Meniu
Coșul dvs.

Celestit brut unicat - geoda

Celestit brut unicat - geoda
Celestit brut unicat - geoda
-20 %
Celestit brut unicat - geoda
Celestit brut unicat - geoda
Celestit brut unicat - geoda
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Celestit brut unicat - geoda
Această ofertă se încheie în:
Zi
Ora
Minut
Secunda
800.00 Lei
1,000.00 Lei
Fără TVA: 800.00 Lei

Celestit brut unicat - geoda

Dimensiuni:
 - inaltime:  12 cm.
 - lungime:  14 cm
 -greutate: 4.2 kg
 
DESCRIERE:
Piatra a Noii Ere, cu o vibratie mare, impregnata cu energii divine, celestitul conduce la pacea spirituala infinita si la regatele angelice. 
CUVINTE-CHEIE Comunicare angelica, acces la dimensiuni inalte, seninatate
Celestitul (sau Celestina) este un sulfat de strontium mineral cu o duritate de 3-3,5. Sistemul sau de cristalizare este ortorombic. Formeaza atat cristale tabulare, cat si prismatice, dar se prezinta si in formatiuni masive, fibroase,granulare sau nodulare. Poate fi incolor, alb, cenusiu, albastru, verde, galben,portocaliu, roscat sau brun. Celestitul cel mai frecvent intalnit pe piata este o varietate de culoare gri-albastrui provenind din Madagascar, care se prezinta de obicei sub forma de clustere sau geode. O varietate mai rara este Celestitul de Ohio. Acesta formeaza adesea monocristale tabulare cenusii, albicioase sau gri-albastrui, avand lungimi cuprinse intre 3 si 20 de centimetri. Unele dintre aceste cristale sunt cel putin partial transparente, iar cateva au terminatii duble.
Celestitul emana o energie blanda, inaltatoare, care poate ridica si extinde constiinta catre taramurile superioare. Este una dintre cele mai eficiente pietre pentru accesarea taramului angelic si poate facilita comunicarea dintre sine si ingerii pazitori sau calauzele angelice. Stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si pe cea a coroanei, precum si chakrele eterice aflate deasupra capului. Este o piatra blanda atat sub aspect fizic, cat si energetic. 

Celestitul albastru provenit din Madagascar se prezinta indeosebi sub forma de clustere, fiind ideal de plasat in dormitor, in camera de vindecare sau in spatiul de meditatie, ca purificator al mediului si ca sursa de energii pozitive blande. Vibratiile sale radiaza in toate directiile, lucru care face din el o prezenta benefica, desi este oarecum mai putin util pentru munca de vindecare sau in meditatia care necesita concentrare pe zone specifice, pe chakre sau puncte ale meridianelor.
Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha