Bratara cuart roz cu cristale pe chakre 4 mm

  • Bratara cuart roz cu cristale pe chakre 4 mm
Cristale Semipretioase Cristale Semipretioase
Cod SKU: QBs6DKY
În Stoc

  • 20,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara cuart roz cu cristale pe chakre 4 mm

DIMENSIUNI:

- diametru bila: 4 mm

- lungime bratara: 17 cm.

 


DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:

 Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.

Jaspul  stimuleaza energia sexuala si echilibreaza cea de-a doua chakra.

Agat galben purifica chakra plexului solar, favorizeaza exprimarea personala. Invinge frica si fobiile si stimuleaza digestia, splina si pancreasul.

Cuartul roz va este piatra caracteristica chakrei inimii. Va invata cum sa va iubiti pe voi insiva si favorizeaza iertarea de sine.

Aventurinul protejeaza chakra inimii, aparand energia acesteia de vampirismul psihic.

Sodalit incurajeaza preluarea controlului asupra propriei vieti. Trateaza durerea, vindeca gatul, laringele, tiroida.

Ametistul deschide si purifica chakra celui de-al treilea ochi.

Cristalul de stanca pune in acord individul cu scopul sau spiritual.

 

DESCRIERE CUART ROZ:

Cuarţul roz face parte din familia Cuarţului, un cristal compus din dioxid de siliciu cu duritatea 7. Cristalizează în sistem hexagonal (trigonic). Prezintă în general un habitus masiv, dar uneori creşte în clustere formate din cristale mici, prismatice. Numele provine de la culoarea sa, care prezintă o gamă de nuanţe cuprinse între roz foarte pal şi roz intens , spre roşu. Claritatea sa variază de la opac la translucid şi până la transparent, deşi majoritatea bucăţilor transparente sunt şi ele destul de tulburi. La anumite exemplare prelucrate în caboşoane sau sfere, urmele de Rutil din interiorul pietrei determină apariţia unor stele cu şase colţuri. Cuarţul roz se găseşte în Brazilia şi Madagascar, dar şi în statul Dakota de Sud, SUA. 

Cuarţul roz este piatra cardinală a iubirii iubire de sine , iubire pentru partenerul de viaţă, pentru copii, familie, prieteni, comunitate, pentru Pământ, Univers şi Divinitate. Meditând cu o astfel de piatră, veţi fi învăluiţi de energia dragostei, iar chakra inimii va fi activată pentru a emana sentimentul înnăscut al iubirii. Când trăim cu adevărat dragostea, nu ne gândim cine dă şi cine primeşte, întrucât cel îndrăgostit şi cel adorat devin o singură fiinţă. Cuarţul roz ajută la dizolvarea graniţelor ridicate de izolare şi neîncredere şi ne poartă către sentimentul unirii cu Tot-Ce-Există şi care reprezintă esenţa ascunsă în adâncul inimii.

Unul dintre darurile Cuarţului roz este vindecarea inimii rănite şi reînvierea Încrederii. Vibratiile sale mângâietoare sunt un balsam pentru simtire, ele liniştesc şi purifică întregul câmp auric. Acest cristal aduce eliberarea de tensiune Şi de stres, dizolvarea furiei şi a resentimentelor; risipeste teama şi suspiciunea şi ajută la renaşterea sperantei şi a credinţei în bunăvoinţa Universului. Cuarţul roz are o tonalitate evident feminină şi este una dintre pietrele Marii Mame. El nu numai că activează chakra inimii, dar leagă în acelaşi timp inima personală cu inima Pământului şi Inima Universului. Vibratiile sale de iubire pot pătrunde până la nivel celular, reprogramând celulele pentru bucurie si longevitate în loc de disperare şi moarte. Această capacitate de reprogramare este sursa potenţialului de vindecare a Cuarţului roz. 

Cuarţul roz este una dintre cele mai importante pietre de purtat, de utilizat pentru meditaţie, somn si cristaloterapie şi de plasat în mediul ambiant. 

O bucată de Cuarţ roz de dimensiuni generoase aşezată în fiecare încăpere a casei poate umple intregul spaţiu cu energiile sale blânde , plasând energia iubirii în centrul existenţei tuturor celor care trăiesc acolo. Pentru camera de meditaţie sau dormitor, o bucată de Cuarţ roz pusă în fiecare colţ al încăperii nu este o exagerare. La locul de muncă, un Cuarţ roz purtat la gât sau ţinut pe birou vă poate ajuta să interacţionaţi cu ceilalţi în cea mai înaltă stare de armonie. 

Cuartul roz poate stimula chakra coroanei, al treilea ochi si chakra gâtului, aducându-le în armonie şi unitate cu inima. Chiar şi chakrele inferioare răspund favorabil la abundenta de energie a iubirii care izvorăşte din inimă sub influenţa Cuarţului roz. 

Această piatră este un dar ideal pentru oricine, chiar şi pentru străini. Ca talismane de dragoste, pietrele de Cuarţ roz pot răspândi compasiune şi caldă înţelegere în întreaga lume. Când dăruiţi un Cuarţ roz persoanei iubite, unui prieten, unui străin sau unui copil, în Univers reverberează o mulţumire nerostita, ca şi cum încă o barieră a fost depăşită sau doborâtă. 

Toate formele de Cuarţ roz emană aceleaşi energii esenţiale, însă clusterele de cristale prismatice sunt mult mai puternice , raportate la dimensiune, decât orice altă formă. Cristalele mai limpezi şi/sau mai intens colorate sunt considerate mai puternice decât materialele opace şi în nuanţe palide. Cuarţul roz stelat combină energiile iubirii pentru care este renumită această piatră cu intensitatea electrică a Rutilului. Astfel, Cuarţul roz stelat accelerează şi măreşte efectele Cuarţului roz. Este un dar excelent pentru a reaprinde o poveste de dragoste!

Cuarţul roz se armonizează cu cele mai multe dintre pietrele inimii, printre care Rodonitul, Calcitulroz,Turmalina roz, Rodocrozitul, Morganitul, Smaraldul si Granătul tsavorit. Moldavitul activează capacitatea Cuarţului roz de a realiza transformarea spirituală prin puterea iubirii. Fenacitul, Natrolitul şi Scolecitul ne sporesc capacitatea de a utiliza Cuarţul roz ca o fereastră spre iubirea Divină. 

Nu vă lăsaţi păcăliţi de blândeţeă culorii roz si de energia mângâietoare a acestui cristal astfel încât să-i nesocotiţi puterea. Cuarţul roz este una dintre cele mai importante pietre ale vremii noastre. El stimulează şi deschide chakra inimii, curăţă corpul emoţional şi contribuie la integrarea şi eliminarea vechilor programe emoţionale . 

Cuarţul roz este unul dintre cele mai puternice minerale care pot fi folosite pentru activarea Cristalului Uman, tocmai datorită proprietăţilor sale de tămăduitor al inimii . 

Pe măsură ce înaintăm într-o nouă paradigmă, centrul nostru energetic se mută dinspre punctul hara aflat sub ombilic înspre chakra inimii. În acest proces de schimbare, sunt deosebit de importante curăţarea şi întărirea chakrei respective. Centrul inimii este cel mai puternic generator de energie Luminoasă din corpul nostru, mai puternic chiar decât creierul. Energia Cuarţului roz ajută mugurele inimii să se desfacă într-un lotus de Lumină cu o mie de petale. 

Meditatia cu un Cuarţ roz ne poate ajuta să intrăm în rezonanţă cu frecvenţă compasiunii, să ne eliberăm de tiparele emoţionale care ne ţin blocaţi şi să primim în suflet frecvenţe mai inalte şi mai rafinate ale Luminii. 

Cuarţul roz poate susţine vibrational stabilizarea energetică a inimii fizice în schimbările pe care le suferă pentru a se adapta la frecvenţa crescândă a planetei. El le poate fi de folos celor care suferă de palpitaţii sau aritmii, ritm cardiac neregulat sau epuizare emoţională provocate de aceste schimbări energetice. Este minunat ca piatră protectoare a copiilor, întrucât energia puternică a inimii pe care o degajă transformă negătivitătea în înţelegere şi empatie. 

SPIRITUAL Cuarţul roz este unul dintre cei mai umili, dar şi cei mai puternici aliaţi spirituali. El ne îndreaptă inimile spre iubire şi scaldă trupul, mintea si spiritul în această frecvenţă tămăduitoare şi inălţătoare. Poartă conştiinţa plină de iubire a lui Hristos şi a altor maeştri spirituali centraţi pe inimă. 

EMOTIONAL Cuarţul roz calmează mentalul, ajutându-ne să ne eliberăm de griji, teamă, anxietate si vechi traume emoţionale. Curăţă corpul emoţional de tiparele induse de ego şi ne poate ajuta să ne simţim mai deschişi spre a primi Şi a împărtăşi Iubire, compasiune şi bunătate.

 

Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha