Menu
Your Cart

Felie lemn fosilizat silicifiat unicat

Felie lemn fosilizat silicifiat unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Felie lemn fosilizat silicifiat unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Felie lemn fosilizat silicifiat unicat
  • SKU: xQXfzyZeC
4,300.00 Lei
Ex Tax: 4,300.00 Lei

Felie lemn fosilizat silicifiat unicat

CARACTERISTICI: 

- lungime: max. 28 cm 

- inaltime: 48 cm 

- gramaj : 15.3 kg 

 

 

DESCRIERE:

Lemnul pietrificat nu este cu adevarat un cristal, este un lemn silicifiat si poarta un amestec de energii de lemn si piatra. Lemnul fosilizat este o piatra calmanta care creste perseverenta si rabdarea. Energiile sale protective sunt foarte legate de pamânt, dar te va conecta, de asemenea, la trecut si viitor, într-un mod în care alte pietre nu pot. Lemnul pietrificat este considerat o piatra a comunicarii. Poate netezi marginea dura a comunicarii  în perioade dificile, spori oratoria si aplana discutiile.
Utilizati lemnul pietrificat pentru a va ancora de pamânt constiinta înalta. Este legatura directa cu energia luminata a planetei. Pastrati o mica bucata în buzunar pentru a va mentine conectat la pamânt si în legatura cu imaginea de ansamblu; este utila si în apropierea articulatiilor rigide sau slabe. Aceasta va ajuta la flexibilitate, rezistenta si la ameliorarea inflamatiei. Folositi o bucata de lemn pietrificat ca ajutor pentru memorie. Energia pietrei va mentine în legatura  cu gândurile si va va ajuta sa  le faceti sa se manifeste. Utilizeaza lemn pietrificat ca un ajutor în meditatie sau doar pastreaza-l în camera cu tine în timp ce meditezi. Lemnul pietrificat este cea mai buna piatra de meditatie bazata pe natura. Acesta functioneaza si se armonizeaza bine cu toate celelalte pietre si va ajuta la consolidarea energiei altor pietre. Pastrati o bucata de lemn pietrificat decorativ pe birou, daca lucrati într-un mediu de birou. Aceasta va aduce în ajutor, pe parcursul zilei de lucru, puterea copacilor si a rocilor.
Lemnul pietrificat este cu desavârsire piatra de transformare. Acesta este folosit pentru a aduce puterea puternica a Pamântului eforturilor tale de a te transforma în ceva mai puternic. Aceasta energie a Pamântului este, de asemenea, utila în eforturile Feng Shui de a spori vitalitatea si de a aduce abundenta într-un spatiu sau camera. Lemnul pietrificat este folosit pentru a le onora pe Diona si Gaia. Diona este zeita feniciana a Pamântului. Gaia este Mama Pamântului la greci. Lemnul pietrificat este o "piatra de sprijin." Daca sunteti în convalescenta dupa un traumatism mental sau fizic, sa purtati o bucata de lemn pietrificat. Aceasta va va da puterea de zi cu zi.
Lemnul pietrificat este extrem de puternic în energia Pamântului. Energia Pamântului  este energia cresterii, expansiunii, noilor  începuturi, hranei si sanatatii. El sporeste vitalitatea, aduce abundenta, si ne ajuta sa crestem fizic.
Energia lemnului este simbolizata de verde si maro. Foloseste aceste culori ale cristalelor pentru a spori orice spatiu pe care îl utilizati pentru a mânca, în camera unui copil mic, sau într-un loc din casa unde se începe un proiect nou.
Energia lemnului este în mod traditional asociata cu zonele de est si de sud-est din casa sau din camera. Acesta este asociat cu zonele de familie si sanatate, prosperitate si abundenta. Energia lui este vitala pentru bunastarea dumneavoastra  si concentrarea  asupra eforturilor.
Acesta usureaza accesul la informatiile referitoare la vietile anterioare. Lemnul pietrificat elimina obstacolele care stau în calea atingerii obiectivelor tale. Ajuta spiritul sa functioneze în corp. Lemnul fosilizat ajuta la restabilirea energiei fizice, este bun în alinarea durerilor de sold si de spate si este un ajutor excelent de mediere. De asemenea poate fi de ajutor în eliminarea neplacerilor neînsemnate si a grijilor.
Lemnul pietrificat consta în variante de cuart (dioxid de siliciu). El este ca o fosila, ca un os de dinozaur si împartaseste multe dintre aceleasi caracteristici ale fosilelor. Este perfect ca o piatra de pregatire si folosit în timpul meditatiei, acesta poate ajuta la accesarea vietilor anterioare. Energia din lemnul pietrificat este una de absorbtie si e o energie calda, de protectie, la fel ca si copacii mari, asa cum au fost odata.
Lemnul pietrificat este o piatra de schimbare si transformare, la fel ca lemnul care a fost o data, transformat în piatra într-un proces de evolutie. El ajuta la limpezirea mintii si absoarbe energiile negative. Nu trebuie curatat cu apa sarata; apa sarata tinde sa corodeze adânc fostele structuri celulare din interiorul lemnului. Este mai bine sa curatati lemnul pietrificat prin plasarea lui între cristale. Piesele din lemn pietrificat pot fi purtate ca bijuterii (de exemplu, ca bratari), dar si ele au nevoie de purificare din timp în timp.
Lemnul silicifiat este bun pentru sanatatea structurii scheletului si a oaselor. De asemenea, ajuta la absorbtia de calciu în organism. Acesta ofera forta si rezistenta fizica, iar elixirurile din lemn pietrificat sunt bune pentru piele si par.
Semnul zodiacal asociat: Leu
Lemnul pietrificat este o piatra de transformare. Aceasta ajuta o persoana sa avanseze la cel mai înalt nivel ales. Ajuta persoana sa se simta în siguranta si securitate, prin calmarea temerilor bazate pe supravietuire . Este util pentru a da rabdare celor care se afla într-un proces lent de transformare interioara, si pentru a aduce aceasta schimbare la îndeplinire. Lemnul pietrificat întareste coloana vertebrala, fizic si în termenii vointei de sine. Tot lemnul pietrificat,lustruit natural, ofera mare energie.
Efectele lemnului pietrificat:

Metabolism: accelereaza pierderea în greutate, datorita efectelor sale de pamânt;
Accelereaza drenajul lichidelor, calmeaza sistemul nervos;
Protejeaza împotriva infectiilor, stabilizeaza si consolideaza rezistenta organismului;
Reduce durerile lombare si dorsale;
Prelungeste durata de viata a celulelor (optimizeaza vindecarea tesuturilor de colagen),
Creste speranta de viata;
Faciliteaza aportul de minerale esentiale, cum ar fi calciu, magneziu, fosfor si siliciu;
Ofera protectie împotriva arteriosclerozei si vasoconstrictiei;
Este  potrivit pentru tratamentul abdomenului (partea inferioara), tulburarilor de prostata, pentru tratamentul reumatismului si slabiciunii musculare.
Mental/ psihologic:
Faciliteaza realismul (în cazul tendintei de a se pierde sau dispersa în gânduri, de abatere, de a lasa incomplet ceva început); ajuta la preluarea responsabilitatilor, asigura organizarea fizica si mentala re-creativa, revitalizarea, reîmprospatarea, regenerarea, revigorarea fortelor, da o stare de multumire, de rabdare si de calm, ofera rezistenta la schimbarea conditiilor de viata. În furtuna, ajuta sa simti pamântul de sub picioarele tale într-un mod fix si sigur.

Creste constienta si perceptia sentimentului de frumusete. Îmbunatateste sentimentul de dragoste, creste dragostea pentru tara si natura, precum si patriotismul, cu o stimulare usoara pentru conservatorism. Stimuleaza imaginatia si creativitatea, extinde  invitatia la calatoriile interioare, ajuta si se asigura ca traiti în armonie cu timpul si locul în care va aflati. Acestea sunt cele mai importante efecte ale lemnului pietrificat. Modul lor de utilizare poate varia: puteti sa le pastrati  la vedere, transporta în buzunar sau sa le tineti în mâna...
Întretinerea pietrelor variaza în functie de tipurile lor, cu toate acestea, cerinta comuna a majoritatii lor este ca acestea sa fie spalate cu apa calda o data pe saptamâna. Pentru încarcare de energie au nevoie de lumina soarelui, dar si de lumina lunii. Lemnul pietrificat s-a dovedit a fi cea mai eficienta unealta de vindecare aprobata.
Alinierea Chakrelor - coccis si chakrele plexului solar, ambele fiind purtatoare de mare energie. În Feng Shui, lemnul pietrificat indica familia si bunastarea în domeniul Ba-Gua. Lemnul pietrificat este o piatra a rabdarii, a cresterii  lente, constanta fata de obiectivul de transformare spirituala. Acesta aminteste persoanei sa nu înoate împotriva curentului! El ne aminteste ca putem avea încredere în cursul vietii si evolutiei si ca timpul divin este, probabil, mai bun decât propriul calendar al dorintelor pe care îl putem prefera. Lemnul pietrificat asista persoana în amintirea vietii trecute. El poarta o amprenta  recenta (100 - 200 de milioane de ani) a istoriei Pamântului, si poate fi utilizat pentru a vizualiza înregistrarile akashice ale acestei planete. Se poate merge chiar înapoi pentru a vedea "samânta"evolutiei Pamântului de catre entitati non-umane de mare inteligenta si putere spirituala.


Lemnul pietrificat este o piatra a radacinilor, a începuturilor si cunostintelor stravechi. El poarta cunoasterea „batrânilor” pamântului - copacii vechi care au fost martorii zilelor de început ale acestei planete. Lemnul pietrificat asista persoana  în conectarea cu radacinile. Acesta ajuta la amintirea timpurilor în care oamenii de toate rasele erau în echilibru cu Pamântul, si dobândeau cunostinte si întelepciune din toate regatele naturii; ajuta persoana  în ancorarea cu pamântul prin completarea circuitului electromagnetic cu Pamântul, în asa fel încât mai multa energie sa curga prin corpul fizic. Lemnul pietrificat poarta spiritul în forma. El este un profesor al frumusetii si al puterii domeniului fizic si ajuta la receptarea si învatarea lectiilor de a fi un  spirit constient pe planul Pamântului. Acesta ajuta la depasirea  deficitului de constiinta si a lacomiei care creste în noi.
EMOTIONAL: Acesta ofera o un sentiment de pace în vremuri de schimbare. Ajuta la transformarea puncte slabe în forte noi. Lemnul pietrificat poate ajuta o persoana sa recunoasca si sa depaseasca  modele emotionale folosite de stramosi. Adesea, aceste modele emotionale au fost create ca instrumente de supravietuire, cu scopul de a face fata situatiilor pe care stramosii (sau parinti) le-au întâlnit, dar care nu mai sunt adecvate. Lemnul pietrificat poate ajuta la identificarea carora dintre aceste modele nu mai sunt necesare, asa încât astfel de restrictii sa poata fi eliminate, eliberând omenirea de ecourile distructive ale trecutului, pastrând în acelasi timp întelepciunea veche, care ne poate ajuta sa ne întoarcem la echilibru.
VINDECARE: lemnul pietrificat este un suport minunat pentru toate tipurile de vindecare fizica. Este deosebit de bun pentru echilibrarea ficatului si vezicii biliare. Acesta poate ajuta la curatarea ficatului si a sângelui, în facilitarea fabricarii de celule curate în maduva osoasa si ajuta în tratamentul pierderii auzului si incontinentei.

Energia lemnului este în mod traditional asociata cu zonele de est si de sud-est din casa sau din camera. Acesta este asociat cu zonele de familie si sanatate, prosperitate si abundenta. Energia lui este vitala pentru bunastarea dumneavoastra  si concentrarea  asupra eforturilor.

Acesta usureaza accesul la informatiile referitoare la vietile anterioare. Lemnul pietrificat elimina obstacolele care stau în calea atingerii obiectivelor tale. Ajuta spiritul sa functioneze în corp. Lemnul fosilizat ajuta la restabilirea energiei fizice, este bun în alinarea durerilor de sold si de spate si este un ajutor excelent de mediere. De asemenea poate fi de ajutor în eliminarea neplacerilor neînsemnate si a grijilor.

Lemnul pietrificat consta în variante de cuart (dioxid de siliciu). El este ca o fosila, ca un os de dinozaur si împartaseste multe dintre aceleasi caracteristici ale fosilelor. Este perfect ca o piatra de pregatire si folosit în timpul meditatiei, acesta poate ajuta la accesarea vietilor anterioare. Energia din lemnul pietrificat este una de absorbtie si e o energie calda, de protectie, la fel ca si copacii mari, asa cum au fost odata.

Lemnul pietrificat este o piatra de schimbare si transformare, la fel ca lemnul care a fost o data, transformat în piatra într-un proces de evolutie. El ajuta la limpezirea mintii si absoarbe energiile negative. Nu trebuie curatat cu apa sarata; apa sarata tinde sa corodeze adânc fostele structuri celulare din interiorul lemnului. Este mai bine sa curatati lemnul pietrificat prin plasarea lui între cristale. Piesele din lemn pietrificat pot fi purtate ca bijuterii (de exemplu, ca bratari), dar si ele au nevoie de purificare din timp în timp.

Lemnul silicifiat este bun pentru sanatatea structurii scheletului si a oaselor. De asemenea, ajuta la absorbtia de calciu în organism. Acesta ofera forta si rezistenta fizica, iar elixirurile din lemn pietrificat sunt bune pentru piele si par.

Lemnul pietrificat este o piatra de transformare. Aceasta ajuta o persoana sa avanseze la cel mai înalt nivel ales. Ajuta persoana sa se simta în siguranta si securitate, prin calmarea temerilor bazate pe supravietuire . Este util pentru a da rabdare celor care se afla într-un proces lent de transformare interioara, si pentru a aduce aceasta schimbare la îndeplinire. Lemnul pietrificat întareste coloana vertebrala, fizic si în termenii vointei de sine. Tot lemnul pietrificat,lustruit natural, ofera mare energie.
Efectele lemnului pietrificat:

Fiziologice:
Metabolism: accelereaza pierderea în greutate, datorita efectelor sale de pamânt;
Accelereaza drenajul lichidelor, calmeaza sistemul nervos;
Protejeaza împotriva infectiilor, stabilizeaza si consolideaza rezistenta organismului;
Reduce durerile lombare si dorsale;
Prelungeste durata de viata a celulelor (optimizeaza vindecarea tesuturilor de colagen),
Creste speranta de viata;
Faciliteaza aportul de minerale esentiale, cum ar fi calciu, magneziu, fosfor si siliciu;
Ofera protectie împotriva arteriosclerozei si vasoconstrictiei;
Este  potrivit pentru tratamentul abdomenului (partea inferioara), tulburarilor de prostata, pentru tratamentul reumatismului si slabiciunii musculare.Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Transport prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha