Meniu
Coșul dvs.

Frabato Magicianul - Franz Bardon

Frabato Magicianul - Franz Bardon
Frabato Magicianul - Franz Bardon
  • Stoc: În Stoc
  • SKU: csp52974
  • JAN: 2016
  • ISBN: 978-606-94034-3-3
  • MPN: Franz Bardon
35,00 Lei
Fără TVA: 35,00 Lei

Frabato Magicianul - Franz Bardon


FRABATO MAGICIANUL
Autor: Franz Bardon
ISBN: 978-606-94034-3-3
Editura: Trinity
Anul: 2017
Nr pagini: 160
Coperta: necartonataPREFAȚĂ

,, Biografia marelui ocultist hermetic Franz Bardon se dezvăluie în aceste pagini încărcate de mister și de intrigi, de artă literară, dar și de lecții filozofice și metafizice pentru toți cei care sunt interesați nu doar de hermetism, dar și de mediul și de viziunea ocultismului anilor 30.

Scrisă de către asistenta ocultistului – Otti Votavova – și atribuită chiar lui Franz Bardon, această lucrare îl are ca și personaj principal pe Frabato – un magician care își trăiește misiunea spirituală într-un mod intens și colorat, descriptiv și direct și, mai ales, în perfectă conexiune cu cititorul care este invitat într-o lume misterioasă, specifică romanelor polițiste. Pe lângă intriga novelistică, lucrarea prezintă aproape “printre rânduri” o sumedenie de lecții spirituale despre viață și evoluție, despre karmă și despre misiunea personală a fiecărei ființe vii. Ceea ce este prevalent nu este intriga și misterul, ci faptul că fiecare dintre noi suntem eminamente supuși legilor Universale care, în inexorabilitatea lor, ne afectează pe toți; nimeni nu scapă de timp și de evoluție și cu toții suntem supuși lecțiilor pe care Spiritul și Divinitatea ni le oferă. Pe lângă aceste lecții și dincolo de elementele dramatice ale lucrării, Frabato Magicianul este până la urmă marcată de optimismul spiritual caracteristic personajului său principal, optimism care se bazează pe o cunoaștere și o aplicare temeinică a fiecărei legi Universale.

Una dintre temele fundamentale ale lucrării este însuși TIMPUL care, prin iluzia existenței sale, face ca totul să treacă și să se transforme, la fel cum linia narativă a lucrării se schimbă și ea și poartă cititorul prin etape, la fel ca și evoluția spirituală. Sprijinul Divin – o altă temă importantă a lucrării oferă cititorului speranța și puterea de a merge mai departe și de a transcende cu succes obstacolele vieții care, prin prisma elementelor filozofice ale lucrării, devin nimic mai mult decât simple iluzii ale minții.

Hipnotist, magician de scenă, mentalist, ocultist, magician sau Om? Aceasta este întrebarea care rămâne despre Frabato la terminarea lecturii lucrării… Răspunsul este oferit de un personaj pe cât de complex, pe atât de direct și de minuțios în existența sa, un personaj care nu oscilează ci știe ceea ce vrea (componentă de focalizare a intenției), dar care nu se ferește să simtă (componenta umană) și să înțeleagă (componenta filozofică) și apoi să aplice și să imprime schimbarea și transformarea sa întregii umanități (componenta de Maestru Magician). Frabato devine și profesor, însă unul neconvențional, care știe să îi învețe pe alții prin exemplu, prin ideal personal și prin propriile sale abilități ieșite din comun care sunt menite să trezească în cititori întrebarea “oare eu aș putea face aceste lucruri”?

În timp ce citiți această carte este recomandat să vă amintiți că ea este în sine o prefață extinsă pentru celelalte trei lucrări fundamentale ale lui Franz Bardon, toate traduse și publicate în limba română la Editura Trinity. Aici învățăm că orice demers necesită un impuls și aflăm care a fost impulsul lui Bardon de a scrie cele trei mari lucrări care constituie Magnum Opusul său. Tot aici aflăm ce importanță extraordinară o au cele trei lucrări ale sale și reușim să ne imersăm în mediul necesar care poate să stârnească curiozitatea lecturii, dar mai ales a practicii.

Vă doresc lectură plăcută și vă garantez că lucrarea pe care tocmai o țineți între palme este una pe care cu greu o veți lăsa jos și care vă va ajuta să conștientizați natura spirituală personală la un nivel specific etapei de evoluție specifice. Cartea se transformă astfel într-un manual pentru viață, într-un ghid spiritual care reiterează faimosul dicton conform căruia, atunci când discipolul este pregătit, apare și cel mai bun Maestru!

Lectură plăcută și fascinație pozitivă!

 

DR. RISVAN VLAD RUSU

Life, Business & Corporate Coach

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Comenzile Sunt Expediate Prin Curier Rapid Cu Plata Ramburs Sau Cu Cardul Online. Taxa Transport 25 Lei. Coletul Se Va Expedia La Destinatar În Maxim 2 Zile Lucrătoare De La Data Confirmarii Noastre Telefonice.