de cuart isi dubleaza campul.

Imbunatateste testele musculare si protejeaza contra radiatiilor.

Genereaza electromagnetism si disipeaza electricitatea statica.

Actioneaza la un nivel vibrational in acord cu necesitatile energetice specifice ale persoanei care trebuie vindecata sau care trebuie sa efectueze o activitate spirituala.

Cuartul conduce energia in starea sa perfecta, intorcandu-se pana in momentul precedent aparitiei raului.

Purifica si fortifica organele, ca si corpurile subtile.este un purificxator subtil al sufletului, conectand dimensiunile fizice cu cele mentale.

In plan spiritual, conduce energia la cel mai inalt nivel.ingloband ansamblul spectrului de culori, suartul transparent actioneaza pe toate planurile fiintei.

Inmagazinand informatia precum un calculator natural, cuartul constituie el insusi o biblioteca spirituala cu acces liber.

Poate dizolva semintele karmice.

Scoate in evidenta abilitatile psihice si pune in acord individul cu scopul sau spiritual.in timpul meditatiei, filtreaza elemente perturbatoare.

Acest cristal este receptorul cel mai eficace al programarii.

In plan mental, favorizeaza concentrarea si deblocheaza memoria.

Cuartul economiseste energia.

Atasat rezervorului de benzina al masinii, un varf de cuart reduce consumul de benzina.

Sectiunile varfurilor de cuart au forme diferite, in functie de rapiditatea formarii lor.

EECTE TAMADUITOARE:

Maestru vindecator, poate fi utilizat pentru toate afectiunile.

Stimuleaza sistemul imunitar si echilibreaza corpul.

Amelioreaza toate chakrele si aliniaza corpurile subite.

POZITIONARE:

Unde este nevoie.

 

DESPRE GRILELE DE CRISTALE:

Având în vedere proprietăţile lor intrinseci, cristalele reprezintă un mediu excelent de stocare şi de transmisie a luminii, având şi capacitatea de a amplifica energia de sute şi chiar de mii de ori. Cristalele pot fi utilizate în Reiki fie pentru tratamentul direct pe chakre, fie pentru transmisiile la distanţă, fie în cadrul grilelor de cristale. Principalele proprietăţi ale cristalelor, datorită cărora sunt utilizate în terapeutică, ţin de:

– capacitatea acestora de a fi programate pentru a modula lumina în sensul dorit de noi;

– posibilitatea de a înmagazina informaţii care pot ulterior fi transmise la distanţă;

– capacitatea lor de a curăţa şi alte cristale;

– posibilitatea acestora de a amplifica frecvenţa luminii, crescându-i astfel vibraţia;

– capacitatea de a focaliza lumina şi punctiform, în special dacă se folosesc baghete de cristale;

– calitatea acestora de a fi uşor deprogramabile;

– capacitatea lor de a rezona cu chakrele şi câmpurile persoa­nelor care le poartă.

Înaintea utilizării lor, cristalele trebuie să fie curăţate de eventualele programe şi informaţii conţinute. Ele trebuie programateîn sensul dorit de posesor (prin intenţie – „cristal terapeutic“, „cristal pentru grila de cristale“). 

Se spune că nu noi alegem cristalele, ci ele ne selectează pe noi, iar împărţirea responsabilităţilor fiecăruia, se poate face fie pe baze intuitive, fie folosind un pendul care, în funcţie de sensul de rotaţie, ne poate spune cum este mai bine să fie folosit un cristal.

 

 

Metodele principale de curăţare a cristalelorse clasifică, în general, în metode fizice şi metode energetice. Primele sunt foarte variate şi constau în general în plasarea cristalului într-o soluţie salină foarte concentrată timp de o zi (sau mai multe, în funcţie de mărimea sa), iar apoi în expunerea la razele soarelui şi ale lunii pentru ca acesta să înmagazineze, la capacitate maximă, energiile acestor corpuri luminoase. Metodele energetice implică aplicarea şi fixarea de simboluri Reiki în interiorul cristalelor sau chiar acordarea lor, realizând astfel o permanentă conexiune între acestea şi sursa universală de energie.

Paşii aplicaţi în acordajul cristalelor sunt:

– Ţinând cristalul în mâna non-dominantă, se desenează cu cealaltă simbolul Şarpelui de Foc de-a lungul său, fixându-se prin trei mişcări lente ale degetelor orientate spre baza cristalului;

– Se desenează simbolul Dai Ko Myo pe toată lungimea cristalului, apoi se fixează;

– Menţinând limba în cerul gurii, se suflă în vârful cristalului simbolul Dai Ko Myo tibetan pe nuanţe violete, cu intenţia ca acest simbol să fie fixat în centrul cristalului;

– Se desenează şi se fixează pe toată lungimea cristalului simbolurile Cho Ku Rei, Sei He Ki, Hon Sha Ze Sho Nen, Shika Sei Ki, Chika So, Dai Ko Myo din manualul lui Usui, Dai Ko Myo tibetan, Dragonul de Foc şi trei cruci de lumină;

– Ţinând cristalul în ambele mâini, se suflă în vârful acestuia (cu limba în cerul gurii), cu intenţia de a fixa toate simbolurile în interiorul său;

– În cazul în care sunteţi practicanţi şi al sistemelor Karuna® Reiki sau Shamballa MDH, puteţi acorda cristalul şi la vibraţiile specifice acestor sisteme, la flacăra lui St. Germain etc.;

– În final, se apelează la o afirmaţie de tipul „cristalul este în totalitate şi permanent acordat la energiile vindecătoare ale Usui Reiki, Karuna® Reiki şi Shamballa Reiki“, vizualizându-se apoi un simbol al puterii luminos deasupra cristalului pentru a permanentiza iniţierea sa.

Utilizarea terapeutică a cristalelor se face, în general, prin plasarea acestora pe chakrele corpului în poziţia culcat şi durează între cinci şi zece minute. Plasarea cristalelor pe chakre se face în general în funcţie de culorile corespondente astfel:

– pentru chakra rădăcinii, de culoare roşie, se folosesc cristale roşii (de exemplu, rubin sau coral roşu);

– pentru chakra a doua, cristale de culoare portocalie 
(de exemplu, citrin);

– pentru chakra plexului solar, cristale de culoare galbenă;

– pentru chakra inimii, cristale de culoare verde sau roz 
(de exemplu, cuarţul roz);

– pentru chakra gâtului, cristale de culoare albastră;

– pentru chakra celui de-al treilea ochi, cristale de culoare violetă (de exemplu, ametist);

– pentru chakra coroanei, cristale transparente, de tipul cuarţuluitransparent.

Menţionăm şi faptul că, pentru tratarea oricărei chakre, poate fi folosit cuarţul transparent. Ametistul ajută, prin meditaţie asupra lui, la dezvoltarea capacităţilor extrasenzoriale, iar citrinul amplifică foarte mult lumina transmisă prin intermediul său.

Grilele de cristale reprezintă cea mai importantă aplicaţie a utilizării cristalelor. Acestea sunt de mai multe feluri şi au ca scop transmiterea permanentă, amplificată şi benefică a luminii către o persoană sau către un anumit scop. Construirea unei grile de cristale se bazează pe proprietăţile intrinsece ale acestora şi pe faptul că, în anumite grupări, au capacitatea de a-şi amplifica reciproc energia.

În general, o grilă se formează folosind opt cristale, din care unul se plasează în centru, şase sunt plasate radial în jurul primului, iar unul este menţinut separat, fiind denumit „cristal maestru“.

Fiecare cristal utilizat în grilă trebuie în prealabil curăţat, energizat şi eventual acordat, astfel încât proprietăţile sale să fie optimizate. Plasarea cristalelor în grilă nu se face neapărat în forma figurii de mai sus, ci este intuitivă, putând exista grile în formă de cruce, pătrat sau altă formă geometrică. Nu este neapărat ca dimen­siunea cristalelor folosite în grilă să fie identică, obligativitatea constând în plasarea celor exterioare cu vârfurile îndreptate spre cel interior.

Tradiţia japoneză afirmă că, în general, femeile ar trebui să păstreze cristalul-maestru în stânga grilei de cristale, iar bărbaţii în dreapta acesteia. După încărcarea şi energizarea cristalelor compo­nente şi organizarea grilei, urmează prima încărcare a acesteia, care este cea mai importantă. Aceasta se realizează prin folosirea cristalului-maestru, care se ţine în mâna dominantă, şi trasarea cu ajutorul acestuia a simbolurilor Reiki pe fiecare cristal component al grilei, după cum urmează: întâi se desenează simbolul Cho Ku Rei pe fiecare cristal, apoi la scară mare pe întreaga grilă; se continuă similar cu simbolul Sei He Ki şi apoi cu celelalte, culminând cu simbolul de maestru. După încărcarea grilei în acest mod, sub cristalul central se plasează o foaie de hârtie (proiectul), acesta realizându-se identic cu proiectele prezentate în cadrul gradului al doilea. După aceasta, ţinând mâinile cu palmele îndreptate spre grila de cristale, se face o afirmaţie pozitivă, benefică, de tipul: „grila mea de cristale va trimite permanent şi cu voia bunului Dumnezeu lumină pură, în vederea îndeplinirii punctelor din proiect“.

Este necesar ca grila de cristale să fie încărcată zilnic, pentru ca efectul acesteia să fie de lungă durată şi pentru ca eficienţa ei să crească. Verificarea încărcării optime a grilei de cristale se poate realiza folosind un pendul.

 

 
Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier cu plata ramburs.
 
 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha