Apatit galben-verzui brut

  • Apatit galben-verzui brut
Cristale Semipretioase Cristale Semipretioase
Cod SKU: nDar8FZjSUa
În Stoc

  • 700,00 Lei
  • 500,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Apatit galben-verzui brut

CARACTERISTICI:

 - lungime: 15 cm.
 - inaltime: 9 cm
- greutate:  700 grame
 


DESCRIERE:

Apatitul auriu este unul dintre cele mai pure cristale ale Razei Galbene, vibrația clarității mentale, puterii vointei și a manifestarii. 

Este o piatră solară și, prin urmare, a polului masculin. Poate ajuta atât barbații, cât și femeile în consolidarea laturii masculine a personalității. El ajuta in dezvoltarea asertivității și a încrederii în toate situațiile. Apatitul auriu este și o piatrà a invățării, care poate imbunătăți capacitatea sa de acumulare și asimilare de noi informații, în special informații care ajuta la manifestarea celor mai puternice dorințe. 

In cazul in care o persoană nu asigură de ceea ce vrea cu adevarat de la viață în general sau într-un anumit aspect al existenței, meditația cu apatit auriu poate aduce atât ințelegerea necesară, cât și tăria de a-și împlini telurile.

Purtând asupra noastră o platra de Apatit auriu vom spori puterea de exercitare a vointei noastre în situații sociale, dar și puterea farmecului personal. Apatitul poate contribui la manifestarea prosperității pe toate planurile. Ne poate ajuta să gåsim curajul de a ne asuma riscuri și discernámântul privind riscurile pe care så ni le asumăm. Atrag atenția celor care au un exces de încredere nativă în propria persoană că această piatra ii poate face un pic prea categorici pentru gustul celorlalți în diverse medii, în special la locul de muncă. 

Pe de altă parte, Apatitul auriu poate fi un aliat util pentru oricine se află într-o competiție, de la sport până la sfera profesională și a afacerilor.

Apatitul auriu este purtător al energiei elementului Foc, care stimulează și purifică centrul voinței situat în plexul solar, dar și centrul acțiunii aflat la nivelul chakrei ombilicului, Apatitul auriu este un aliat util în toate aspectele muncii de creație și manifestare. 

Este de mare ajutor celor care pornesc proiecte noi sau care doresc să dea formă concretă ideilor lor. Este deosebit de benefic pentru oamenii de afaceri sau persoanele care au nevoie să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale pentru a-şi clădi o carieră pornind de la pasiunile lor.

Apatitul auriu ne ajută să ne conectăm la Voința Divină și să înțelegem cum se manifestă prin fapte concrete. Ne poate ajuta să depășim limitele autoimpuse, care ne împiedică să trecem la acțiune. Ne sprijina, de asemenea, să ne înfrângem teama de acțiune insufându-ne curaj și entuziasm în momentele in care ezităm să ne asumăm riscuri sau să facem un pas important pe drumul către împlinirea visurilor.

Frecvența Apatitului auriu contribuie la deblocarea chakrei plexului solar ajutându-ne sã acceptăm fără rezerve abundența sau prosperitatea. Cu sprijinullui putem să învingem teama de succes și să eliminām tiparele autosabotajului. Tot el ne dă posibilitatea de a ne dezvolta încrederea în forțele noastre și a ne consolida sentimentul propriei valori.

Energia Apatitului auriu eliminā și blocajele apărute la nivelul chakrei a doua, centrul care transformă acțiunea în manifestare. El o stimulează să ne dea mai multă energie fizică și creatoare pe care să o punem în slujba proiectelor noastre.

Ne ajută să ne organizām ideile astfel încât să acționām eficient în direcția atingerii țelurilor propuse.

 Apatitul auriu este o piatră a prosperității pe multiple niveluri, dar mai ales pe plan spiritual. El ne ajută să ne conectām cu pasiunile și cu visurile noastre, încurajându-ne să actionăm pentru manifestarea acestora. Cu ajutorul lui putem cunoaște Voința Divină și ne putem baza alegerile și acțiunile pe călăuzirea Divină în loc să dăm pur și simplu curs propriei vointe.

EMOȚIONAL Apatitul auriu conferă aurei noastre o energie solară, ceea ce ne insuflă optimism și dragoste de viață. Ne dezvoltă sentimentul propriei valori și ne dă încredere în noi înşine.

FIZIC Apatitul auriu stimulează sistemul endocrin și poate contribui la îmbunătățirea nivelului energetic general, intrucat favorizează detoxifierea organismului.

Are capacitatea de a stimula metabolismul și de a ajuta corpul să utilizeze eficient energia de care dispune, Poate fi de folos in curele de slabire, stimulând pierderea în greutate și sporind efectele exercițiilor fizice. Då energie splinei si vezicii biliare și îmbunătățește digestia.

AFIRMAȚIE Chem limpezimea gandului, perseverența și reuşita în creatie și manifestare.
Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha