Bratara pentru atragerea prosperitatii ( lemn natural, citrin, diamant herkimer, malachit, cuart alb, turmalina verde)

  • Bratara pentru atragerea prosperitatii ( lemn natural, citrin, diamant herkimer, malachit, cuart alb, turmalina verde)
Cristale Semipretioase Cristale Semipretioase
Cod SKU: mf6KAumep
În Stoc

  • 60,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 200 lei Orase si 250 lei pentru sate si comune)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara pentru atragerea prosperitatii ( lemn natural, citrin, diamant herkimer, malachit, cuart alb, turmalina verde)

CARACTERISTICI:

- diametru bile : 6mm; 8mm 

- lungime bratara: 17 cm Lemn natural, citrin, diamant herkimer, malachit, cuart alb, turmalina verde
DESCRIERE TURMALINA VERDE:

 

Culorile Turmalinei verzi variaza de la nuante pastelate ale primelor frunze de primavara la smarald viu si de acolo , pana la verde-masliniu sau verde intunecat , aproape negru . Aceste pietre se gasesc in Brazilia , Afghanistan , Pakistan , Statele Unite si Africa . 

 

In timp ce Turmalina Roz este asociata cu emotiile , cea verde este privita ca avand o influenta benefica asupra sanatatii fizice . 

 

Turmalina Verde este una dintre pietrele cardinale ale autovindecarii . 

 

Ea centreaza energiile la nivelul chakrei inimii si este mult mai conectata la vibratiile mai dense ale vietii fizice decat este Turmalina Roz , ruda sa orientata spre inima .

 

 Inima fizica a omului este un generator puternic de bioelectricitate , creand un camp de energie masurabil , care se intinde pe patru-cinci metri in jurul corpulu . 

 

Asa cum interactiunea coerenta dintre domeniile bioelectrice a doua celule ale inimii le poate antrena sa bata impreuna intr-un ritm rezonant , chiar si atunci cand nu se ating una pe cealalta , tot astfel vibratiile spirituale generate de Turmalina verde pot crea o rezonanta benefica pentru chakra inimii si , in consecinta , si pentru inima fizica 

 

 Deoarece inima este centrul fiintei noastre , atunci cand aducem armonie acestei chakre cream un flux de energie care hraneste toate laturile sinelui . 

 

Datorita legaturii sale energetice cu lumea vietii fizice , Turmalina verde este o piatra influentata benefica asupra a tot ce traieste si creste . Poate fi folosita pentru a stimula plantele de gradina si de casa si pentru a ne conecta psihic cu spiritele plantelor si animalelor . Este o poarta de acces catre taramul devic si poate fi utilizata in practica meditatiei pentru comuniunea cu spiritele Naturii . Turmalina este echivalentul masculin , yang , al energiilor feminine ale Turmalinei roz .

 

Ea poate spori vitalitatea si rezistenta la activitati fizice si ne poate da si tarie . Ii ajuta pe oamenii preocupati de latura spirituala sa imbratiseze si sa se bucure de viata in lumea fizica .

 

Energia Turmalinei verzi este amplificata prin combinarea sa cu Aventurin , Smarald , Hiddenit , Peridot , Granat sau uvarovit  . Tigrul-de-fier ii sporeste capacitatea de a restabili sanatatea si vitalitatea si leaga inima cu chakrele inferioare . 

 

 

Turmalina verde actioneaza mai pronuntat asupra inimii si a corpului fizic decat cea roz . Desi ambele sunt pietre ale activarii inimii , Turmalina verde contribuie la integrarea energiei in inima fizica si in chakra inimii . 

 

Ea sustine alinierea campului electromagnetic al inimii cu cel al Pamantului , se dovedeste a fi si o puternica piatra de vindecare . Ea linisteste sistemul nervos si emotiile si faciliteaza fluxul normal de energie tamaduitoare prin corp .

 

Turmalina verde este ideala pentru canalizarea puterii de vindecare a Naturii . Ea ne pune in armonie cu energiile Pamantului , deschizand inima si stimuland legatura cu Iubirea Divina . 

 

Turmalina verde poate contribui la stimularea functionarii si reproducerii celulelor . Este un excelent adjuvant in tratamentul eteric al cancerelor si al altor tulburari ale dezvoltarii celulare . Este una dintre pietrele cu cea mai mare putere de vindecare vibrationala a inimii fizice . 

 

Ma bucur de integritate fizica si de vitalitate vibrationala . Puterea inimii mele ma hraneste si ma inconjoara si sunt eu insumi o forta pozitiva in aceasta lume .

 

DESCRIERE MALACHIT:

Guvernare luminata , creativitate , incredere , protectie si inima vindecata .

 

Malachitul este un carbonat mineral de cupru cu duritatea de 3.5 pana la 4. Majoritatea materialului existent pe poiata este taiat din agregate botrioidatale cu benzi fibroase de nuante mai inchise sau mai deschise de verde intens . Rareori Malachitul apare si sub forma de cristale , care de cele mai multe ori sunt lungi si prismatice sau aciculare . Poate forma stalactite sau cruste . Este posibil ca numele sau sa provina din cuvantul grecesc malache ( "nalba" ), cu trimiterea la culoarea minerelalui , sau din grecescul malakos ( "moale" ) , care ar avea legatura cu duritatea sa redusa . Uneori Malachitul este concrescut cu Azurit , formand Azurit-Malachit sau cu Crisocola , impreuna care formeaza Crisocol-Malachitul . Piatra eliat , provenita din Israel si devine o raritate , este o combinatie de Malachit , Crisocol si Turcoaza .

 

Malachitul era cunoscut in Egiptul antic inca din mileniul al 3-lea i. Hr . Era popular si in randul vechilor greci si al romanilor , care confectionau din el podoabe si ornamente sau il foloseau sub forma de pulbere ca fard de pleoape . In Evul Mediu se credea ca Malachitul apara de deochi si vindeca diverse probleme gastrice . 

 

Tarii Rusiei au folosit Malachit extras din marile zacaminte din muntii Ural pentru ornamente si labriuri destinate palatelor lor sau pentru incrustatii elaborate . In prezent , cea mai importanta sursa de Malachit este Zairul . Depozite de Malachit se gasesc si in Australia ,Chile , Africa de Sud  si SUA . 

 

Malachitul este una dintre cele mai importante pietre de protectie impotriva energiilor negative . El scalda campul auric in vibratii pozitive si intareste "scutul" energetic natural , care ne poate feri de fortele ostile . El activeaza "radarul" psihic cu ajutorul caruia "simtim" prezenta pericolului . Ofera o "mantie a invizibilitatii" care ne poate face nevazuti in fata celor care ar putea reprezenta o amenintare la adresa sanatatii noastre emotionale sau fizice . Mai mult , accentueaza echivalentul vibrational al "norocului" astel incat sincronitatile par sa conspire pentru a ne tine in siguranta si a ne ocroti . 

 

Malachitul emana cea mai sanatoasa configuratie energetica pentru inima . De aceasta beneficiaza atat inima emotionala , cat si cea fizica , pompa propriu-zisa , prin armonizarea chakrei inimii . El ne ajuta sa ne mentinem echilibrul emotional , care presupune sa pastram o atitudine pozitiva , binevoitoare , fara a fi tentati sa preluam bagajul empotional al altora . 

 

In plus , ofera o abilitate sporita de a observa unde sunt ascunse capcanele si amagirile emotionale de ale evita .

 

Malachitul stimuleaza si chakra plexului solar , ceea ce presupune intarirea vointei . In prezenta Malachitului ne este mai usor sa respingem tot felul de ispite , de la inghetata la infidelitate , si astfel ne dam seama ca o facem spre binele nostru cel mai inalt . Malachitul face pereche cu Ochiul-de-Tigru , pentru energie si protectie fizica . El conlucreaza usor cu alte minerale pe baza de cupru cum ar fi Azuritul , Turcoazele , Shattukitul, Crisocolul si Ajoitul . 

 

Malachitul este unul dintre putinele minerale de culoare verde care reprezinta elementul de Foc . Detine polaritatea "masculina" sau yang a conductibilitatii electrice intense ale cuprului . Energia Malachitului intareste capacitatea de a actiona in plan terestru si de a da substanta gandurilor si ideilor noastre . 

 

Stimuleaza chakra plexului solar si sustine alinierea cu vointa personala , cu cea Divina si cu exprimarea acestora . Energia sa ne indeamna sa cream si sa ne manifestam dorintele si visurile . 

 

Malachitul poarta frecventa conducatorului luminat . Acesta ii ajuta pe cei aflati in pozitii de mare responsabilitate sa duca la indeplinire Vointa Divina , fara motivatii bazate pe ego . Ne poate determina sa "luam taurul de coarne" si sa trecem cu nadejde la fapte . Cu sprijinul sau putem gasi taria de a depasi greutatile a devotamentul fata de calea aleasa . 

Malachitul ne aminteste ca suntem partasi la creatie in aceasta lume si ca posibilitatile noastre creatoare sunt nelimitate . 

Malachitul poate fi un aliat puternic pentru cei care se cantoneaza in asteptarea unei schimbari a realitatii lor personale . El ne poate ajuta sa descoperim fisuri in zidul care ne stavileste progresul , astfel incat sa ne folosim de vointa pentru a depasi limitarile , barierele si apatia . Stimuleaza pasiunea superioara pentru viata si creatie . Ne da puterea de a ne asuma in mod constient raspunderea de a ne cladi viata pe care o dorim .

 

Minunatul verde intens al Malachitului ii dezvaluie capacitatea de vindecare la nivel fizic si emotional . Poate fi folosit pentru a indeparta impuritatile , densitatile , si atasamentele din campul energetic . Frecventa sa "topeste" tiparele energetice constructoare existente in aura si stimuleaza un flux inviorator in forta vitala prin tot corpul si prin aura . 

 

Malachitul ne aminteste ca am venit aici pentru a fi partasi la creatie cu Universul si ca soarta e o iluzie . El ne ajuta sa constientizam si sa ne utilizam puterea in mod constructiv si creator . Poate fi folosit ca instrument de impamantare si ca ajutor in identificarea actiunilor necesare pentru a preface in realitate visurile , viziunile si dorintele.

 

Malachitul ne arata granitele energetice si emotionale si ne ajuta sa le respectam atunci cand este vorba despre propria persoana , dar si despre ceilalti . 

 

Poate actiona puternic pentru a ne apara de abuzul de putere la nivel psihic , energetic si emotional . 

 

Malachitul este ideal pentru a strabate prin ceata confuziei emotionale , care ne poate impiedica sa facem alegeri constiente . Malachitul le poate fi util persoanelor care au multe idei creatoare , dar nu sunt in stare sa se organizeze sau sa actioneze pe baza lor . Este un aliat excelent pentru cei care se tem sa-si foloseasca puterea din cauza experientelor avute in trecut cu persoane abuzive . Ne poate sprijini sa invingem teama de confruntare sau de autoexprimare . 

 

Poate de asemenea sa vina in ajutorul celor care se tem sa se faca vazuti sau observati de asemenea sa vina in ajutorul celor care se tem sa se faca vazuti sau observati sau care ezita sa-si asume rolul legitim de partasi la creatie in Univers. 

 

Malachitul poate contribui la restabilirea fortelor si a vitalitatii dupa o boala si la reconstructia sau refacerea tesutului dupa interventii chirurgicale . 

 

Sustine formarea de hematii , sprijinind astfel oxigenarea organismului si vitalitate generala . Malachitul este excelent in reducerea inflamatiilor provocate de entorse , intinderi sau alte leziuni . Ajuta la eliminarea toxinelor din organism , putand fi utilizat ca adjuvant in perioadele de post , in detoxifiere si alte ritualuri de purificare . 

 

 

El poate atenua durerile provocate de artrita sau de alti boli inflamatoare . Este un ajutor minunat pentru digestie , stimuland functiile stomacului si ale colonului . 

 

Imi aliniez vointa personala cu Vointa Divina , asa cum o percep eu , si merg mai departe cu certitudine si incredere . 

 

 

DESCRIERE DIAMANT HERKIMER:

CUVINTE-CHEIE Vise, viziuni, purificare, spiritualizarea vietii fizice

ELEMENT Furtuna

CHAKRE Al treilea ochi (6), coroana (7)

Nuartul , diamant" Herkimer este o varietate de cristal de Cuart care se gaseste in imprejurimile si in localitatea Herkimer, statul New York (SUA). Este un cristal de dioxid de siliciu care cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal) si are

o duritate de circa 7,5. Este mai dur decat majoritatea tipurilor de Cuart, probabil datorita faptului ca se formeaza intro matrice de roca dura. Numele de ,diamant" il datoreaza formei - cristalele scurte, mici, butucanoase, cu doua terminatii si cu suprafetele lucioase creeaza o asemanare aparenta cu cristalele de Diamant.

Cristalele Herkimer pot fi limpezi sau cu incluziuni. Incluziunile sunt de multe ori depozite de carbon pur. Unele Cuarturi Herkimer sunt fumurii mai degraba decat incolore, iar cristalele mari prezinta frecvent formatiuni de Cuart scheletic.

Incluziunile enhydro, care reprezinta bule de apa, se gasesc introun procent mic din aceste cristale. Cristale cu aspect similar s-au gasit si in alte locuri, dar, in general, nu au duritatea sau luciul autenticoal ,, Diamantelor" Herkimer originale. Aceste cristale, mai presus decat majoritatea celorlalte, sunt manifestari ale Luminii spirituale pure, solidificate. Ele emana o energie inalta, armonioasa, care efectiv canta pe gamele superioare ale spectrului vibrational al Cuartului. Cuarturile Herkimer sunt ideale pentru configuration corporale, lucrul cu visele, dar si ca pietre de meditatie, bijuterii, in grile, instrumente energetice sau in orice alte aplicatii. Ele difuzeaza nu numai propriile lor energii, ci pot si sa ridice si sa amplifice frecventele altor pietre. Acest lucru poate fi de mare ajutor atunci cand folositi o piatra de dimensiuni foarte mici, cum ar fi o

bucatica de Herderit sau o piatra cu ,, energie blanda", asa cum este Morganitul.

In primul caz, ,,diamantul" Herkimer ridica intensitatea unei pietre mici si o face la fel de puternica precum o gema mai mare, iar in al doilea poate intari efectele unor pietre mai blande.

,Diamantul" Herkimer emana cea mai stralucitoare Lumina de cristal si ajuta la purificarea campului energetic si la acordarea la Lumina alba a esentei Divine.

Purtand Cuartul , Diamant" Herkimer puteti primi darul unei conexiuni constante, aproape subliminale, cu domeniile spirituale superioare. Ingerii sunt atrasi de stralucirea eterica pura emanata de aceste pietre, astfel incat un asemenea Cuart poate fi folosit ca ajutor pentru cei care doresc sa comunice sau sa se contopeasca cu ingerii.

Exista fericire si extaz in vibratia Cuartului ,, Diamant" Herkimer, pe care le puteti folosi in procesul de ascensiune vibrationala. Trebuie sa va ridicati cat mai mult catre cele mai inalte octave ale Spiritului, ramanand totodata in corpul fizic si in legatura cu Pamantul. Acesta este procesul de spiritualizare a materiei, proiectul pentru realizarea caruia s-au intrupat multe fiinte. Herkimer poate fi un instrument util pentru acordarea la frecventele spirituale inalte,pe care in cele din urma trebuie sa invatati sa le includeti in viata de zi cu zi.

Lucrul cu visele prin intermediul Cuartului Herkimer poate fi o experienta minunata. Trebuie pur si simplu sa dormiti cu una sau mai multe astfel de pietre,purtandu-le in timpul somnului sau punandu-le in fata de perna. Este recomandabila programarea pietrei si a voastra inainte de culcare, cu afirmatia: ,,Invoc cele mai inalte vise, mi le amintesc si le integrez perfect". Aceasta practica sau una similara poate da rezultati excelente.

,Diamantele" Herkimer pot amplifica proprietățile oricarei pietre benefice, insa au o afinitate speciala pentru Moldavit. Poate pentru ca Moldavitul este un catalizator al transformarii si al evolutiei spirituale, ,,Diamantele" Herkimer se contopesc cu vibratia lui, accentuand constientizarea procesului de crestere. Cristalele Herkimer par sa agreeze si compania Herderitului, a Cuartului Satyaloka,Azeztulitului, Fenacitului, Natrolitului, Scolecitului, Celestitului si Danburitului. Acestea sunt pietre ale celor mai inalte frecvente vibrationale, iar Cuartul

,Diamant" Herkimer le va amplificarectele.  ,,Diamantele" Herkimer sunt in mod traditional folosite pentru lucrul cu visele si viziunile. Ele activeaza si deschid chakra coroanei si a celui de-al treilea ochi, favorizand vederea interioara si o stare de vis intensa.

Sunt utile in practica visului lucid, deoarece ne ajuta sa ramanem constient atunci cand suntem in stare de inconstienta in plan fizic.


,Diamantele" Herkimer sunt aliati puternici pentru calatoriile astrale, schimbarea dimensionii si alte metode neconventionale de explorare. Sunt recomandabile in special pentru calatoriile in timpul astral si pentru practica interdimensionala.

Grilele alcatuite din cristale Herkimer de dimensioni mari se folosesc pentru crearea de portaluri dimensionale. Structura lor interna le face ideale si pentru a trimite si pentru a primi energie. Ele sunt alegerea logica atunci cand concepem vortexuri pentru vindecarea Pamantului sau pentru spatii sacre si sunt la fel de

potrivite in alcatuirea de grile pentru vortexuri electrice si pentru cele magnetice.

Cuartul Herkimer poate favoriza meditatia deschizand chakrele superioare si ajutandu-ne sa ramanem concentratiasupra starii de meditatie. El stimuleaza puternic chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroanei si chakrele eterice, sporind in general sensibilitatea extrasenzoriala. Poate fi folosit pentru a ajuta la corectarea vederii sau vindecarea problemelor de vedere.

,Diamantele" Herkimer sunt extrem de utile in spatiile de vindecare, unde limpezimea, stralucirea si vibratia lor inalta faciliteaza indepartarea blocajelor si a reziduurilor energetice si aduc o frecventa inalta si clara in aura. Cristalele mari pot fi folosite pentru a alcatui grile de vindecare in salile de tratament sau pot fi asezate sub masa de vindecare, pentru a purifica energiile eliberate.

Nu numai exemplarele cu grad mare de limpezime sunt folositoare. Cristalele mari cu incluziuni sunt excelente pentru purificarea spatiilor de vindecare sau a altor pietre. Ele contribuie la aducerea in corpul fizic a energiei de inalta frecventa.

In cazul celor care au fost expusi sau tratati cu radiatii, cristalele Herkimer integreaza aceste energii introun mod mai sanatos si mai usor.

,Diamantele" Herkimer cu incluziuni fluide (apa) sunt tamaduitoare de exceptie ale corpului emotional. Ne pot ajuta sa privim in sinele nostru cel mai profund si sa aducem lumina Spiritului in ungherele intunecate. In cazul cristalelor transparente, incluziunile de apa canalizeaza efectul pietrei catre centrul inimii, creand o energie care ilumineaza si inalta si care mijloceste calatoriile in spatiul celest. In cazul cristalelor mai tulburi, incluziunile de apa ne ajuta sa vedem lucrurile din fiinta noastra de care ne temem cel mai tare, pastrand in acelasi timp un spatiu sufletesc curat si iubitor fata de noi insine.

SPIRITUAL ,,Diamantele" Herkimer sunt utile in tot ce inseamna practica visului, in calatorii astrale sau in timp, in trecerea in alte dimensioni si alte moduri de explorare a realitati extinse. Sunt instrumente excelente pentru crearea si mentinerea portalurilor dimensionale, a grilelor de vindecare si a celor pentru vortexuri.

Sunt utile ca purificatori in campul energetic sau in spatiile de vindecare.


EMOTIONAL ,,Diamantele" Herkimer cu incluziuni de apa contribuie la luminarea si limpezirea corpului emotional. Cristalele cu incluziuni de apa si carbon pot ajuta la indepartarea cordoanelor, a sagetilor sau a tiparelor energetice din

corpul emotional.

FIZIC ,,Diamantele" Herkimer transparente contribuie in general la vindecare prin cresterea cantitatii de energie luminoasa pe care o poate utiliza organismul.

Sunt excelente pentru intarirea ochilor si a vederii. Cristalele Herkimer cu incluziuni pot sustine purificarea si curatarea corpului fizic si pot stimula vigoarea fizica si nivelul general de energie.

AFIRMATIE Invoc cele mai adanci vise si cele mai inalte viziuni si ma dedic atingerii si ancorarii in lumea fizica a celor mai inalte energii spirituale.Conditii comanda:
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Cristale-Semipretioase © 2021