Menu
Your Cart

Celestit brut unicat

Celestit brut unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Celestit brut unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Celestit brut unicat
  • SKU: csp5215
200.00 Lei
Ex Tax: 200.00 Lei

Celestit brut unicat

Dimensiuni:

 - inaltime: 5 cm.
 - lungime: 6 cm
 -greutate: 270 grame
 
 
DESCRIERE:
Piatra a Noii Ere, cu o vibratie mare, impregnata cu energii divine, celestitul conduce la pacea spirituala infinita si la regatele angelice. 

CUVINTE-CHEIE Comunicare angelica, acces la dimensiuni inalte, seninatate


ELEMENT Vant

CHAKRE Al treilea ochi (6), coroana (7), transpersonale si eterice (8 pana la 14, deasupra capului)

CHAKRE SUPLIMENTARE (cu Celestit de Ohio) Inima(4), gat (5) 

Celestitul (sau Celestina) este un sulfat de strontium mineral cu o duritate de 3-3,5. Sistemul sau de cristalizare este ortorombic. Formeaza atat cristale tabulare, cat si prismatice, dar se prezinta si in formatiuni masive, fibroase,granulare sau nodulare. Poate fi incolor, alb, cenusiu, albastru, verde, galben,portocaliu, roscat sau brun. Celestitul cel mai frecvent intalnit pe piata este o varietate de culoare gri-albastrui provenind din Madagascar, care se prezinta de obicei sub forma de clustere sau geode. O varietate mai rara este Celestitul de Ohio. Acesta formeaza adesea monocristale tabulare cenusii, albicioase sau gri-albastrui, avand lungimi cuprinse intre 3 si 20 de centimetri. Unele dintre aceste cristale sunt cel putin partial transparente, iar cateva au terminatii duble.

Cristalele tabulare de Celestit de Ohio au devenit extrem de populare in randul acelor persoane care lucreaza cu energiile si care au reusit sa le achizitioneze.

Celestitul auriu provenit din Europa de Est s-a bucurat de popularitate in anii '90,dar intre timp aproape a disparut de pe piata. 
Celestitul emana o energie blanda, inaltatoare, care poate ridica si extinde constiinta catre taramurile superioare. Este una dintre cele mai

eficiente pietre pentru accesarea taramului angelic si poate facilita comunicarea dintre sine si ingerii pazitori sau calauzele angelice. Stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi si pe cea a coroanei, precum si chakrele eterice aflate deasupra capului. Este o piatra blanda atat sub aspect fizic, cat si energetic. In timp ce inalta constiinta, Celestitul va face sa va simtiti mai degraba ca si cum ati pluti pe un nor, nu propulsati intro racheta, la viteza luminii.

Celestitul albastru provenit din Madagascar se prezinta indeosebi sub forma de clustere, fiind ideal de plasat in dormitor, in camera de vindecare sau in spatiul de meditatie, ca purificator al mediului si ca sursa de energii pozitive blande. Vibratiile sale radiaza in toate directiile, lucru care face din el o prezenta benefica, desi este oarecum mai putin util pentru munca de vindecare sau in meditatia care necesita concentrare pe zone specifice, pe chakre sau puncte ale meridianelor.
Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha