Menu
Your Cart

Cutie malachit - unicat

Cutie malachit - unicat
Cutie malachit - unicat
Cutie malachit - unicat
Cutie malachit - unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Cutie malachit - unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Cutie malachit - unicat
250.00 Lei
Ex Tax: 250.00 Lei

Cutie malachit - unicat

DIMENSIUNI:

- lungime exterior: 6  cm. 

- inaltine exterior:  3 cm.

- lungime interior: 5 cm. 

- latime interior:  2,5 cm.

- greutate: 170 grame

- capac inclus
 

DESCRIERE MALACHIT:

Guvernare luminata , creativitate , incredere , protectie si inima vindecata .

 

Malachitul este un carbonat mineral de cupru cu duritatea de 3.5 pana la 4. Majoritatea materialului existent pe poiata este taiat din agregate botrioidatale cu benzi fibroase de nuante mai inchise sau mai deschise de verde intens . Rareori Malachitul apare si sub forma de cristale , care de cele mai multe ori sunt lungi si prismatice sau aciculare . Poate forma stalactite sau cruste . Este posibil ca numele sau sa provina din cuvantul grecesc malache ( "nalba" ), cu trimiterea la culoarea minerelalui , sau din grecescul malakos ( "moale" ) , care ar avea legatura cu duritatea sa redusa . Uneori Malachitul este concrescut cu Azurit , formand Azurit-Malachit sau cu Crisocola , impreuna care formeaza Crisocol-Malachitul . Piatra eliat , provenita din Israel si devine o raritate , este o combinatie de Malachit , Crisocol si Turcoaza .

 

Malachitul era cunoscut in Egiptul antic inca din mileniul al 3-lea i. Hr . Era popular si in randul vechilor greci si al romanilor , care confectionau din el podoabe si ornamente sau il foloseau sub forma de pulbere ca fard de pleoape . In Evul Mediu se credea ca Malachitul apara de deochi si vindeca diverse probleme gastrice . 

 

Tarii Rusiei au folosit Malachit extras din marile zacaminte din muntii Ural pentru ornamente si labriuri destinate palatelor lor sau pentru incrustatii elaborate . In prezent , cea mai importanta sursa de Malachit este Zairul . Depozite de Malachit se gasesc si in Australia ,Chile , Africa de Sud  si SUA . 

 

Malachitul este una dintre cele mai importante pietre de protectie impotriva energiilor negative . El scalda campul auric in vibratii pozitive si intareste "scutul" energetic natural , care ne poate feri de fortele ostile . El activeaza "radarul" psihic cu ajutorul caruia "simtim" prezenta pericolului . Ofera o "mantie a invizibilitatii" care ne poate face nevazuti in fata celor care ar putea reprezenta o amenintare la adresa sanatatii noastre emotionale sau fizice . Mai mult , accentueaza echivalentul vibrational al "norocului" astel incat sincronitatile par sa conspire pentru a ne tine in siguranta si a ne ocroti . 

 

Malachitul emana cea mai sanatoasa configuratie energetica pentru inima . De aceasta beneficiaza atat inima emotionala , cat si cea fizica , pompa propriu-zisa , prin armonizarea chakrei inimii . El ne ajuta sa ne mentinem echilibrul emotional , care presupune sa pastram o atitudine pozitiva , binevoitoare , fara a fi tentati sa preluam bagajul empotional al altora . 

 

In plus , ofera o abilitate sporita de a observa unde sunt ascunse capcanele si amagirile emotionale de ale evita .

 

Malachitul stimuleaza si chakra plexului solar , ceea ce presupune intarirea vointei . In prezenta Malachitului ne este mai usor sa respingem tot felul de ispite , de la inghetata la infidelitate , si astfel ne dam seama ca o facem spre binele nostru cel mai inalt . Malachitul face pereche cu Ochiul-de-Tigru , pentru energie si protectie fizica . El conlucreaza usor cu alte minerale pe baza de cupru cum ar fi Azuritul , Turcoazele , Shattukitul, Crisocolul si Ajoitul . 

 

Malachitul este unul dintre putinele minerale de culoare verde care reprezinta elementul de Foc . Detine polaritatea "masculina" sau yang a conductibilitatii electrice intense ale cuprului . Energia Malachitului intareste capacitatea de a actiona in plan terestru si de a da substanta gandurilor si ideilor noastre . 

 

Stimuleaza chakra plexului solar si sustine alinierea cu vointa personala , cu cea Divina si cu exprimarea acestora . Energia sa ne indeamna sa cream si sa ne manifestam dorintele si visurile . 

 

Malachitul poarta frecventa conducatorului luminat . Acesta ii ajuta pe cei aflati in pozitii de mare responsabilitate sa duca la indeplinire Vointa Divina , fara motivatii bazate pe ego . Ne poate determina sa "luam taurul de coarne" si sa trecem cu nadejde la fapte . Cu sprijinul sau putem gasi taria de a depasi greutatile a devotamentul fata de calea aleasa . 

Malachitul ne aminteste ca suntem partasi la creatie in aceasta lume si ca posibilitatile noastre creatoare sunt nelimitate . 

Malachitul poate fi un aliat puternic pentru cei care se cantoneaza in asteptarea unei schimbari a realitatii lor personale . El ne poate ajuta sa descoperim fisuri in zidul care ne stavileste progresul , astfel incat sa ne folosim de vointa pentru a depasi limitarile , barierele si apatia . Stimuleaza pasiunea superioara pentru viata si creatie . Ne da puterea de a ne asuma in mod constient raspunderea de a ne cladi viata pe care o dorim .

 

Minunatul verde intens al Malachitului ii dezvaluie capacitatea de vindecare la nivel fizic si emotional . Poate fi folosit pentru a indeparta impuritatile , densitatile , si atasamentele din campul energetic . Frecventa sa "topeste" tiparele energetice constructoare existente in aura si stimuleaza un flux inviorator in forta vitala prin tot corpul si prin aura . 

 

Malachitul ne aminteste ca am venit aici pentru a fi partasi la creatie cu Universul si ca soarta e o iluzie . El ne ajuta sa constientizam si sa ne utilizam puterea in mod constructiv si creator . Poate fi folosit ca instrument de impamantare si ca ajutor in identificarea actiunilor necesare pentru a preface in realitate visurile , viziunile si dorintele.

 

Malachitul ne arata granitele energetice si emotionale si ne ajuta sa le respectam atunci cand este vorba despre propria persoana , dar si despre ceilalti . 

 

Poate actiona puternic pentru a ne apara de abuzul de putere la nivel psihic , energetic si emotional . 

 

Malachitul este ideal pentru a strabate prin ceata confuziei emotionale , care ne poate impiedica sa facem alegeri constiente . Malachitul le poate fi util persoanelor care au multe idei creatoare , dar nu sunt in stare sa se organizeze sau sa actioneze pe baza lor . Este un aliat excelent pentru cei care se tem sa-si foloseasca puterea din cauza experientelor avute in trecut cu persoane abuzive . Ne poate sprijini sa invingem teama de confruntare sau de autoexprimare . 

 

Poate de asemenea sa vina in ajutorul celor care se tem sa se faca vazuti sau observati de asemenea sa vina in ajutorul celor care se tem sa se faca vazuti sau observati sau care ezita sa-si asume rolul legitim de partasi la creatie in Univers. 

 

Malachitul poate contribui la restabilirea fortelor si a vitalitatii dupa o boala si la reconstructia sau refacerea tesutului dupa interventii chirurgicale . 

 

Sustine formarea de hematii , sprijinind astfel oxigenarea organismului si vitalitate generala . Malachitul este excelent in reducerea inflamatiilor provocate de entorse , intinderi sau alte leziuni . Ajuta la eliminarea toxinelor din organism , putand fi utilizat ca adjuvant in perioadele de post , in detoxifiere si alte ritualuri de purificare . 

 

 

El poate atenua durerile provocate de artrita sau de alti boli inflamatoare . Este un ajutor minunat pentru digestie , stimuland functiile stomacului si ale colonului . 

 

Imi aliniez vointa personala cu Vointa Divina , asa cum o percep eu , si merg mai departe cu certitudine si incredere . 

 

 

Conditii comanda:
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha