Menu
Your Cart

Bratara cupru cu magneti reglabila

Bratara cupru cu magneti reglabila
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bratara cupru cu magneti reglabila
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp54258
80,00 Lei
Ex Tax: 80,00 Lei

Bratara cupru cu magneti reglabila

DIMENSIUNI:
 - inaltime bratara: 1 cm
 - lungime bratara: minim 17 cm
- reglabila




 
CARACTERISTICI:

Cuprul este metalul care canalizeaza energiile . Are capacitatea de a impamanta si de a transfera o gama larga de frecvente vibrationale din domeniul spiritual in cel fizic . Este metalul Magicianului . Trosneste de atata energie si caldura , dar acest foc nu vine dinauntrul sau , ci apartine taramurilor superioare . Cuprul este ca un cablu de legatura intre Cer si Pamant , iar misiunea lui principala este de a oferi un mediu de manifestare a celor nevazute in lumea invizibila . 

 

Cuprul poate transporta energiile pietrelor tot asa cum sarma confectionata din acest metal conduce electricitatea . Forta grilelor din cristale poate fi sporita daca legam intre ele cristalele respective cu sarma de Cupru . Baghetele de Cuart laser sau din alte cristale pot deveni mai puternice daca sunt infasurate in sarma de cupru . Unul dintre cele mai eficiente si mai elementare dispozitive pe care le putem crea este un tub de cupru umplut cu pietre si avand la fiecare capat un varf de cristal . Acesta este cel mai simplu instrument energetic sub forma de bagheta . 

 

Piramidele sau formele geometrice construite din teava de Cupru umpluta cu cristale sunt cadre de meditatie cu o energie extrem de inalta . Cuprul promoveaza experimentele si inventiile . 

 

El rezoneaza cu planeta Uranus si cu energia acesteia , care incurajeaza ideile revolutionare si neasteptate schimbari "norocoase"

 

Bratarile de Cupru , care se folosesc de multa vreme pentru tratarea artritelor , actioneaza prin deblocarea energiei stagnante , simptomele artritice fiind o manifestare a acestor blocaje . 

 

Cuprul este un metal complex si este folositor pentru vindecare fizica , dar si spirituala . El rezoneaza cu elementul Pamant si ne invata calea straveche de a trai in armonie cu planeta si cu toate fapturile ei . Cuprul este un foarte bun conducator de energie si amplifica energiile oricarei pietre de pe Pamant laolalta cu care este intrebuintat . Exceptie fac Meteoritii si Tectitele , care pot crea in combinatie cu Cuprul campuri energetice discordante sau excesiv de intense . Patina pe care Cuprul o formeaza in mod natural prin oxidare nu ii rapeste din energie . De fapt , Cuprul care prezinta patina poate fi deosebit de util pentru imbunatariea capacitatii de oxigenare a sangelui si a functionarii aparatului respirator . Cuprul poate sa intareasca sangele si sa contribuie la activarea cunoasterii la nivel celular a mostenirii genetice ancestrale . 

 

Tipul sau de energie este mai degraba receptiv decat directiv . Intareste sistemul reproducator al femeilor . Dintre metale , Cuprul este cel mai puternic ca utilizare in videcarea corpului fizic , intrucat ajuta la echilibrarea si intarirea tuturor sistemelor si a nivelurilor acestuia . 

 

Cuprul ne invata sa traim in armonie si respect fata de Pamant si de fiintele care il populeaza . Ne ajuta sa luam ca model lumea naturii si stimuleaza invatarea prin observare receptiva . Energia Cuprului se aseamana cu o bunica inteleapta care a invatat multe de la viata , dar ne impartaseste din intelepciunea ei doar atunci cand suntem cuminti , respectuosi si atenti . 

Cuprul transporta cu usurinta energiile gandurilor si ale emotiilor . El ne poate ajuta sa intelegem mai bine faptul ca experienta emotionala este adesea creata de dialogul interior inconstient . Cu ajutorul sau putem dobandi intelepciunea si o perspectiva superioara asupra experientei emotionale . 

 

Cuprul ajuta fierul in formarea hematiilor si a hemoglobinei , acele cristale lichide de forma unor prisme rombice care constituie componenta vitala a fiecarei celule rosii . El joaca un rol important in formarea tesuturilor si ajuta organismul in refacerea acestora dupa accidente , leziuni sau interventii chirurgicale . 

 

Este un metal cu utilizari multiple in practica vindecarii si a recuperarii fizice . Poate contribui la intarirea apratului reproducator la femei si se poate utiliza in combinatie cu mineralele care contin zinc in tratamentul infertilitatii , al cistitelor si al altor dezechilibre din sfera reproductiva la femei . Poate sa sporeasca vitalitatea generala a barbatilor si sa grabeasca vindecarea fizica . Constituie un suport in culturism si pentru conditia fizica in general .

 

Chem fortele lumilor superioare sa se manifeste pe Pamant prin mine . 

Sfera subtilă de forță a cuprului exercită o acțiune complexă la nivelul ființei umane, privită ca un întreg (format din corp, fizic, corp eteric, corp astral, corp mental și corp cauzal).

La nivelul corpului fizic, cuprul stimulează digestia, absorbția și nutriția.

Influența la nivelul corpului eteric a sferei de acțiune subtilă a cuprului se manifestă prin controlul anabolismului, al hematopoiezei și al activității sistemului nervos. Influența la nivelul corpului astral se manifestă prin controlul subtil al sistemului neurovegetativ, al respirației și al funcției tiroidiene. Influențele cuprului la nivelul corpului mental se manifestă prin controlul asupra funcțiilor hepatice. În plan psihic, sfera subtilă a cuprului (alimentată de către sfera subtilă a planetei Venus) constitute "mediul" propice de manifestare a sentimentelor și a senzațiilor (sensibilitate, imaginație creatoare, senzualitate, erotism rafinat).

Sistemele fizice corespondente activității cuprului în plan psihic sunt sistemul neurovegetativ, sistemul rinichi-suprarenale, aparatul respirator, tiroida.

 
Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. 
 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.