Menu
Your Cart

Bratara ochi de pisica 4 mm

Bratara ochi de pisica 4 mm
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bratara ochi de pisica 4 mm
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp56479
35,00 Lei
Ex Tax: 35,00 Lei
DIMENSIUNI:

- diametru bila: 2 mm

- lungime bratara: 17 cm.

- inchizatoare metal













DESCRIERE:

CUVINTE-CHEIE Legarea mentalului cu inima, dezvoltarea perceptiei spirituale, compasiune in raport cu sinele,adeziune fata de adevar




Tanzanitul este un membru al familiei Zoisitului, un silicat mineral de calciu si aluminiumcu duritatea cuprinsa intre 6,5 si 7.




Cristalizeaza in sistem ortorombic si formeaza cristale prismatice, de obicei striate. Culoarea sa variaza de la albastru la violet-albastrui, dar exista si cristale cu nuante de auriu pana la galben-brun. Incalzite la temperaturi de circa 500 de grade Celsius, cristalele in tonuri de galben devin albastre sau violet-albastrui. Tanzanitul a fost descoperit in 1967 in Tanzania, pe continentul african.

Numele de sau, derivat de la al tarii unde a fost gasit pentru prima oara,i-a fost atribuit de Tiffany & Co., celebrii bijutieri din New York. Acesta a devenit numele adoptat in intreaga lume, desi oamenii de stiinta il numesc Zoisit albastru.




Tanzanitul este una dintre cele mai valoroase pietre metafizice. Este piatra care integreaza cel mai eficient energiile mintii si ale inimii, ajutandu-ne sa ramanem centrati in intelepciunea inimii atunci cand cantarim ideile mentalului activat. El deschide o cascada de ganduri si de reprezentari, dar ne mentine ancorati netulburat pe tronul launtric al umanitatii animate de compasiune, impiedicandu-ne sa deviem catre idei lipsite de valoare reala.




Atunci cand privirile ni se opresc asupra unui Tanzanit de culoare si calitate deosebite, suntem miscati de frumusetea lui, ,,frumusetea" pe care o admiram find reflectarea calitatilor mentale si emotionale pe care piatra le trezeste in noi.




Este bine sa purtam Tanzanit sub forma de bijuterii, deoarece, facand aceste pietre vizibile si altora, raspandim trezirea interioara pe care ele o aduc. Și , desigur, cea mai buna alegere este sa le pastram in raza campului auric, intrucat ele creeaza o rezonanta care se impleteste cu acesta si poate sa ne ridice constiinta la un nivel superior permanent.




Integrarea mentalului cu inima pe care o realizeaza Tanzanitul are loc prin conectarea si acordarea chakrei inimii cu chakra celui de-al treilea ochi. Importanta acestui pas inainte in viata spirituala nu poate fi subliniata indeajuns.




Nevoia de a realiza conlucrarea si comuniunea dintre minte si inima este, in parte, ceea ce intelegem prin cautarea intregirii flintei. Tanzanitul contribuie la respectivul proces prin faptul ca face indemnurile inimii mai usor de perceput pentru minte si stabileste un circuit de energie vibrationala intre chakra inimii si chakra celui de-al treilea ochi. Acest circuit il simtim ca pe o vibratie, un tremur de bucurie si placere. Odata ce mintea intelege ce are de oferit inima atat de neglijata, nu mai exista cale de intoarcere. Mintea reflecta catre inima placerea pe care o simte, iar aceasta raspunde cu mai multa, facand ca mintea sa reflecte mai multa placere si tot asa.




Un alt efect pe care il produce legatura dintre inima si minte stabilita de Tanzanit are loc la nivelul chakrei gatului. Sub influenta lui, ne vine mult mai usor sa rostim adevarul inimii cu toata elocinta si inventivitatea pe care mintea le poate aduna. De fapt, Tanzanitul ne impiedica sa ascundem sau sa negam ceea ce stim in adancul sufletului. Cu timpul, acest efect devine tot mai puternic, facand pana si inconstientul sa fie mai constient de sine.

Tanzanitul este una dintre cele Douasprezece Pietre ale Sinergiei, impreuna cu Moldavitul, Fenacitul, Danburitul, Azeztulitul, Herderitul, Tectita tibetana,Petalitul, Brookitul, Natrolitul, Scolecitul si Cuartul Satyaloka.




Aceasta este cea mai puternica dintre combinatiile de pietre descoperite pana in prezent pentru accelerarea si ridicarea vibratiilor. Alte pietre care se armonizeaza bine cu Tanzanitul sunt Larimarul, Charoitul, Zoisitul cu Rubin si majoritatea membrilor familiei Cuartului.

Tanzanitul activeaza chakra celui de-al treilea ochi, a coroanei,precum si chakrele eterice, aducand viziuni, mesaje si informatii de la surse inalt vibrationale.




El creeaza o legatura intre inima si minte, dandu-ne posibilitatea sa percepem situatil, experiente si conjuncturi prin prisma compasiunii luminate.

Frecventa Tanzanitului ne ajuta sa impartasim informatii si cunoastere spirituala dintr-o perspectiva centrata pe inima. Este excelent pentru consilieri sau pentru alte persoane ale caror profesii presupun interpretarea intelectuala a experientelor emotionale. El ii poate ajuta pe empatici sa interpreteze informatiile bazate pe emotive pe care le primesc in mod intuitive.




SPIRITUAL Tanzanitul aliniaza inima si mintea, facilitand experiente spirituale mai echilibrate si mai centrate. Pentru persoanele care au o minte hiperactiva, dar un deficit de conexiune emotionala cu ceilalti, Tanzanitul poate fi veriga care inlesneste impamantarea energiei mentale prin corpul emotional.




EMOTIONAL Aceasta piatra ne ajuta sa simtim mai multa compasiune, iubire si centrare. Datorita ei capatam capacitatea de a intelege problemele emotionale, fara sa insistam asupra lor mai mult decat trebuie. Tanzanitul genereaza o energie a fericirii si atenueaza anxietatea. 




FIZIC Tanzanitul poate fi utilizat pentru a calma mintea hiperactiva si a contribui la munca de vindecare prin sincronizarea energiilor electromagnetice ale inimii cu ale creierului. Poate servi la atenuarea hipertiroidiei si a suprasolicitarii glandelor suprarenale.




AFIRMATIE Mintea si inima mea sunt din nou impreuna, ca niste indragostiti dupa o despartire, iar eu intru in spirala acestui dans al bucuriei.



 


Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.