Bratara onix cu cristale pe chakre - 6 mm.

  • Bratara onix cu cristale pe chakre  - 6 mm.
Cristale Semipretioase Cristale Semipretioase
Cod SKU: mnG43tZ
În Stoc

  • 25,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara onix cu cristale pe chakre - 6 mm.

CARACTERISTICI:

 - diametru bile: 6 mm

- lungime bratara: 17 cm.

 DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:

 

Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile


spirituale catre Pamant.

 

Jaspul  stimuleaza energia sexuala si echilibreaza cea de-a doua chakra.

 

Agat galben purifica chakra plexului solar, favorizeaza exprimarea personala. Invinge frica si fobiile si stimuleaza digestia, splina si

pancreasul.

 

Cuartul roz va este piatra caracteristica chakrei inimii. Va invata cum sa va iubiti pe voi insiva si favorizeaza iertarea de sine.

 

Aventurinul protejeaza chakra inimii, aparand energia acesteia de vampirismul psihic.

 

Sodalit incurajeaza preluarea controlului asupra propriei vieti. Trateaza durerea, vindeca gatul, laringele, tiroida.

 

Ametistul deschide si purifica chakra celui de-al treilea ochi.

 

Cristalul de stanca pune in acord individul cu scopul sau spiritual.

 

DESCRIERE ONIX:

Forta interioara , focalizarea atentiei , puterea vointei , autocontrol , disciplina , ratiune . 

 

Onixul este o varietate de Calcedonie , un membru al familiei Cuartului avand duritatea 7 pe Scara Mohs . Cristalizeaza in sistem hexagonal . Onixul este definit ca fiind o Calcedonie care prezinta benzi de culoare dispuse paralel . Onixul cu benzi este frecvent folosit pentru realizarea de camee , deoarece straturile de culoare produc contrastul necesar intre planul de suprafata si fundal . Onixul negru se obtine cel mai adesea prin vopsirea Onixului cenusiu in diverse moduri . 

 

Onixul este o piatra a fortei interioare . El sporeste rezistenta si perseverenta , dandu-ne posibilitatea sa ducem la bun sfarsit sarcini dificile si plictisitoare . La nivel mental , creste capacitatea de concentrare , ceea ce ne permite sa acumulam cunostiinte noi si stimulatoare si sa aplicam cu folos ceea ce am ajuns sa stapanim . Sub aspect energetic , stimuleaza puternic memorarea si atentia la detalii . 

 

Asemenea trasaturi fac din Onix un instrument util pentru elevi , studenti , profesori , intreprinzatori , contabili , avocati , specialisti in calculatoare si software , precum si pentru toate persoanele a caror munca necesita un nivel ridicat de concentrare , perseverenta si disciplina . 

 

Onixul este totodata o piatra a rezistentei fizice . El ne ajuta mai mult sa ne pastram energia decat sa o cheltuim . Contribuie la imbunatatirea treptata a vitalitatii .

 

Acest lucru poate fi util mai ales dupa o boala indelungata sau chiar dupa eforturi prelungite depuse in munca la un proiect , ambele fiind de natura sa secatuiasca resursele de energie . Onixul sustine concentrarea asupra unui program de exercitii ,a unei cure de slabire sau a altor stradanii menite sa ne imbunatateasca starea de sanatate. 

 

Este o piatra excelenta pentru practicantii culturismului , chiar daca telurile urmarite sunt relativ modeste . Incurajeaza respectarea unui program si aduce sentimentul de satisfactie pe care il genereaza atingerea obiectivelor . 

 

Onixul emana energia stapanirii de sine . Poate favoriza controlul , concentrarea si dirijarea vointei , ceea ce determina o crestere considerabila a puterii personale . Pe cei care au o multime de idei , dar carora le lipseste disciplina necesara pentru a le pune in aplicare , Onixul ii poate aduce cu picioarele pe pamant , facandu-i sa se concentreze asupra sarcinilor . Ne ajuta sa invatam ca lucrul pe care trebuie sa-l controlam cel mai bine este stapanirea de sine . 

 

Poate favoriza controlul , concentrarea si dirijarea vointei , ceea ce determina o crestere considerabila a puterii personale . Pe cei care au o multime de idei , dar carora le lipseste disciplina necesara pentru a le pune in aplicare , Onixul ii poate aduce cu picioarele pe pamant ,facandu-i sa se concentreze asupra sarcinilor . Ne ajuta sa invatam ca lucrul pe care trebuie sa il controlam cel mai bine este stapanirea de sine . Cei care urmaresc sa-si atinga scopurile prin manipularea altor oameni si a situatiilor exterioare sunt sfatuiti sa profite de puterea Onixului pentru a-si realinia atentia cu actiunile proprii .

 

Astfel vor putea avea parte de succesul care i-a ocolit pana atunci . 

Onixul tempereaza si comprima energiile excesive . El calmeaza agitatia , atenueaza anxietatea , domoleste spiritele incinse si aduce ratiune acolo unde este prea multa patima . Are un bine-venit efect de impamantare atunci cand lucram cu pietre cu energii inalte , care pot induce viziuni si intuitii senzationale , dar in acelasi timp pot activa excesiv campul energetic . El actioneaza la nivelul chakrelor 1 , 3 si 6 , care reprezinta centrii vitalitatii fizice , ai vointei , respectiv ai activitatii mentale . Este foarte bine sa purtam asupra noastra aceasta piatra in situatii conflictuale , in care trebuie sa "gandim la rece" . 

 

Onixul lucreaza bine cu alte pietre ; el nu le sporeste energia , ci o consolideaza . Ajuta la integrarea revelatiilor spirituale , dandu-ne capacitatea sa ni le insusim . 

Combinat cu fenacit si cu alte pietre ale viziunii , ajuta la ancorarea in lumea fizica a benefiicilor acestora . 

 

Onixul apare in diverse culori , fiecare determinata de prezenta unei anumite impuritati in componenta de baza reprezentata de Cuart . Ca si in cazul numeroaselor varietati de Jasp , proprietatile principale ale Onixului decurg din culoarea sa . Ma voi referi in continuare la doua varietati de onix , cel alb si cel negru . 

 

Ma aplec asupra tuturor sarcinilor alese cu perfecta concentrare , disciplina ferma , perseverenta si eficienta sporita . 

 

 

Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs.

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha