Meniu
Coșul dvs.

Cuart rutil turmalina neagra

Cuart rutil turmalina neagra
Cuart rutil turmalina neagra
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Cuart rutil turmalina neagra
25.00 Lei
Fără TVA: 25.00 Lei

Cuart rutil turmalina neagra

DIMENSIUNI 

- lungime: 3 cm.

- inaltime: 2 mm
pretul este per bucata

 

DESCRIERE:

Cuartul turmalinat este definit in contextul lucrarii de fata ca o varierat de Cuart Transparent care contine in interior cristale de Turmalina Neagra ( Schorl ) . 

Cele mai multe exemplare se gases in Brazilia si pot varia de la cristale cu aspect complet tulbure pana la unele limpezi cu apa, cu fire fine sau aglomerari de Turmalina Neagra . 

O astfel de combinatie neobisnuita de doua pietre intr-una singura creeaza o configuratie energetica unica si binefacatoare . 

 

Origin si-a dorit vreodata sa alba un aspiriator psihic care sa lase campul energetic curat luna si nepoluat gaseste in Cuartul turmalinat un aliat ideal . 

Cuartul transparent plate fi cel mai minunat si adaptable instrument , avant capacitatea de a amplifica aproape orice energie vibrationala sau intentie si putand fii programat cu usurinta . La randul rau , cuartul amplifica energiile purificatoare ale Turmalinei , facand din Cuartul turmalinat unul dintre cele mai puternice instrumente de indepartare a "vibratiilor rele" de toate tipurile , de reparare a campului auric , de restabilire a echilibrului dinamic la nivelul tuturor chakrelor si de sustinere a starii generale de bine . 

 

Cuartul turmalinat promoveaza gandirea clara . 

Este benéfic pentru persoanele care au nevoie de ajutor pentru a se mentine pe calea spirituala , mai ales pentru acelea care s-au complacut in comportamente negative , cum ar fi infractiunile sau abuzul de droguri . 

Daca purtam toata ziua asupra noastra un Cuart turmalinat , in jurul corpului se creeaza un "balon de lumina" , care nu lasa sa patrunda energiile distructive. 

Este ideal pentru protectia psihica , pentru ca tine la distanta fortele negative , crescand totodata gradul de constiinta in ansamblu . 

 

Cuartul turmalinat este un reprezentant puternic al elementului Furtuna care combina proprietatile Turmalinei negre cu ale Cuartului transparent , dandu-ne posibilitatea sa accesam si sa integram intregul spectru de energii electromagnetice , de la cele mai joase frecvente pana la cele mai inalte .

 

 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Curier rapid cu plata ramburs. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha