Bratara hematit cu cristale pe chakre 6 mm

  • Bratara hematit cu cristale pe chakre 6 mm
Cristale Semipretioase Cristale Semipretioase
Cod SKU: 4kcuK9B
În Stoc

  • 25,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara hematit cu cristale pe chakre 6 mm

CARACTERISTICI:
 - diametru: 6 mm.

- lungime bratara: 17 cm.
 
 

DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:


Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.

Jaspul  stimuleaza energia sexuala si echilibreaza cea de-a doua chakra.

Agat galben purifica chakra plexului solar, favorizeaza exprimarea personala. Invinge frica si fobiile si stimuleaza digestia, splina si pancreasul.

Cuartul roz va este piatra caracteristica chakrei inimii. Va invata cum sa va iubiti pe voi insiva si favorizeaza iertarea de sine.

Aventurinul protejeaza chakra inimii, aparand energia acesteia de vampirismul psihic.

Sodalit incurajeaza preluarea controlului asupra propriei vieti. Trateaza durerea, vindeca gatul, laringele, tiroida.

Ametistul deschide si purifica chakra celui de-al treilea ochi.

Cristalul de stanca pune in acord individul cu scopul sau spiritual.

 

DESCRIERE HEMATIT:

Hematitul este forma minerală a oxidului de fier natural, având duritatea de 5 până la 6. Cristalizează în sistem hexagonal (trigomc). Numele său derivă de la cuvântul grecesc care înseamnă „sânge“ şi care trimite la culoarea pe care o are acest mineral când se prezintă sub formă de pulbere. Cristalele sunt destul de rare şi au de cele mai multe ori structură tabulară. Uneori sunt dispuse în rozete . Cea mai mare parte a Hematitului existent pe piaţă este în formă masivă, de culoare cenuşiu-metalic. Poate apărea ca incluziune în cristalele de Cuarţ, uneori combinat cu Ajoit şi având o culoare roşiatică, Hematitul se găseşte din abundenţă şi este mineralul predominant în majoritatea zăcămintelor de fier. Hematit de calitate superioară, potrivit pentru şlefuire, se găseşte în mai multe exploatări din Brazilia. Hematitul specular, care reflectă lumina formând minunate modele scânteietoare, se găseşte în statul Michigan, SUA. În ultimii ani a fost dezvoltat un procedeu de reconstituire şi magnetizare a Hematitului, astfel încât au apărut pe piaţă pietre şi mărgele de Hematit magnetic. 

 Hematitul este piatra cea mai eficientă pentru ancorarea în propriul corp si în lumea fizică. El poate să combată starea de dezorientare şi confuzie, ajutându-ne să vedem problemele de ordin practic si să intervenim cu acţiuni corespunzătoare . Hematitul poate fi întrebuinţat pentru a echilibra câmpul auric si a alinia chakrele. El trage în jos energiile străine prin sistemul de meridiane către chakra de bază. 

 

Manifestarea este una dintre problemele cele mai frecvente în rândul persoanelor orientate spiritual. Multe dintre ele nu înţeleg că nu este suficient să călătoreşti spre tărâmurile superioare şi să experimentezi stări de conştiinţă extinsă. Unul dintre ţelurile evoluţiei umane, poate cel primordial, este de a realiza manifestarea energiilor tărâmurilor eterice aici, în plan terestru. Hematitul, fiind cea mai importantă piatră de împământare, este instrumentul ideal în această muncă de manifestare . În viaţa de zi cu zi , dacă purtăm sau avem asupra noastră un Hematit, el ne va ajuta să transformăm în realitate visurile şi aspiraţiile şi să învăţăm diferenţa dintre o adevărată viziune şi o fantezie. 

Hematitul se armonizează cu alte pietre ale împământării ca Turmalina neagră, Cuarţul fumuriu, Obsidianul şi jaisul, precum şi cu Cuarţul negru tibetan, Cuarţul „Diamant“ Herkimer, Moldavitul şi Tectita aurie de Libia. Pentru activarea chakrei de bază funcţionează foarte bine combinaţia de Hematit cu Cuprit, Rubin sau Zincit. Face pereche bună cu Fenacitul pentru a ne da viziunea a ceea ce dorim să manifestăm din tărâmurile superioare în lumea fizică. 

 Hematitul este o piatră a uniunii manifeste dintre Spirit şi lume. Frecvenţa lui este cea a câmpului rezonant atotcuprinzător, în care regăsim polarităţile Lumină şi Întuneric, pozitiv si negativ, Sinele Superior şi Sinele-Umbră, sufletul şi trupul. Hematitul aduce cea mai mare frecvenţă în sfera materialului, astfel încât să ne putem manifestă telul cel mai înalt prin existenţa noastră fizică. Aceasta nu este o piatră a evadării către limitele exterioare ale experienţei. Este, dimpotrivă, o piatră a integrării, care adună întreaga experienţă într-un tot coerent. Energia sa impune împământarea şi conectarea la Sufletul Pământului, dar si la propria forţă Sufleteăscă. Numai prin această dinamică a împământării şi a iluminarii pot fi aduse pe Pământ cele mai înalte frecvenţe. 

Hematitul cuprinde atât polarităţi masculine , cât şi feminine yin şi yang şi creează o energie echilibrată, care conţine contrăriile în cadrul întregului. Acesta este un model puternic pentru oamenii prezentului. Cum putem să fugim de polarizare şi să ne îndreptăm spre unitate? Hematitul ne ajută să intrăm în rezonănţă cu această realitate şi să o descoperim înlăuntrul nostru. 

Hematitul ne învaţă lecţia complementarităţii polilor opuşi, a echilibrului contrăriilor şi a manifestării Luminii . Este o piatră de împământare deosebit de puternică şi ne ajută să canalizăm energii de frecvenţă foarte înaltă rămânând totodată conectaţi cu Pământul si cu propriul corp. 

 Hematitul ne ajută să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului si lumina de la capătul tunelului. El ne dă putere, curaj şi tărie să mergem mai departe în ciuda greutăţilor. Puterea acestei pietre poate fi folosită de cei care urmăresc integrarea Sinelui-Umbră. 

Hematitul este excelent ca suport energetic al recuperării după orice boală a sângelui şi stimulează producerea de hematii în măduva osoasă. Poate acţiona ca un întăritor pentru ficat si poate facilita procesul de detoxifiere. Prin intermediul corpului meu, împământez energiile tărâmurilor  de Lumină în această lume.


Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curiar rapid cu plata ramburs. 

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha