Bratara calcedonie neregulata

  • Bratara calcedonie neregulata

  • 25,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara calcedonie neregulata

 
CARACTERISTICI:  

 - lungime za: 5-7 mm

-  inaltime: 0,5 cm  

 

pretul este per bucata


 DESCRIERE:

Atunci când este nevoie de blândeţe în câmpul auric, în momentele în care se acumulează stresul şi centrul începe să se clatine , Calcedonia albastră poate restabili calmul si echilibrul. Această piatră se foloseşte de capacitatea Cuarţului de amplificare a energiei, principalul său element constitutiv, pentru a radia în exterior vibratiile sale senine, în moduri care calmează fiinţa întreagă, de la mintea constienti a copilului interior până la sinele animalic. 

Pentru că este un reprezentant puternic al Razei Albastre, asociată cu chakrele gâtului şi a celui de-al treilea ochi , Calcedonia albastră influenţează mintea pe mai multe niveluri. Ea stimulează telepatia şi toate tipurile de comunicări cu tărâmurile invizibile.

 Aceasta vă ajută să vorbiţi despre lucruri aflate sub conştiinţa nomală, fiind o piatră bună pentru cei care urmează terapia psihică şi un instrument excelent pentru cei implicaţi în consilierea altora. Deoarece conectează cu subconştientul, Calcedonia albastră poate ajuta de asemenea la reamintirea vieților anterioare, iar orientarea ei spre vindecare interioară înseamnă că amintirile recuperate cu ajutorul ei vor fii cele mai importante pentru progresul şi de voltarea personală. 

Calcedonia albastră se armonizează cu Calcedonia mov, cu Crisoprrazul, Opalul albastru de Owyhee , Opalul de Oregon, Alexandritul, Petalitul, Lapislazuli şi Ajoitul. În special Ajoitul şi Opalul albastru de Owyhee ajută la stimularea chakrei gâtului. Calcedonia mov leagă chakra gâtului cu cea a coroanei, CriSOprazul adaugă în combinaţie inima, iar Lapislazuli stimulează puterile minţii. Alexandritul şi Opalul de Oregon vă deschid către amintirea vietilor trecute, permiţând Calcedoniei albastre să vă ajute în comunicarea înţelepciunii recâştigate. Combinată cu Moldavitul şi Tectita tibetană, Calcedonia albastră capătă o energie mai  dinamică de transformare prin lucru interior.

Calcedonia albastră activează chakra gâtului şi pe a celui de-al  treilea Ochi, ajutând ne să punem cu uşurinţă în cuvinte roadele celei mai profunde cunoasteri şi călăuziri. Este o piatră puternică in comunicarea cu Spiritul şi poate stimula vorbirea în limbi sau în limbajul Luminii. Ne ajută să fim pozitivi, mai conştienţi şi mai clari în comunicare. Calcedoniă albastră este excelentă Pentru cântăreţi sau pentru alte persoane care îşi suprasolicită aparatul vocal. 

Frecvenţa Călcedoniei albastre are în profunzimea câmpului energetic un efect asemănător celui produs de un cub de gheaţă aplicat pe răni sau inflamatii. Poate să împiedice scurgerile de energie şi să repare spărturile din aură. Ne ajută să  eliberăm de tiparele profunde ale mâniei existente în câmpul nostru energetic. Este utilă în atenuarea stărilor de panică, disperare şi anxietate. 

SPIRITUAL Acest aliat favorizează comunicarea cu divinitatea, vorbirea inspirată şi channelingul. Contribuie la repararea câmpului energetic şi la astuparea găurilor din aură sau a scurgerilor de energie. 

EMOTIONAL Pe cei care se confruntă cu crize frecvente de furie, frică, panica, sau anxietate iraţională, Calcedonia albastră îi ajută să atenueze aceste tipuri  emoţionale şi să le dizolve în câmpul energetic. Este de ajutor si celor care obişnuiesc să vorbească fără să ia în calcul impactul verbelor rostite; pe aceştia îi ajută să devină mai conştienţi de ceea ce spun si de tonul pe care îl folosesc. 

FIZIC Calcedonia albastră este o piatră benefică pentru tot ceea ce ţine de chakra gâtului şi de sănătatea fizică a acestuia. Poate ajuta la întărirea aparatului fonator şi la prevenirea suprasolicitării sau la vindecarea efectelor ei. Este foarte potrivită pentru calmarea durerilor şi combaterea infecţiilor la nivelul gâtului. AFIRMATIE Sunt împăcat cu mine însumi şi cu lumea mea, iar conştiinţa a ceea ce sunt se dezvolta încontinuu. 

 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha