Pendul Shivalingham gravat cu Cho Ku Rei (REIKI)

  • Pendul Shivalingham gravat cu Cho Ku Rei (REIKI)
Cristale Semipretioase Cristale Semipretioase
Cod SKU: 8zzUBjE
În Stoc

  • 35,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Pendul Shivalingham gravat cu Cho Ku Rei (REIKI)

Dimensiuni:

- Diametru: max 1.3 cm

- inaltime: 3 cm

 


LINGAMUL LUI SHIVA
 

CUVINTE-CHEIE Activarea energiilor kundalini,vitalitate si prana, transformare si renastere spirituala, iluminare, contopire cu Tot-Ce-Exista


ELEMENTE Pamant, Vant, Apa, Foc


CHAKRE Toate 


Shiva Lingam sunt pietre ovoidale formate din Scuart criptocristalin (cu impuritati). Cuartul este un dioxid de siliciu mineral cu duritatea 7.

Shiva Lingam provin din albia fluviului Narmada,din zona localitatii Onkar Mandhata, care se afla in vestul Indiei si este unul dintre cele sapte locuri sfinte ale acestei tari. Satenii aduna pietrele brute de pe fundul apei, acolo unde nu este adanca, si le slefuiesc manual, dandu-le forma eliptica si dimensionile deja cunoscute. Una dintre caracteristicile de baza ale pietrelor Shiva Lingam o reprezinta petele si dungile rosietice prezente in masa de obicei cenusie sau cafeniu-deschisa la culoare. In functie de pozitia si de numarul petelor rosietice, li se atribuie diferite semnificatii.


Forma ovoidala alungita a acestor pietre este de fapt considerata un simbol al falusului zeului hindus Shiva. In temple este adesea pus laolalta cu alt obiect care simbolizeaza femeia, sau yoni. Prin forma sa insa, Shiva Lingam simbolizeaza atat masculinul, cat si femininul, la fel ca oul cosmic din care se spune ca au aparut toate cele ce exista.


Conform legendei, zeita Parvati a modelat o Shiva Lingam dintr-un pumn de nisip la Kanchipuram si acolo s-a inchinat lui Shiva. Acest exemplar este cunoscut sub numele de Prithvilingam si simbolizeaza elementul primordial Pamant.


Unele pietre Shiva Lingam din templele hinduse se numesc swayambus, ceea ce inseamna ca au aparut de la sine, neatinse de unelte sau maini omenesti. Shiva Lingam simbolizeaza energia primordiala a Creatorului. Hindusii cred ca la sfarsitul lumii, in momentul marelui potop, toate diferitele aspecte ale lui Dumnezeu isi vor gasi odihna in Lingam - Brahma este absorbit in partea dreapta, Vishnu,in partea stanga, iar Gayatri, in centru. Shiva Lingam este totodata considerata o reprezentare a nesfarsitei Coloane Cosmice de Foc.


Shiva Lingam rezoneaza profund cu energiile Pamantului, dar poseda totodata energii puternice ale Apei, Vantului si chiar ale Focului . 


De fapt, energia de foc a acestor pietre este atat de puternica, incat ele sunt capabile sa activeze energiile kundalini si sa incarce intregul sistem de chakre.

Celor care simt ca au nevoie de un plus de vitalitate si de energii prana li se recomanda sa mediteze sau sa doarma cu o astfel de piatra.


Legendele ezoterice (si in prezent chiar si unii oameni de stiinta) sugereaza ca exista un camp invizibil al cunoasterii - asemanator in unele privinte cu ideea de inconstient colectiv - in care s-ar putea afla energia psihica stocata de ritualurile si credintele omenirii. 


Atunci cand printr-o actiune a noastra realizam o conexiune cu o zona a acestui camp al constiintei, putem accesa energia intregii constiinte a trecutului care salasluieste acolo. Astfel, atunci cand lucram cu un obiect sacru ca Shiva Lingam, putem beneficia de eforturile colective ale tuturor celor care, de-a lungul istoriei, au folosit astfel de pietre in scopuri spirituale. Dat fiind ca Shiva Lingam au fost timp de secole obiecte de cult si talismane ale iluminarii,ne putem conecta la energia tuturor acestor aspecte prin lucrul cu asemenea pietre in ,,aici si acum", cu atat mai mult cu cat ele sunt compuse in principal din cuart microscopic. 


Prin rezonanta cristalului, orice Shiva Lingam se poate conecta energetic cu toate celelalte pietre din intreaga lume, din toate locurile si timpurile. Nu este de mirare deci ca ele sunt talismane  spirituale atat de puternice.


Pietrele Shiva Lingam sunt intruchipari ale transformarii interioare, care beneficiaza de energiile elementului Furtuna pentru a sparge tiparele obiceiurilor si ale credintelor autolimitative, astfel incat sa ne lasam patrunsi de Spirit. La fel ca Shiva, ele distrug ceea ce este vechi si corupt si deschid drumul catre renastere. 


Cei care doresc o astfel de transformare vor gasi in ele un aliat infocat si gata de actiune.

Shiva Lingam se armonizeaza cu toate formele de Cuart. Pentru transformare spirituala, au o afinitate speciala cu Moldavitul.


Shiva Lingam pot fi facute din multe materiale diferite, dar cele vandute cel mai adesea ca ,,Shiva Lingam" provin din fluviul Narmada din India. Pietrele de Narmada sunt frumoase, bine slefuite si prezinta dungi, inele si vartejuri. Forma in sine reprezinta aspectul masculin al creatiei, iar semnele de pe piatra reprezinta aspectul feminin. 


Efectul energetic general al pietrei este acela al fuziunii si al activarii energiei sacre kundalini, care se ridica prin coloana vertebrala, activand chakrele si aducand iluminare.

Energiile acestor pietre rezoneaza cu elementul Furtuna. Ele maresc campul electromagnetic al corpului si stimuleaza meridianele. Atat energetic, cat si metafizic, Shiva Lingam simbolizeaza rezolvarea opozitiilor si forta unificatoare a creației.


SPIRITUAL Pietrele Shiva Lingam ne reamintesc ca ceea ce percepem ca opozifii sunt pur si simplu expresii energetice diferite ale intregului. Dincolo de opozitiile dintre masculin si feminin, lumina si intuneric, bine si rau, exista o forta unificatoare fundamentala. Shiva Lingam contribuie la unificarea tuturor laturilor si acceptarea iubitoare a deosebirilor pe care le descoperim la ceilalti ca expresii ale numeroaselor fete ale unicului Creator.


EMOTIONAL Astfel de pietre ne pot ajuta sa invingem prejudecatile, izolarea si nevoia de a fi ,,flinta individuala" sau aparte. Cuvantul ,,aparte" inseamna separat, dar contine cuvantul ,,parte", care sugereaza apartenenta. Shiva Lingam ne ajuta sa simtim unitatea, chiar si in situatii de aparenta separare.


FIZIC Shiva Lingam stimuleaza sistemele energetice ale organismului, sprijinind vindecarea generala la toate nivelurile. Ele pot fi folosite pentru a trata impotenta,infertilitatea  si alte dezechilibre sexuale sau reproductive. Utilizarea lor cea mai importanta este insa legata de intarirea si echilibrarea intregului organism.


AFIRMATIE Ma daruiesc Divinitatii si, cu incredere deplina si devotament absolut, cer sa fiu renascut si luminat. 
DESCRIERE SIMBOL CHO KU REI:

Primul simbol în cadrul gradului al doilea de Reiki este Cho Ku Rei, prescurtat CKR care, în traducere liberă înseamnă “pune puterea aici” de unde şi denumirea de simbol al puterii. Acest simbol are rolul de a da putere şi de a amplifica și, de aceea, de foarte multe ori, orice alt simbol am aplica, terminăm prin aplicarea unui Cho Ku Rei pentru amplificarea puterii.

Întâi se desenează bara orizontală, apoi cea verticală, şi în final cele trei spirale care au sensul de rotație invers acelor de ceasornic (antiorar, trigonometric). Bara orizontală simbolizează sursa de lumină, bara verticală reprezintă în partea sa superioară calea urmată de lumină şi mai apoi canalul central energetic Sushumna, iar punctele de intersecție ale spiralei reprezintă cele șapte chakre principale.

Prima utilizare a Cho Ku Rei este în activarea palmelor. El se desenează în palme cu degetele mâinii opuse în timp ce i se pronunță (mental sau cu voce tare) numele de trei ori. Acest simbol are puterea de a da putere mai mare celorlalte simboluri, amplificându-le eficacitatea, numele său reprezentând o mantră folosită pentru mărirea puterii. Aplicat pe chakrele principale şi secundare, acest simbol are capacitatea de a le energiza şi de a le deschide şi le crează de asemenea o protecție împotriva energiilor negative.

Pentru a realiza protecția unui spațiu, a unei camere de exemplu, putem folosi simbolul Cho Ku Rei aplicându-l pe fiecare perete în parte, având grijă ca mișcarea noastră în jurul camerei să fie antiorară, apoi aplicându-l pe tavan şi pe podea. Simbolul crează astfel bariere energetice de-a lungul pereților, bariere care au vibrația specifică acestui simbol. Se mai poate aplica şi în colțurile superioare dintre pereti şi tavan pentru a amplifica efectul protectiv al acestuia. Aplicat astfel, simbolul puterii purifică spațiul respectiv de energii negative şi de formele gând invazive care nu ne lasă să ne trăim viața liniștiți. Nu rareori întâlnesc persoane care îmi spun că mobila lor scârțâie infernal, deși nu este nouă şi că în casele lor domină o atmosferă apăsătoare şi rece. Aceste fenomene se datorează acțiunii elementalilor şi a formelor gând malefice care pot fi eliminate prin utilizarea simbolului Cho Ku Rei.

Putem aplica simbolul Cho Ku Rei pe mâncare şi pe băutură pentru a o purifica. Să nu uităm faptul că mâncarea şi băutura au o capacitate foarte mare de a înmagazina energii, atât malefice cât şi benefice şi că multe din afecțiunile digestive se datorează unei infestări cauzate de diverse forme de Ki greu. De aceea este bine ca înainte să mâncăm să aplicăm mental sau cu mâna un simbol al puterii deasupra farfuriei cu mâncare sau deasupra paharului. Putem să ne şi imaginăm în centrul mâncării sau al băuturii un Cho Ku Rei luminos cu intenția de a purifica mâncarea de tot ceea ce este malefic. Aplicarea CKR pe mâncare şi băutură poate uneori să schimbe gustul acesteia în bine prin eliminarea factorilor energetici perturbatori care afectează chiar şi chimismul mâncării respective. Încercați un mic experiment. Turnați în două pahare vin din aceeași sticlă, unuia dintre pahare dându-i lumină prin aplicarea unui Cho Ku Rei. Gustați apoi vinul din paharul asupra căruia nu s-a intervenit şi mai apoi din cel căruia i s-a aplicat simbolul. Veți constata diferențe de gust ceea ce teoretic ar trebui să fie imposibil, având în vedere proveniența comună a vinului din cele două pahare.

Cu toții cunoaștem sentimentul plăcut pe care ni-l imprimă dăruirea de cadouri prietenilor noștri şi persoanelor iubite. Cu totii așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă celor dragi le plac sau nu, cadourile primite din partea noastră; căutăm o privire, un gest, o vorbă, care să ne asigure că darul a fost primit cu plăcere şi cu iubire. V-ați gândit însă vreodată că energia Reiki ne poate ajuta în a face un obiect menit să fie dăruit să prezinte un interes mai mare sau să aibă un impact mai mare asupra persoanei respective? Ei bine, acest lucru este posibil. Aplicând asupra obiectului respectiv simbolul Cho Ku Rei, i se imprimă o energie binefăcătoare şi luminoasă, care crează în jurul darului o aură de gust şi frumusețe. Putem aplica simbolul “cu intenția ca darul să fie plăcut de persoană...” şi atunci practic introducem o informație, un cod, care urmează să se declanșeze în cazul persoanei vizate. Experimentați cu prima ocazie când faceți un cadou şi aplicati simbolul asupra sa şi remarcați, apoi, efectul pe care îl are asupra persoanei dragi. Cu siguranță nu veți fi dezamăgiți şi totusi, aplicarea unui simbol de putere asupra unui obiect nu are doar efectul de a-i mări calitățile estetice, ci şi de a-i oferi protecție. Atunci când aplicăm CKR pe un obiect, fie că acesta este menit să fie dăruit, fie că nu, creăm un câmp de protecție în jurul obiectului respectiv. Aplicațiile acestei proceduri pot fi multiple. Iată câteva aplicații: mergeți într-un loc aglomerat şi vă temeți să nu vi se fure geanta sau telefonul mobil – pur şi simplu desenați mental simbolul Cho Ku Rei pe obiect cu intenția să fie protejat de hoți şi așa va fi; aveți un loc favorit unde vă așezați în casă şi nu doriți ca nimeni altcineva să vă ocupe locul – aplicați Cho Ku Rei mentalizând intenția potrivită; ați văzut într-un magazin un obiect pe care ați dori să-l cumpărați şi nu aveți bani la voi, însă știți că vă puteți întoarce în zece minute cu suma respectivă şi totusi sunteți conștienți de posibilitatea vânzării obiectului altcuiva – aplicați Cho Ku Rei pe obiectul respectiv cu intenția să vă aștepte un timp anume până ce îl cumpărați și totuși remarcați faptul că aplicarea simbolurilor în general trebuie făcută obligatoriu fără încălcarea liberului arbitru al nimănui. Tocmai de aceea gândiți-vă de două ori înainte să faceți ghidușii cu simbolurile în cazul în care știți că s-ar încălca astfel dorința sau voința cuiva sau dacă credeți că o anumită situație s-ar orienta astfel în favoarea dumneavoastră cât timp acest lucru nu ar trebui să se întâmple.

Cho Ku Rei reprezintă una dintre cheile prin care se poate accesa energia Reiki şi se poate astfel utiliza pentru eliminarea blocajelor energetice de diverse naturi. Ce este în esență un blocaj energetic? În mod normal, în corpul nostru, energia circulă liber şi fără opreliști de-a lungul meridianelor energetice şi lumina este filtrată corect de către sistemul chakrelor. Atunci când din cauza unor energii negative, entități malefice sau atacuri psihice, aceste fluxuri energetice sunt întrerupte, se cheamă că într-un anumit loc a apărut un blocaj energetic. Aplicarea simbolului puterii pe zona ce conține energia blocată, ajută la eliberarea acesteia şi astfel la restabilirea fluxului energetic normal. În majoritatea cazurilor, cel puțin în faza inițială, blocajele energetice se manifestă prin senzația de DURERE. Durerea este, spuneam într-un capitol anterior, un mod foarte util de avertizare atunci când se ivește un blocaj energetic. Reciproca însă, nu este valabilă. Există blocaje energetice care nu dau senzația de durere şi există blocaje care deși produc durere, atunci când aceasta dispare nu înseamnă că blocajul a dispărut şi el în mod necesar, ci doar s-a atenuat sau, şi mai grav, s-a camuflat sau și-a mutat localizarea pe traiectul energetic respectiv. În aceste cazuri trebuie fie să ne bazăm pe propria intuiție, fie să reușim să măsurăm într-un fel, de exemplu ajutându-ne de un pendul, dacă respectivul blocaj mai este încă prezent, şi dacă da, unde. Iată deci că simbolul puterii are capacitatea să anihileze instantaneu la aplicare senzația de durere, alinând suferințele apărute. Prin această funcție a sa, simbolul este capabil să reducă disconfortul fizic și, de ce nu, şi pe cel psihic, căci orice durere ne “calcă şi pe nervi”, nu-i așa?

Cho Ku Rei se poate utiliza şi pentru stoparea hemoragiilor de mărime mică provenite din tăieturi, contuzii, lovituri, cu precizarea că, în acest caz, imediat dupa aplicarea simbolului, sângerarea este posibil să se accentueze un timp scurt, după care pur şi simplu să se oprească brusc.

Liniștirea persoanelor nervoase sau anxioase poate fi un alt mod practic de utilizare al simbolului de putere. Aplicat în cel de-al treilea ochi, acest simbol are capacitatea de a calma şi de a induce o stare de liniște şi relaxare. Dacă sunteti solicitați să ajutați la calmarea unei persoane care suferă de frică, anxietate sau nervi, puteți foarte simplu să proiectați imaginea mentală a Cho Ku Rei în frunte, în dreptul chakrei Ajna și, la nevoie, să mențineți imaginea luminoasă a simbolului în această poziție pentru câteva momente. Cu siguranță persoana respectivă se va liniști. Aplicat cu intenție, Cho Ku Rei poate produce, în anumite cazuri, chiar şi o anestezie a unei zone din corp prin suprimarea în mare parte a sensibilității dureroase. Legat de acest aspect putem să completăm cu aplicarea simbolului pe chakra coroanei (Sahasrara), adică deasupra capului unei persoane, gest care ar echivala cu o veritabilă binecuvântare a persoanei în cauză.

Aplicat asupra diverselor tipuri de aparatură electrică, Cho Ku Rei produce schimbări vizibile. În cazul telefonului mobil, de exemplu, aplicare acestui simbol va produce o creștere a semnalului recepționat și, în consecință, o mai bună calitate a impulsului sonor din căști. Aplicat mental pe conexiunea de internet, face ca aceasta să se accelereze şi să funcționeze în mod continuu la parametri optimi. Aplicat asupra unui automobil, CKR îl protejează de eventualele situații neplăcute din trafic, de accidente, etc.

Energizarea apei pe care o bem poate fi deasemenea o metodă foarte eficientă de a ne trata anumite afecțiuni și, în special, de a preveni apariția diverselor boli. Energizarea apei implică atât curațarea ei de eventualele energii negative conținute, cât şi efectiva sa energizare, care duce la creșterea beneficității, apa căpătând astfel adevarate proprietăți curative.

Deși poate vi se pare de domeniul științifico – fantasticului, Cho Ku Rei are capacitatea să schimbe temperatura sau starea vremii. În acest scop, simbolul se aplică pe cer, cu intenția de a schimba vremea. Nu trebuie să vă așteptați ca acest lucru să se întâmple de prima dată, căci, aceasta ține în principal de putere practicantului Reiki respectiv, dar mai mult de acceptul divin de a realiza această schimbare. Încercați totuși și, cu voia lui Dumnezeu, este posibil chiar să şi reușiți.

Nu trebuie omisă şi o altă utilizare, foarte importantă a simbolului Cho Ku Rei – protecția spirituală împotriva tuturor formelor de magie neagră, atacuri psihice şi energetice. Se poate afirma că această utilizare se poate aplica tuturor simbolurilor din Reiki şi ca, în cazul în care suferim din cauza unor astfel de atacuri, este bine să utilizăm în terapie TOATE simbolurile pe care le cunoaștem.

 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.
Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha