Meniu
Coșul dvs.

Bratara regat angelic 6 mm

Bratara regat angelic 6 mm
Bratara regat angelic 6 mm
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Bratara regat angelic 6 mm
  • SKU: yBxnC3i
50.00 Lei
Fără TVA: 50.00 Lei

Bratara regat angelic 6 mm

DIMENSIUNI:

- diametru bile : 4 mm; 6 mm 

- lungime bratara: 17 cm.Prehnit, Angelit , Serafinit
DESCRIERE CRISTALE:
Prehnit: 

Pace interioara , fuziune intre inima si vointa , comunicare cu fiintele nonfizice . 

 

Prehnitul este un silicat mineral de calciu si alumni, cu o suricate de 6-6,5 . Cristalizeaza in sistem ortorombic . Habitusul sau este de obicei masiv , botrioidal , granular sau stalactitic , desi in rare cazuri se prezinta si sub forma de cristale prismatice , piramidele sau tabulare . Culoarea sa este , de obicei , verde-galbuie , dar intalnim si Prehnit galben , alb , cenusiu sau incolor . Prehnitul se gaseste in Australia , China , Africa de Sud , Scotia si in status New Jersey , SUA . 

 

Prehnitul realizeaza legatura dintre inima si vointa , facand ca puterea personala sa fie folosita pentru a urma indemnurile inimii . Cand vointa este legata mai mult de inima decat de mintea-ego , actiunile noastre capata un caracter pasnic, iar dorintele sunt in orice situatie in aliniere cu binele cel mai inalt . Prehnitul astampara nelinistea , nervozitatea si ingrijorarea.

 

Ne ajuta sa fim ancorati in prezent si sa evitam exercitarem nesanatoasa a imaginativo . Prehnitul ne aminteste de existent puterii personale si totodata ne indeamna sa punem aceasta putere in sluljba iubirii . 

 

Legatura Prehnitului cu chakrele a treia si a patra se manifesta profund in capacitatea sa de a facilita contact-ul cu fiintele din alte dimensiuni . Inima produce un camp electromagnetic mult mai puternic decat creierul , iar acesta este in conctact , prin valuri cuantice , cu intregul Univers . 

Cand vointa este pusa la lucrul in campul electromagnetic al imimii , ne putem indrepta aténtia in orice directie , la orice nivel al existente , iar campul nostru energetic devine o statie de transmisie . Prin urmare , fiintele taramurilor superioare , de la deve si zane pana la extraterestri si Maestri Ascensionati , sunt capabile sa remarce progresul uman si sunt interesate sa intre in legatura cu noi .

 

Prehnitul nu sporeste doar capacitatea de a transmite , ci si pe aceea de a receptiona . Folosindu-l in practica meditatiei , putem invata sa "auzim" fluxurile de comunicare angelica , indrumarile entitatilor spirituale sau muzica propriului  nostru Sine Superior . Prehnitul poate de asemenea sa dea mai multa acuratete predictiilor mediumurilor si ale celor care ghicesc viitorul . . 

 

Prehnitul este un insotitor potrivit in taberele de meditatie sau in alte conjuncturi in care trebuie sa ne supunem unei discipline spirituale . Aceste pietre ne vor ajuta sa potolim disonantele prezente la nivel mental si sa ne "Setam" inima pe obictivul urmarit , acele de a ne incredinta spiritului .

 

Aceasta piatra purifica energiile sistemului digestiv , precum si pe cele ale rinichilor , glandele suprarenale , ficatului si vezicii biliare . El emana o vibratie aflata in armonie cu functionarea corecta si integrata a acestor zone ale corpului fizic . 

 

Prehnitul se armonizeaza cu Adamitul , Jadul , Smitshonitul , Hemimorfitul , Aragonitul albastru ,Tectita aurie de Libia , facilitada cresterea capacitatii sale de a deschide porti de comunicare cu fiinte din dimensiuni superioare . Lepidolitul liliachiu , Mica mov , Ambligonitul si Petalitul ii interesc puttered de a calma mentalul agitant si de a ne transpune intr-o stare de pace interiora  . Prehnitul se armonizeaza si cu Lazuritul roz , Turmalina roz , verde si neagra , fenacitul si Cuartul Satyaloka . 

 

Este un aliat al elementelor Pamant si Apa care daruieste bucurie imimii si pace mintii . Emana reinoire si speranta si hraneste campul energetic , ancorandu-l in energia Marii Mame Pamant , Prehnitul contribuie la linistea si impamantarea furie sau a energiiei nervöse exzessive , incurajand un sentiment de pace si calm . 

 

Latura care tine de elemental Pamant stabilizeaza fluxul de energie in organism , facandu-ne sa ne simtim mai Putin agitati sau epuizati . Ea sustine vindecarea , in special in cazul in care exista un dezechilibru la nivelul sistemului circulator sau in sange . Latura care tine de elemental Apa faciliteazna exprimarea emotiilor sau a gandurilor si ne ajuta sa comunicam fara a adopta atitudini critice . Aceasta ne ajuta sa tinem seama de impactul pe care il pot avea cuvintele inainte de a le rosti . Are daryl de a-i domoli pe cei care vorbesc exagerat de mult . 

Ofera o perspectiva reflexiva si calma din care putem explora natura experientelor noastre . 

El faciliteaza o legatura centrata pe anima cu intreaga fire .

 

Prehnitul este o piatra blanda , ocrotitoare , care ne poate ajuta sa ne eliberam de identificarea egoului cu ranile trecutului . Este ca un "Sapun emotional" , cu ajutorul caruia ne curatam aura de reziduurile emotionale . Ajuta la echilibrarea si vindecarea sistemului circulator si limfatic . El poate contribui la eliminarea toxinelor si a reziduurilor din organism prin sistemul limfatic si aparatul urinar . Este util in cazul infectiilor tractului urinar sau ale ganglionilor . 

 

Imi pun puterea personala in slujba inimii , iar vointa mea este gata sa se supuna dorintelor acesteia .

 


SERAFINIT:

CUVINTE-CHEIE Autovindecare, regenerare, integritate, legatura cu ingerii


ELEMENTE Furtuna, Pamant

CHAKRE Toate 

Serafinitul este o varietate de Clinoclor, un silicat hidratat de magneziu, fier si aluminiu, avand duritatea de aproximativ 4. Sistemul sau de cristalizare este monoclinic.

Serafinitul se gaseste numai in regiunea lacului Baikal din Siberia. Este caracterizat de culoarea sa verde intens, brodata cu modele stralucitoare de argint,care par sa se miste atunci cand schimbam unghiurile de reflexie a luminii.

Serafinitul isi trage numele de la legatura sa perceputa cu Serafimii, cel mai inalt ordin angelic.

Serafinitul este una dintre cele mai puternice pietre in privinta capacitatii de a aduce toate elementele corpurilor nonfizice in aliniament de-a lungul coloanei EU SUNT a maduvei spinarii. El centreaza si energizeaza deopotriva, iar frumoasele sale nuante verzi arata cat de bine se potriveste cu chakra inimii. Mai mult, este o piatra care poate fi utilization succes asupra oricarei chakre sau parti a corpului unde se doreste sporirea si armonizarea energiilor. Poate pune in miscare energiile blocate la nivelul meridianelor; in acest scop poate fi utilizationr sau in combinatie cu acupuncture. Purtat asupra noastra, Serafinitul umple campul auric cu vibratiile integritatii si ale bunastarii, avand influenta nu numai asupra purtatorului, ci si asupra celor care il privesc. El atrage atentia datorita energiilor sale agreabile, dar si frumusetii lui. Serafinitul este foarte evoluat si isi va antrena rapid utilizationa propriei evolutii.

Nu este o greseala faptul ca numele sau provine de la Serafimi. Aceasta piatra rezoneaza puternic cu toate nivelurile taramului angelic, chiar cu cele mai inalte.

Persoanele care doresc sa intalneasca ingerii in timpul meditatiei sau in vis o pot utiliza pentru a facilita armonizarile necesare.

Energiile Serafinitului sunt feminine ca tonalitate si favorizeaza o mai buna constientizare a Femininului Divin. Purtand sau tinand in mana un Serafinit in timp ce meditatieste posibil sa intalniti o figura feminina care este imbracata in plante si flori vii. Unii dintre cei care au vazut-o spun ca aceasta flinta este Sophia, venerata ca zeita a intelepciunii si a fagaduintelor viitorului. Majoritatea aspirantilor spirituali au la intalnirea cu Sophia o reactie instantanee de iubire

pioasa, acestia intelegand totodata ca prezenta ei in lumea noastra este, probabil, cea mai mare binecuvantare de care avem parte. Vibratiile delicate ale Serafinitului va pot ajuta sa stabiliti o legatura constienta cu aceasta flinta sublima, legatura care nu trebuie ratata. Pentru o astfel de experienta cel mai bine este sa meditati in aer liber, cat mai departe de civilizatia mecanizată . Cei care au ochi sa vada o pot gasi insa si in apa care se scurge de-a lungul rigolei sau in iarba crescuta intre crapaturile din asfalt.

Serafinitul se armonizeaza usor cu vibratiile altor pietre pretioase de inalta energie, cum ar fi Moldavitul, Fenacitul, Scolecitul, Petalitul, Tanzanitul, Danburitul, Azeztulitul, ,,Diamantele" Herkimer, Tectita tibetana si Charoitul. Azeztulitul in special faciliteaza realizarea conectarii cu Femininul Divin. Pentru vindecare,Serafinitul poate fi combinat cu Sugilit. Pentru legatura cu spiritele naturii, aliatii ideali sunt Apofilitul verde si Cuartul verde de Serifos.

Serafinitul este o varietate de Clinoclor de calitate gema,care prezinta in toata masa verde-inchis superbe aripi argintii de lumina. Aceasta piatra rezoneaza cu taramurile ingerilor - in special cu cei care se ingrijesc sa redea planetei si omenirii starea de sanatate si de echilibru. Energia sa de inalta frecventa poate stimula energia kundalini sa urce prin coloana vertebrala, activand pe rand fiecare chakra intalnita. El poate contribui la eliminarea din matricea genetica a tiparelor si a tendintelor depasite.

Eu am simtit Serafinitul ca flind piatra cea mai eficace pentru regenerarea celulara. La nivel fizic, el pare sa actioneze ca ingrasamantul asupra ierbii, facand sa tasneasca un suvoi de energie pura si tamaduitoare. Este un vehiculexcelent pentru detectarea si analizarea bolilor care isi au radacina in vietile anterioare.

El constituie o cale directa de acces la structura energetica a ADN-ului si la decodificarea tiparelor existente la un astfel de nivel.

Serafinitul actioneaza ca un declansator, facand ca vechile tipare ale bolilor si ale dezechilibrelor sa se desprinda si sa poata fi inlocuite mai usor de unele noi.

Este foarte util ca suport energetic pentru inima si plamani si in toate bolile sistemice legate de regenerarea celulara.

Serafinitul se distinge ca piatra cardinala de vindecare in vremurile noastre.

Este instrumentul cel mai adecvat pentru a alinia corpul cu energia Luminii. Este ideal pentru persoanele care se simt desprinse de sinele lor fizic, ajutandu-le sa inteleaga natura existentei fizice. Scopul Serafinitului este de a aduce Lumina in corp, aceasta exprimandu-se in noi ca stare perfecta de sanatate.

SPIRITUAL Serafinitul leaga nivelul fizic al energiei cu nivelul angelic. Este un instrument puternic de comunicare cu ingerii si cu spiritele device si ne ajuta sa aducem vindecare trupului, mintii, spiritului si Pamantului.

EMOTIONAL El contribuie la indepartarea energiilor emotionale care nu ne mai sunt de folos. Aduce corpului emotional o energie care lumineaza si inveseleste;stimuleaza fluxul si flexibilitatea energetica, ceea ce ne ajuta sa avem reactii emotionale echilibrate si armonioase.

FIZIC Serafinitul poate servi la normalizarrarasterii si a reproducerii tuturor tipurilor de celule canceroase. Este excelent pentru vindecarea tulburarilor sau bolilor sistemice in general. Intareste sangele si poate sustine respiratia celulara si transportul substantior nutritive catre celule.

AFIRMATIE Invoc tiparele vindecarii, ale integritatii si ale regenerarii pentru o stare buna a trupului meu si pentru evolutia sufletului si spiritului.


ANGELIT: 

Comunicarea Angelica , exprimare blanda a sinelui , seninatate , constiinta extinsa . 

 

Angelitul este numele comun dat unei forme de Anhidrit albastru care se gaseste in Peru . Este un sulfat mineral de calciu cu un sistem de cristalizare ortorombic si o duritate de 3,5 . Este de culoare albastru-deschis si se prezinta de obicei sub forma de noduli albi la exterior , dar eu fost descoperite si unele cristale de Angelit de culoare albastra .

 

Angelitul este o piatra care poate actiona ca reprezentant in plan fizic sau ca talisman de ancorare pentru energiile ingerilor nostri pazitori , ale calauzelor si ale altor prieteni intru Spirit . Daca purtam asupra noastra , tinem in mana sau sa ne plasam in apropierea unei pietre de Angelit , ea ne va oferi un punct focal de legatura pentru receptionarea dragostei , a calauzirii si a ajutorului din partea fapturilor invizibile care ne inconjoara in planuri mai inalte . Pietrele insele par sa emane seninatate si bunavointa , si la fel sunt si energiske emanate in mod constant prin ele pentru a ne fi de ajutor . 

 

Comunicarea si comuniunea cu fiintele din dimensiuni superioare contituie darurile speciale ale Angelitului , care fac aceastra piatra extrem de utila pentru cei care doresc sa dezvolte puteri de medium , de armonizare psihica , channeling-ul clarviziunea si vindecarea spirituala . El ne ajuta sa primim indrumare spirituala pentru noi insine si pentru altii , fiind deci un instrument valoros pentru astrologi , cititori de tarot si alte persoane care sunt implicate in consilierea spirituala . 

 

De asemenea , ne poate ajuta sa dezvoltam calitatile necesare pentru comunicarea chakra gatului , al treilea ochi si coroana , Angelitul ne ajuta sa comunicam cunoasterea intuitiva si informatiile care ne-au fost "transferate" de inteligentele Spiritului . Aceasta comunicare se produce intr-un mod cat se poate de senin , astfel incat cei care ne asculta recepteaza nu numai informatia , ci si vibratia taramurilor superioare . 

 

Angelitul este o piatra excelenta pentru lucrul cu visele si ne poate ajuta sa ramanem lucizi in starea de vis si sa ne amintim indrumarile primite . El poate imbunatati calitatea spirituala a viselor . Angelitul ne sprijina in intelegerea si interpretarea continutului simbolic al viselor si al viziunilor interioare . Utilizat in meditatie , Angelitul poate facilita trecerea la stari interioare pasnice , amutind gandurile si ingaduindu-ne sa plutim usor catre starea de contiinta extinsa . 

 

Angelitul este o piatra puternica a elementului varf . La fel calitati ai acestui element , Angelitul poseda o energie care stimuleaza chakra coroanei si pe cea a celui de-al treilea ochi . El faciliteaza contactul cu calauzele si ingerii si ne poate ajuta sa intram mai usor in starea de meditatie . Legatura sa cu enegiile angelice il face un instrument excelent pentru invocarea interventiei Divine . Frecventa Angelitului este ca o mangaiere pentru corpul emotional , aducand seninatate in vremurile grele . Este o piatra a linistii si contera o stare de pace interior atunci cand o purtam sau o intrebuintam pentru meditatie . Poate fii utilizata pentru a aduce impacarea in situatii in care conflictele sau atitudinile persoanele ingreuneaza gasirea unei rezolvari . 

 

Angelitul ne poate ajuta sa comunicam prietenos si sa tinem cont de sentimentele celorlalti atunci cand vorbim . Este deosebit de benefic atunci cand trebuie sa invatam sa ne stapanim limbajul de dragul celorlalti . Angelitul nu are neeaparat efect asupra chakra gatului , ci mai degraba o energie linistitoare actionand pe toate zona respectiva . Acest lucru poate fi foarte util in situatiile in care limba ascutita sa elimine energia virulenta de la nivelul chakra gatului .

There are no reviews for this product.

Write a review
Your Name
Your Review
Note: HTML is not translated!
Rating     Bad           Good
Continue
23708
Brand: Apple
Product Code: 23708
Availability: 2-3 Days
$0.00
Ex Tax: $0.00
Qty


Add to Cart

0 reviews / Write a review

Share

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha