Apofilita cu fluorina galbena unicat - piesa de colectie

  • Apofilita cu fluorina galbena unicat - piesa de colectie

  • 2.500,00 Lei
  • 1.900,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Apofilita cu fluorina galbena unicat - piesa de colectie

DIMENSIUNI

- lungime: 11 cm

- inaltime: 18cm

- greutate: 2,1 kg.

 


DESCRIERE APOFILITA:

Aşa cum Apofilitele verzi sunt ideale pentru interceptarea vibrațiilor spirituale ale lumii Naturii, cele incolore excelează prin capacitatea de a ne acorda cu energiile de frecvență înaltă ale tărâmurilor angelice şi ale sferelor interdimensionale. Intr-adevăr, aceste cristale pot servi ca ferestre spre multe alte lumi și cei care doresc să experimenteze cålätoriile interdimensionale vor fi impresionați de lucrul cu ele.

Meditatia este una dintre principalele căi de a lucra cu Apofilitul incolor, vã
sugerez să vă concentrați mai ales pe ,,pătrunderea" in piatra. Dacă puteti să vã
imaginati punctul vostru de conştiință deplasändu-se in interiorul unui cristal de Apofilit, veți descoperi ca odată intrati, se deschid în toate părțile coridoare geometrice de Lumina, iar conștiința voastră se poate mișcă de-a lungul lor spre o multitudine de tărâmuri ale experientei interioare.


Daca tineti una sau mai multe pietre de Apofilit incolor în preajma voastră. Este posibil să simtiți o atmosfera de puritate şi prezență spirituală în casă, în meditatie sau în spatiul de lucru, Plasând un astfel de cristal pe o masa sau un raft în fiecare dintre cele patru puncte cardinale şi un al cincilea în centru, Veți crea o puternică grilā geometrica de energie care va limpezi şi purifica vibratiile din intreaga incăpere. Ingerii sunt atraşi de Lumina și de vibrațiile înalte emanate de Apofilitul incolor, Puteti utiliza aceste pietre pentru a vă contacta îngerii păzitori şi spiritele sau pentru a vizita taramurile angelice superioare. Ele sunt totodată instrumente utile pentru dezvoltarea viziunii profetice. Poziționārile ideale pentru Apofilitul incolor sunt pe chakra celui de-al treilea ochi pentru profeție şi calātorii interdimensionale, pe chakra coroanei pentru legătura cu tărâmul angelic si pe chakra inimii pentru trezirea conştiinței iubirii Divine. 

Apofilitul incolor actionează sinergic cu Azeztulitul, Scolecitul, Natrolitul, Fenacitul, Herderitul și Brookitul, toate ,,Pietre ale Înălțării", care facilitează călātoriile interdimensionale pe tärâmurile superioare sau de la un tărâm superior la altul. Energiile kundalini pot fi activate rapid prin combinarea Tectitei tibetane cu Apofilitul incolor. Folosirea Selenitului împreună cu Apofilitul incolor poate deschide calea spre comuniunea conştientă cu Sinele Superior. Apofilitul incolor este un instrument excelent pentru dezvoltarea vederii lăuntrice şi a capacităților extrasenzoriale, întrucât sporeste acuitatea vederii la distantă şi favorizează contactul cu fiinte extradimensionale sau extraterestre prin intermediul perceptiei extrasenzoriale. Este și un minunat dispozitiv de comunicare, el înlesnind contactul cu călăuzele spirituale și receptarea indrumärilor transmise de constiinta de la nivelul Sinelui Superior sau al sufletului. El ne poate ajuta să chemăm Lumina Supremă într-un anumit mediu Sau intr-o anumită situație şi este piatra ideală pentru sălile de vindecare sau altare. Apofilitul incolor este exclusiv un instrument de meditație, avänd puține efecte Tamaduitoare la nivel fizic cu exceptia faptului că infuzează aura și corpul fizic O energie a Luminii de înaltă frecventă. 

Este în schimb o piatră foarte activă în plan mental, ajutându-ne să întelegem lectiile spirituale și să prelucrăm informația. spirituală. Este excelent în situații de vindecare unde este nevoie de intelegere spirituală pentru a îndrepta un dezechilibru fizic. Apofilitul incolor este util și pentru a reinsufleti viziunea celor care şi-au pierdut încrederea în posibilitatea lor de a se dezvolta spiritual și care pot avea nevoie de o infuzie suplimentară de Lumină pentru a le insufla curaj și hotărâre. 

SPIRITUAL  Apofilitul incolor are o mare putere de activare a vederii interioare, de conectare cu călăuzele superioare şi cu îngerii și este eficace în lucrul cu informatia spirituală. Ne ajută să căpătăm clarvedere, să contactăm si să comunicăm cu Sinele Superior și cu Sufletul. 

EMOTIONAL Această piatră poate alunga ,noaptea neagră a sufletului", aju- tându-ne să revenim pe drumul nostru spiritual după deziluzii sau greutăti. Ne ajută să căpătăm încredere şi nădejde în Divinitate, dar şi o perspectivă superioara asupra experientelor din planul fizic. 

AFIRMATIE Imi deschid mintea și inima pentru a cuprinde tärâmurile superioare.


DESCRIERE FLUORINA:

Fluorina este un cristal de fluorura de calciu cu duritatea 4. 

Are sistem cubic sau octaedric și apare in vene hidrotermale, de multe ori în asociere cu minerale cum ar fi Cuarțul, Calcitul și Baritina. Poate prezenta o gama largă de culori; poate fi incolora sau verde, Violet, alba, galbenă, rosie, roz sau neagrã Deseori culori multiple apar in acelaşı exemplar. Fluorina este cea care a dat numele proprietäții de fluorescența, adica etalarea unor culori vii ci strălucitoare la lumină ultravioleta. Depozite immportante de Fluorinā au fost descoperite în Germania, Anglia, China, Argentina și Statele Unite ale Americii. Fluorina poate acționa ca un aspirator psihic", îndepärtând confuzia din atmosferă,gândurile dezordonate, negativitatea și orice fel de ,parazițti" astrali care dāuneazā mediului vostru înconjurator, Echilibrează chakra celui de-al treilea ochi și energiile mentale in general. 

Ea va poate ajuta să gânditi clar și să faceți discriminări subtile, dar importante in ceea ce priveşte tipurile de energii și oamenii pe care ii acceptati în lumea voastră. în tarot, cărțile de Spade fac parte din arcana care întruchipează puterile mentale, iar imaginea spadei inteligentei retezând prin puterea de a alege incertitudinile posibilului este una foarte puternica. In regnul mineral, Fluorina este piatra care emană cel mai clar energia Spadelor. Astfel, pentru cei ce simt nevoia să facă alegeri lucide într-o succesiune pentru a naviga pe apele vietii, Fluorina va fi un aliat important. Anumite culori ale Fluorinei au proprietäti deosebite, specifice. Fluorina neagra este cel mai important purificator astral. Fluorina galbena, mai ales cea provenita din Argentina, mărește puterile mentale și stimulează capacitatea intelectuala.

Pentru limpezirea câmpului energetic, Fluorina se armonizeazā bine cu Turmalina neagră, Cuartul Fumuriu, Jaisul si Obsidianul. Pentru îmbunātäțirea capacitații merntale, Lapislazuli, Iolitul, Labradoritul auriu și Heliodorul sunt ajutoare pretioase. Pentru lucrul cu inima, Smaraldul, Dioptazul, Turmalina roz, Cuarțul roz, Kunzitul şi Morganitul pot fi utilizate în combinație cu Fluorina verde sau roz. In plus, Fluorina actionează sinergic cu toate tipurile de Calcit. Cristalele de Fluorină sunt nişte forțe de ordine în regnul mineral, dänd formă şi structură energiilor, ideilor şi conceptelor şi făcându-le så se manifeste în realitatea tridimensională. Ele ajutä energiile risipite și discordante să se unească și să se armonizeze. Fluorina este un reprezentant puternic al elementului Vânt. Ea vorbeste despre puterea gândului, atenție şi concentrare și ne încurajează să gândim ordonat si Coerent. Poate contribui la îndepărtarea senzației de încetoşare a minții, a contuziei sau a ideilor contradictorii. 

Fluorina are efect puternic în echilibrarea la nivel cerebral. Ea poate stimula emisferele cerebrale să funcționeze coordonat, Creand o stare de mobilizare integrală a capacitāților mentale și psihice sporite . 

Este o piatră excelentā pentru învāțare și studiu și te favoriza în memorarea si retinerea informațiilor. Poate veni în ajutorul celor care au multe idei Creatoare, dar nu reusesc una dintre ele si să se concentreze asupra ei. 

Ea ne ajuta sa alegem, sa trecem la actiune si să planificăm paşii pe care trebuie să-i facem lnainte pe drumul stabilit. Energia ei ne stimuleaza sa punem ordine domoleste haosul, să ne canalizăm forțele pentru a ne indeplini obiectivele.

Energia Fluorinei ne poate ajuta så întelegem şi să schimbäm amprenta eterica, adică modelul energetic care se aflå la originea intregil materii fizice, Ea inlocuieste accesul către nivelurile superioare ale câmpului energetic și ii poate ajuta pe vindecatori så facă schimbarea energiei la aceste niveluri. 


Culorile diferite ale varietaților de Fluorină exprim aceste însuşiri în moduri diverse, insă, indiferent de nuantă, cristalele sale influențeaza corpul mental, creerul şi nivelurile energetice ale existentei. 


SPIRITUAL Fluorina conferă structurare si concentrare energiilor incoerente sau divergente, Ea favorizează armonizarea cu călăuzirea superioarā in timpul meditației și poate stimula viziuni şi revelatii bogate pe parcursul acestor experiente. Este ideală pentru îmbunätățirea capacitätii de receptare a informatiilor extrasenzoriale din câmpurile energetice si a celei de interpretare a informatiilor respective Această piatră poate fi un remediu pentru confuzie, inconstanta, necinste, dar si pentru tulburări cauzate de tipare mentale recente, Ea ne ajuta să ne învingem teama de viitor. Ne dă capacitatea dincolo de sentimente atunci când suntem copleşiti de trăirile emoționale. 

FIZIC Fluorina contribuie la echilibrarea chimiei cerebrale, stimulează capacitatile de invāțare și memorare si activitatea creierului, Poate fi utila în ameteli și ne poate imbunätäți echilibrul fizic. Fluorina întăreste oasele. 

AFIRMATE Mintea și inima mea sunt treze, vioaie și limpezi, impreună pentru ca eu să fac cele mai bune alegeri, urmându-mi telul vietiiergia Fluorinei ne poate ajuta så întelegem şi să schimbäm amprenta eterica, adică modelul energetic care se aflå la originea intregil materii fizice, Ea inlocuieste accesul către nivelurile superioare ale câmpului energetic și ii poate ajuta pe vindecatori så facă schimbarea energiei la aceste niveluri. 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru.  Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha