Meniu
Coșul dvs.

Bratara prehnit spartura

Bratara prehnit spartura
Bratara prehnit spartura
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Bratara prehnit spartura
  • SKU: mUjibgk
25.00 Lei
Fără TVA: 25.00 Lei

Bratara prehnit spartura

DIMENSIUNI:


 - inaltime: 2,5 mm

- lungime bratara: 16 cm.


DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Pace interioara, fuziune intre inima si vointa, comunicare cu fiintele nonfizice
ELEMENTE Pamant, apa
CHAKRE Plex solar (3), inima (4)
Prehnitul este un silicat mineral de calciu si aluminiumu o duritate de 6-6,5.

Cristalizeaza in sistem ortorombic. Habitusul sau este de obicei masiv, botrioidal, granular sau stalactitec, desi in rare cazuri se prezinta si sub forma de cristale prismatice, piramidale sau tabulare. Culoarea sa este, de obicei, verde-galbuie,dar intalnim si Prehnit galben, alb, cenusiu sau incolor. Prehnitul se gaseste in Australia, China, Africa de Sud, Scotia si in statul New Jersey, SUA.
Prehnitul realizeaza legatura dintre inima si vointa,facand ca puterea personala sa fie folosita pentru a urma indemnurile inimii.
Cand vointa este legata mai mult de inima decat de mintea-ego, actiunile noastre capata un caracter pasnic, iar dorintele sunt in orice situatie in aliniere cu binele cel mai inalt. Prehnitul astampara nelinistea, nervozitatea si ingrijorarea.

Ne ajuta sa fim ancorati in prezent si sa evitam exercitarea nesanatoasa a imaginatiei (de exemplu, sa vizualizam toate posibilele variante catastrofale ale viitorului). Prehnitul ne aminteste de existenta puterii personale si totodata ne indeamna sa punem aceasta putere in slujba iubirii.
Legatura Prehnitului cu chakrele a treia si a patra se manifesta profund in capacitatea sa de a facilita contactul cu flinte din alte dimensioni. Inima produce un camp electromagnetic mult mai puternic decat creierul, iar acesta este in contact, prin valuri cuantice, cu intregul Univers. Cand vointa este pusa la lucru in campul electromagnetic al inimii, ne putem indrepta atentia in orice directie,la orice nivel al existentei, iar campul nostru energetic devine o statie de transmisie. Prin urmare, fiintele taramurilor superioare, de la deve si zane pana la extraterestri si Maestri Ascensionati, sunt capabile sa remarce progresul uman si sunt interesate sa intre in legatura cu noi.
Prehnitul nu sporeste doar capacitatea de a transmite, ci si pe aceea de a receptiona. Folosindu-l in practica meditatiei, putem invata sa ,,auzim" fluxurile de comunicare angelica, indrumarile entitatilor spirituale sau muzica propriului nostru Sine Superior. Prehnitul poate de asemenea sa dea mai multa acuratete predictiilor mediumurilor si ale celor care ghicesc viitorul.

Prehnitul este un insotitor potrivit in taberele de meditatie sau in alte conjuncturi in care trebuie sa ne supunem unei discipline spirituale. Aceste pietre ne vor ajuta sa potolim disonantele prezente la nivel mental si sa ne ,,setam" inima pe obiectivul urmarit, acela de a ne incredinta spiritului.
Aceasta piatra purifica energiile sistemului digestive precum si pe cele ale rinichilor, glandelor suprarenale, ficatului si vezicii biliare. El emana o vibratie aflata in armonie cu functionarea corecta si integrata a acestor zone ale corpului fizic.
Prehnitul se armonizeaza cu Adamitul, Jadul, Smithsonitul, Hemimorfitul,Aragonitul albastru, Tectita aurie de Libia, Heliodorul, Smaraldul si Moldavitul.

Azeztulitul, Natrolitul, Scolecitul si Herderitul faciliteaza cresterea capacitatii sale de a deschide porti de comunicare cu fiinte din dimensioni superioare. Lepidolitul liliachiu, Mica mov, Ambligonitul si Petalitul ii intaresc puterea de a

calma mentalul agitat si de a ne transpune intro stare de pace interioara. Prehnitul se armonizeaza si cu Lazuritul roz, Turmalina roz, verde si neagra, Fenacitul si Cuartul Satyaloka.
Prehnitul este un aliat al elementelor Pamant si Apa care daruieste bucurie inimii si pace mintii. Emana reinnoire si speranta si hraneste campul energetic, ancorandu-l in energia Marii Mame Pamant. Prehnitul contribuie la linistirea si impamantarea furiei sau a energiei nervoase excesive,incurajand un sentiment de pace si calm. 
Ajuta la reinnoirea energiei chi si intareste fluxul de energie vitala in organism. El ne conecteaza la inima Naturii si favorizeaza stabilirea unei legaturi intre inima noastra si cea a planetei. Este excelent pentru intuitie si magie, deoarece ne conecteaza cu fluxul fortei naturale aflate pretutindeni in jurul nostru.
Latura care tine de elementul Pamant stabilizeaza fluxul de energie in organism, facandu-ne sa ne simtim mai putin agitati sau epuizatia sustine vindecarea, in special in cazul in care exista un dezechilibru la nivelul sistemului circulator sau in sange. 
Latura care tine de elementul Apa faciliteaza exprimarea emotiilor sau a gandurilor si ne ajuta sa comunicam fara a adopta atitudini critice. Aceasta ne ajuta sa tinem seama de impactul pe care il pot avea cuvintele inainte de a le rosti. Are darul de a-i domoli pe cei care vorbest exagerat de mult.
SPIRITUAL Prehnitul ofera o prespectiva reflexiva si calma. El faciliteaza o legatura centrata pe inima cu întreaga fire.

EMOTIONAL Prehnitul este o piatra blanda si ocrotitoare, care ne poate ajuta sa ne eliberam de identificarea egoului cu ranile trecutului. Este ca un ,sapun emotional", cu ajutorul caruia ne curatam aura de reziduurile emotionale. Poate actiona ca un ,, ajutor de urgenta" la nivel afectiv: contribuie la eliminarea imediata a identificarii cu ranile emotionale si impiedica micile suparari sa se transforme in traume emotionale.
FIZIC Prehnitul ajuta la echilibrarea si vindecarea sistemului circulator si limfatic. El poate contribui la eliminarea toxinelor si a reziduurilor din organism prin sistemul limfatic si aparatul urinar. Este util in cazul infectiilor tractului urinar sau ale ganglionilor.
AFIRMATIE imi pun puterea personala in slujba inimii, iar vointa mea este gata sa se supuna dorintelor acesteia.

 
 
Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha