Bratara pentru chakra 7 (cuart alb, ametist, serafinit, charoit, fluorina alba, rubin, diamant Herkimer)

  • Bratara pentru chakra 7 (cuart alb, ametist, serafinit, charoit, fluorina alba, rubin, diamant Herkimer)
În Stoc

  • 55,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara pentru chakra 7 (cuart alb, ametist, serafinit, charoit, fluorina alba, rubin, diamant Herkimer)

CARACTERISTICI:
 - diametru: 8 mm - 6 mm.
- lungime bratara: 17, 5 cm

 (cuart alb, ametist, serafinit, charoit, fluorina alba, rubin, diamant Herkimer)DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKREI 7:

 

 Ametistul stimuleaza chakra coroana si fortifica inclinatiile psihice.

 

Cristalul de stanca pune in acord individul cu scopul sau spiritual, conducand energia la cel mai inalt nivel.

Serafinitul deschide chakra coroana. Permite conectarea angelica si este excelent in autovindecare.

Charoitul echilibreaza chakra coroana, purifica aura. Stimuleaza viziunea interioara si intuitia spirituala.

Fluorina transparenta stimuleaza chakra coroana si armonizeaza spiritul cu intelectul. Aliniaza toate chakrele, permitand energiei universale sa intre in corp. Amplifica efectul tamaduitor al altor cristale.

Rubinul activeaza chakra coroana, fiind un scut puternic impotriva atacului psihic.

Diamantul Herkimer activeaza si purifica chakra coroana, deschizand canalele de circulatie a energiei spirituale. Permite accesul la informatiile din vietile anterioare si recunoasterea blocajelor  sau opozitiei la dezvoltarea spirituala.
DESCRIERE SERAFINIT:


CUVINTE-CHEIE Autovindecare, regenerare, integritate, legatura cu ingerii

ELEMENTE Furtuna, Pamant

CHAKRE Toate 

Serafinitul este o varietate de Clinoclor, un silicat hidratat de magneziu, fier si aluminiu, avand duritatea de aproximativ 4. Sistemul sau de cristalizare este monoclinic.

Serafinitul se gaseste numai in regiunea lacului Baikal din Siberia. Este caracterizat de culoarea sa verde intens, brodata cu modele stralucitoare de argint,care par sa se miste atunci cand schimbam unghiurile de reflexie a luminii.

Serafinitul isi trage numele de la legatura sa perceputa cu Serafimii, cel mai inalt ordin angelic.

Serafinitul este una dintre cele mai puternice pietre in privinta capacitatii de a aduce toate elementele corpurilor nonfizice in aliniament de-a lungul coloanei EU SUNT a maduvei spinarii. El centreaza si energizeaza deopotriva, iar frumoasele sale nuante verzi arata cat de bine se potriveste cu chakra inimii. Mai mult, este o piatra care poate fi utilization succes asupra oricarei chakre sau parti a corpului unde se doreste sporirea si armonizarea energiilor. Poate pune in miscare energiile blocate la nivelul meridianelor; in acest scop poate fi utilizationr sau in combinatie cu acupuncture. Purtat asupra noastra, Serafinitul umple campul auric cu vibratiile integritatii si ale bunastarii, avand influenta nu numai asupra purtatorului, ci si asupra celor care il privesc. El atrage atentia datorita energiilor sale agreabile, dar si frumusetii lui. Serafinitul este foarte evoluat si isi va antrena rapid utilizationa propriei evolutii.

Nu este o greseala faptul ca numele sau provine de la Serafimi. Aceasta piatra rezoneaza puternic cu toate nivelurile taramului angelic, chiar cu cele mai inalte.

Persoanele care doresc sa intalneasca ingerii in timpul meditatiei sau in vis o pot utiliza pentru a facilita armonizarile necesare.

Energiile Serafinitului sunt feminine ca tonalitate si favorizeaza o mai buna constientizare a Femininului Divin. Purtand sau tinand in mana un Serafinit in timp ce meditatieste posibil sa intalniti o figura feminina care este imbracata in plante si flori vii. Unii dintre cei care au vazut-o spun ca aceasta flinta este Sophia, venerata ca zeita a intelepciunii si a fagaduintelor viitorului. Majoritatea aspirantilor spirituali au la intalnirea cu Sophia o reactie instantanee de iubire

pioasa, acestia intelegand totodata ca prezenta ei in lumea noastra este, probabil, cea mai mare binecuvantare de care avem parte. Vibratiile delicate ale Serafinitului va pot ajuta sa stabiliti o legatura constienta cu aceasta flinta sublima, legatura care nu trebuie ratata. Pentru o astfel de experienta cel mai bine este sa meditati in aer liber, cat mai departe de civilizatia mecanizată . Cei care au ochi sa vada o pot gasi insa si in apa care se scurge de-a lungul rigolei sau in iarba crescuta intre crapaturile din asfalt.

Serafinitul se armonizeaza usor cu vibratiile altor pietre pretioase de inalta energie, cum ar fi Moldavitul, Fenacitul, Scolecitul, Petalitul, Tanzanitul, Danburitul, Azeztulitul, ,,Diamantele" Herkimer, Tectita tibetana si Charoitul. Azeztulitul in special faciliteaza realizarea conectarii cu Femininul Divin. Pentru vindecare,Serafinitul poate fi combinat cu Sugilit. Pentru legatura cu spiritele naturii, aliatii ideali sunt Apofilitul verde si Cuartul verde de Serifos.

Serafinitul este o varietate de Clinoclor de calitate gema,care prezinta in toata masa verde-inchis superbe aripi argintii de lumina. Aceasta piatra rezoneaza cu taramurile ingerilor - in special cu cei care se ingrijesc sa redea planetei si omenirii starea de sanatate si de echilibru. Energia sa de inalta frecventa poate stimula energia kundalini sa urce prin coloana vertebrala, activand pe rand fiecare chakra intalnita. El poate contribui la eliminarea din matricea genetica a tiparelor si a tendintelor depasite.

Eu am simtit Serafinitul ca flind piatra cea mai eficace pentru regenerarea celulara. La nivel fizic, el pare sa actioneze ca ingrasamantul asupra ierbii, facand sa tasneasca un suvoi de energie pura si tamaduitoare. Este un vehiculexcelent pentru detectarea si analizarea bolilor care isi au radacina in vietile anterioare.

El constituie o cale directa de acces la structura energetica a ADN-ului si la decodificarea tiparelor existente la un astfel de nivel.

Serafinitul actioneaza ca un declansator, facand ca vechile tipare ale bolilor si ale dezechilibrelor sa se desprinda si sa poata fi inlocuite mai usor de unele noi.

Este foarte util ca suport energetic pentru inima si plamani si in toate bolile sistemice legate de regenerarea celulara.

Serafinitul se distinge ca piatra cardinala de vindecare in vremurile noastre.

Este instrumentul cel mai adecvat pentru a alinia corpul cu energia Luminii. Este ideal pentru persoanele care se simt desprinse de sinele lor fizic, ajutandu-le sa inteleaga natura existentei fizice. Scopul Serafinitului este de a aduce Lumina in corp, aceasta exprimandu-se in noi ca stare perfecta de sanatate.

SPIRITUAL Serafinitul leaga nivelul fizic al energiei cu nivelul angelic. Este un instrument puternic de comunicare cu ingerii si cu spiritele device si ne ajuta sa aducem vindecare trupului, mintii, spiritului si Pamantului.

EMOTIONAL El contribuie la indepartarea energiilor emotionale care nu ne mai sunt de folos. Aduce corpului emotional o energie care lumineaza si inveseleste;stimuleaza fluxul si flexibilitatea energetica, ceea ce ne ajuta sa avem reactii emotionale echilibrate si armonioase.

FIZIC Serafinitul poate servi la normalizarrarasterii si a reproducerii tuturor tipurilor de celule canceroase. Este excelent pentru vindecarea tulburarilor sau bolilor sistemice in general. Intareste sangele si poate sustine respiratia celulara si transportul substantior nutritive catre celule.

AFIRMATIE Invoc tiparele vindecarii, ale integritatii si ale regenerarii pentru o stare buna a trupului meu si pentru evolutia sufletului si spiritului. 

 


DESCRIERE DIAMNAT HERKIMER

CUVINTE-CHEIE Vise, viziuni, purificare, spiritualizarea vietii fizice

ELEMENT Furtuna

CHAKRE Al treilea ochi (6), coroana (7)

Nuartul , diamant" Herkimer este o varietate de cristal de Cuart care se gaseste in imprejurimile si in localitatea Herkimer, statul New York (SUA). Este un cristal de dioxid de siliciu care cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal) si are

o duritate de circa 7,5. Este mai dur decat majoritatea tipurilor de Cuart, probabil datorita faptului ca se formeaza intro matrice de roca dura. Numele de ,diamant" il datoreaza formei - cristalele scurte, mici, butucanoase, cu doua terminatii si cu suprafetele lucioase creeaza o asemanare aparenta cu cristalele de Diamant.

Cristalele Herkimer pot fi limpezi sau cu incluziuni. Incluziunile sunt de multe ori depozite de carbon pur. Unele Cuarturi Herkimer sunt fumurii mai degraba decat incolore, iar cristalele mari prezinta frecvent formatiuni de Cuart scheletic.

Incluziunile enhydro, care reprezinta bule de apa, se gasesc introun procent mic din aceste cristale. Cristale cu aspect similar s-au gasit si in alte locuri, dar, in general, nu au duritatea sau luciul autenticoal ,, Diamantelor" Herkimer originale. Aceste cristale, mai presus decat majoritatea celorlalte, sunt manifestari ale Luminii spirituale pure, solidificate. Ele emana o energie inalta, armonioasa, care efectiv canta pe gamele superioare ale spectrului vibrational al Cuartului. Cuarturile Herkimer sunt ideale pentru configuration corporale, lucrul cu visele, dar si ca pietre de meditatie, bijuterii, in grile, instrumente energetice sau in orice alte aplicatii. Ele difuzeaza nu numai propriile lor energii, ci pot si sa ridice si sa amplifice frecventele altor pietre. Acest lucru poate fi de mare ajutor atunci cand folositi o piatra de dimensiuni foarte mici, cum ar fi o bucatica de Herderit sau o piatra cu ,, energie blanda", asa cum este Morganitul.

In primul caz, ,,diamantul" Herkimer ridica intensitatea unei pietre mici si o face la fel de puternica precum o gema mai mare, iar in al doilea poate intari efectele unor pietre mai blande.

,Diamantul" Herkimer emana cea mai stralucitoare Lumina de cristal si ajuta la purificarea campului energetic si la acordarea la Lumina alba a esentei Divine.

Purtand Cuartul , Diamant" Herkimer puteti primi darul unei conexiuni constante, aproape subliminale, cu domeniile spirituale superioare. Ingerii sunt atrasi de stralucirea eterica pura emanata de aceste pietre, astfel incat un asemenea Cuart poate fi folosit ca ajutor pentru cei care doresc sa comunice sau sa se contopeasca cu ingerii.

Exista fericire si extaz in vibratia Cuartului ,, Diamant" Herkimer, pe care le puteti folosi in procesul de ascensiune vibrationala. Trebuie sa va ridicati cat mai mult catre cele mai inalte octave ale Spiritului, ramanand totodata in corpul fizic si in legatura cu Pamantul. Acesta este procesul de spiritualizare a materiei, proiectul pentru realizarea caruia s-au intrupat multe fiinte. Herkimer poate fi un instrument util pentru acordarea la frecventele spirituale inalte,pe care in cele din urma trebuie sa invatati sa le includeti in viata de zi cu zi.

Lucrul cu visele prin intermediul Cuartului Herkimer poate fi o experienta minunata. Trebuie pur si simplu sa dormiti cu una sau mai multe astfel de pietre,purtandu-le in timpul somnului sau punandu-le in fata de perna. Este recomandabila programarea pietrei si a voastra inainte de culcare, cu afirmatia: ,,Invoc cele mai inalte vise, mi le amintesc si le integrez perfect". Aceasta practica sau una similara poate da rezultati excelente.

,Diamantele" Herkimer pot amplifica proprietățile oricarei pietre benefice, insa au o afinitate speciala pentru Moldavit. Poate pentru ca Moldavitul este un catalizator al transformarii si al evolutiei spirituale, ,,Diamantele" Herkimer se contopesc cu vibratia lui, accentuand constientizarea procesului de crestere. Cristalele Herkimer par sa agreeze si compania Herderitului, a Cuartului Satyaloka,Azeztulitului, Fenacitului, Natrolitului, Scolecitului, Celestitului si Danburitului. Acestea sunt pietre ale celor mai inalte frecvente vibrationale, iar Cuartul

,Diamant" Herkimer le va amplificarectele.  ,,Diamantele" Herkimer sunt in mod traditional folosite pentru lucrul cu visele si viziunile. Ele activeaza si deschid chakra coroanei si a celui de-al treilea ochi, favorizand vederea interioara si o stare de vis intensa.

Sunt utile in practica visului lucid, deoarece ne ajuta sa ramanem constient atunci cand suntem in stare de inconstienta in plan fizic.


,Diamantele" Herkimer sunt aliati puternici pentru calatoriile astrale, schimbarea dimensionii si alte metode neconventionale de explorare. Sunt recomandabile in special pentru calatoriile in timpul astral si pentru practica interdimensionala.

Grilele alcatuite din cristale Herkimer de dimensioni mari se folosesc pentru crearea de portaluri dimensionale. Structura lor interna le face ideale si pentru a trimite si pentru a primi energie. Ele sunt alegerea logica atunci cand concepem vortexuri pentru vindecarea Pamantului sau pentru spatii sacre si sunt la fel de

potrivite in alcatuirea de grile pentru vortexuri electrice si pentru cele magnetice.

Cuartul Herkimer poate favoriza meditatia deschizand chakrele superioare si ajutandu-ne sa ramanem concentratiasupra starii de meditatie. El stimuleaza puternic chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroanei si chakrele eterice, sporind in general sensibilitatea extrasenzoriala. Poate fi folosit pentru a ajuta la corectarea vederii sau vindecarea problemelor de vedere.

,Diamantele" Herkimer sunt extrem de utile in spatiile de vindecare, unde limpezimea, stralucirea si vibratia lor inalta faciliteaza indepartarea blocajelor si a reziduurilor energetice si aduc o frecventa inalta si clara in aura. Cristalele mari pot fi folosite pentru a alcatui grile de vindecare in salile de tratament sau pot fi asezate sub masa de vindecare, pentru a purifica energiile eliberate.

Nu numai exemplarele cu grad mare de limpezime sunt folositoare. Cristalele mari cu incluziuni sunt excelente pentru purificarea spatiilor de vindecare sau a altor pietre. Ele contribuie la aducerea in corpul fizic a energiei de inalta frecventa.

In cazul celor care au fost expusi sau tratati cu radiatii, cristalele Herkimer integreaza aceste energii introun mod mai sanatos si mai usor.

,Diamantele" Herkimer cu incluziuni fluide (apa) sunt tamaduitoare de exceptie ale corpului emotional. Ne pot ajuta sa privim in sinele nostru cel mai profund si sa aducem lumina Spiritului in ungherele intunecate. In cazul cristalelor transparente, incluziunile de apa canalizeaza efectul pietrei catre centrul inimii, creand o energie care ilumineaza si inalta si care mijloceste calatoriile in spatiul celest. In cazul cristalelor mai tulburi, incluziunile de apa ne ajuta sa vedem lucrurile din fiinta noastra de care ne temem cel mai tare, pastrand in acelasi timp un spatiu sufletesc curat si iubitor fata de noi insine.

SPIRITUAL ,,Diamantele" Herkimer sunt utile in tot ce inseamna practica visului, in calatorii astrale sau in timp, in trecerea in alte dimensioni si alte moduri de explorare a realitati extinse. Sunt instrumente excelente pentru crearea si mentinerea portalurilor dimensionale, a grilelor de vindecare si a celor pentru vortexuri.

Sunt utile ca purificatori in campul energetic sau in spatiile de vindecare.


EMOTIONAL ,,Diamantele" Herkimer cu incluziuni de apa contribuie la luminarea si limpezirea corpului emotional. Cristalele cu incluziuni de apa si carbon pot ajuta la indepartarea cordoanelor, a sagetilor sau a tiparelor energetice din

corpul emotional.

FIZIC ,,Diamantele" Herkimer transparente contribuie in general la vindecare prin cresterea cantitatii de energie luminoasa pe care o poate utiliza organismul.

Sunt excelente pentru intarirea ochilor si a vederii. Cristalele Herkimer cu incluziuni pot sustine purificarea si curatarea corpului fizic si pot stimula vigoarea fizica si nivelul general de energie.

AFIRMATIE Invoc cele mai adanci vise si cele mai inalte viziuni si ma dedic atingerii si ancorarii in lumea fizica a celor mai inalte energii spirituale.


 
 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

  


Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha