Sfera piatra lunii alba unicat

  • Sfera piatra lunii alba unicat

  • 380,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:
CARACTERISTICI:  

 - diametru: 7.5 cm

 - greutate: 630 grame

 

DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Mister, descoperirea sinelui, intuiţie, înţelegere, visuri. 

Piatra Lunii este un feldspat mineral, un silicat de potasiu şi aluminiu cu o duritate de 6-6,5. Sistemul său de cristalizare este monoclinic şi prismatic. Piatra Lunii a fost numită astfel pentru luciul său alb-albastru, care se datorează structurii lamelare. Se găseşte în Sri Lanka, Madagascar, Myanmar, Australia, India şi Statele Unite ale Americii. 

Piatra Lunii era folosită pentru bijuterii în Imperiul Roman încă. de acum aproape două milenii, iar în Orient, chiar mai înainte.

Era una dintre pietrele preferate de bijutieri în perioada Art Nouveau. În India, Piatra Lunii a fost întotdeauna o piatră sacră, cu o semnificaţie deosebită pentru îndrăgostiţi. Se credea că, dacă aceştia ţin o astfel de piatră în gură în nopţile cu lună plină, îşi pot vedea viitorul. Tot acolo Piatra Lunii este oferită în mod tradiţional ca dar de nuntă, pentru a aduce armonie în căsnicie . În Europa se credea că Piatra Lunii poate să-i readucă împreună pe îndrăgostiţii despărţiţi şi să vindece insomnia. 

Piatra Lunii este nestemata Marii Preotese, cea care păzeşte tainele feminităţii. În lumina pe care o reflectă, putem proiecta şi apoi vedea adevărurile ascunse în adâncul fiintei noastre, ferite de lumina conştiinţei.

 Piatra Lunii este un talisman pentru călătoria interioară şi, atunci când o folosim pentru meditaţie, ne poate purta în străfundurile sinelui. Lucrurile care ni se dezvăluie acolo le recunoaştem de multe ori ca fiind piesele lipsa din tabloul existentei noastre - parti ale sufletului care au fost abandonate sau uitate.

Piatra lunii ne poate ajuta sa calatorim in vietile anterioare. Este o piatra ideala spre a fi purtata in timpul sedintelor de regresie intr-o alta viata. Barbatilor le da posibilitatea de a-si exprima latura feminina, un pas important pe calea spre intregirea sinelui.

Piatra Lunii este o piatră a misterului. A fost adesea asociata cu polaritatea feminină datorită capacităţii sale de a stimula latura intuitivă a minţii. Piatra Lunii a fost multă vreme preţuită ca având puterea de a ne aduce mai aproape de Marea Mamă. Când este folosită de femei, Piatra Lunii iniţiază energia kundalini şi dezvoltă capacitatea psihică a clarviziunii. Atunci când este utilizată de bărbaţi, ea stimulează emisferă dreaptă a creierului, încurajând gândirea neliniară şi echilibrul emoţional. Ambele sexe beneficiaza de pe urma frecvenţei sale, care purifică aura, activează chakrele a şasea şi a şaptea şi zona centrala a coloanei energetice a chakrelor. 

Piatra Lunii a fost folosită secole la rând pentru a realiza legătura cu energia Şi puterea Lunii. Luna joacă un rol vital în menţinerea stării de sănătate a Mamei Pământ. Mareele şi ritmurile sale sunt guvernate de atracţia şi de respingerea exercitate de femeiă-Lună. Ciclurile Lunii au o influenţă puternică şi asupra fiinttelor de pe Pământ.

Să ne gândim la comportamentele ciudate ale animalelor şi ale oamenilor în perioadele cu Lună plină sau la faptul că termenul „lunatic“ se referea iniţial la cineva considerat a fi  „lovit de lună“. 

Frecvenţa Pietrei Lunii ne încurajează să acordăm atenţie ciclurilor vieţii noastre.

Fiecare ciclu pe care îl incheiem ne duce la un nivel superior al marii spirale. Cu fiecare ciclu, înţelepciunea, înţelegerea şi cunoaşterea de sine sporesc. Piatra Lunii ne cere să ne bucurăm de evenimentele şi de ritualurile de trecere aduse de fiecare nou ciclu al vieţii. La fel cum lună însăşi creşte şi apoi scade, tot astfel se întâmplă şi cu fazele existenţei noastre. 

SPIRITUAL Piatra Lunii simbolizează răbdarea şi faptele săvârşite la timpul lor. Ea ne învaţă cât de important este să urmăm mersul Divin în loc să cartim impotriva ritmului său uneori greoi. Tot ce înseamnă creaţie are etape proprii de crestere, la fel ca şi o plantă. Piatră Lunii ne învaţă să identificam stadiul in care se află creaţia noastră şi să acţionăm în mod corespunzător pentru a acorda grija necesară etapei respective. De exemplu, în cazul in care creaţia noua se afla abia in primele stadii de creştere, ar putea fi contraproductiv să încercam sa culegem roadele. Nimeni nu se apucă să tragă de un lăstar ca să-l facă să crească mai repede!

Conform tradiţiei , Piatra Lunii ne ajută să ne punem în armonie cu fazele pe care le cunoaşte energia satelitului Terrei. De aceea poate fi utilă. în reglarea ciclului menstrual, în timp ce pe bărbaţi îi poate ajuta să se adapteze la schimabarile hormonale subtile prin care trec odată cu fazele Lunii. Poate contribui şi la eliminarea retenţiei de apă în organism. 

 Chem energiile Femininului adânc şi mă deschid către darurile Zeiţei.


PIATRA LUNII ALBA CURCUBEU

Piatra-Lunii alba curcubeu acţionează ca o prismă care răspândeşte energie în toată aura. Ea contribuie la limpezirea simturilor psihice şi a minţii şi aduce în câmpul energetic  frecvenţa bucuriei. Este o piatră a protecţiei pozitive , care ajută  la devierea negativităţii şi a densităţilor înainte de a intra in campul energetic. 

Este foarte buna pentru protecţle psihica si pentru a menţine limpezimea energiei în timpul lucrului la nivel intuitiv. Piatra-Lunii curcubeu poate fi utilă şi pentru purificarea corpului emoţional şi poate fi folosită pentru a alina traumele emoţionale. 

Piatra-Lunii albă curcubeu  întruchipează energia Lunii pline aflate la apogeul puterilor ei. Această piatră stimulează toate aspectele percepţiei extrasenzoriale şi poate îmbunătăţi lucrul cu visele şi cu viziunile . Ca şi Luna plină, Piatra-Lunii albă curcubeu poate amplifica  trăirile emoţionale . Folosită de femei, ea activează energia kundalini şi deschide ochiul interior. 

Energia sa îi ajută pe bărbaţi să ajungă la un echilibru emoţional şi să-şi dezvolte receptivitatea.Conditii comanda:

 Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Curier rapid cu plata ramburs.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha