Menu
Your Cart

Bratara cuart fumuriu - chakre 8 mm

Bratara cuart fumuriu - chakre 8 mm
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bratara cuart fumuriu - chakre 8 mm
  • Stock: In Stock
  • SKU: csp11344((UZ30ifZn}
40,00 Lei
Ex Tax: 40,00 Lei

Bratara cuart fumuriu - chakre 8 mm

DIMENSIUNI:

Diametru bila: 8 mm

Lungime bratara: 17 cm.










DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE CHAKRELOR:

Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile spirituale catre Pamant.

Jaspul  stimuleaza energia sexuala si echilibreaza cea de-a doua chakra.

Agat galben purifica chakra plexului solar, favorizeaza exprimarea personala. Invinge frica si fobiile si stimuleaza digestia, splina si pancreasul.

Cuartul roz va este piatra caracteristica chakrei inimii. Va invata cum sa va iubiti pe voi insiva si favorizeaza iertarea de sine.

Aventurinul protejeaza chakra inimii, aparand energia acesteia de vampirismul psihic.

Sodalit incurajeaza preluarea controlului asupra propriei vieti. Trateaza durerea, vindeca gatul, laringele, tiroida.

Ametistul deschide si purifica chakra celui de-al treilea ochi.

Cristalul de stanca pune in acord individul cu scopul sau spiritual.

 

Rolul Arhanghelului Metatron: ne ajuta sa ne desavarsim ca oameni, implinindu-ne rolul, fiind fericiti si manifestand Divinitatea interioara
 

DESCRIERE CUART FUMURIU:

CUVINTE-CHEIE Impamantare, transmutarea energiilor negative, simt practic, organizare, manifestarea visurilor si inspiratiilor

ELEMENT Pamant

CHAKRA Radacina (1)




Cuartul fumuriu este o varietate de Cuart, un dioxid de siliciu mineral avand duritatea 7. Ca si alte cristale de Cuart, are un sistem de cristalizare hexagonal (trigonal) si se prezinta sub forma de cristale prismatice. Culorile sale pot varia de la cafeniu foarte pal la brun-ciocolatiu inchis. Culoarea sa provine de la radiatiile naturale. Cuartul transparent poate fi transformat artificial in Cuart fumuriu prin tratarea cu radiu sau cu raze X. Cuartul fumuriu se gaseste in multe tari, printre care Brazilia, Australia, Madagascar, Elvetia si Statele Unite ale Americii.




Cuartul fumuriu este una dintre principalele pietre de impamantare. Acesta ii poate ajuta chiar si pe indivizii cei mai rataciti sa revina cu ,,picioarele pe pamant", astfel incat sa poata functiona pe deplin ca fiinte fizice. Atunci cand lucrative taramurile superioare, activand chakrele superioare in organism si aliniindu-le cu chakrele nonfizice aflate deasupra capului, Cuartul fumuriu va poate ajuta sa reveniti in corp si in lumea fizica. El faciliteaza de asemenea impamantarea informatiilor spirituale, facand posibila realizarea de actiuni practice si benefice pe baza intuitiilor primite in atmosfera rarefiata a planurilor vibrationale superiore.




Cuartul fumuriu dezvoltairetul practic si organizarea. Este bine sa tineti in preajma o astfel de piatra atunci cand va calculationantele sau impozitele.

El da putere de concentrare elevilor si rabdare profesorilor. Mai poate ajuta la evitarea extravagantelor, mai putin cand vine vorba despre achizitionarea unui Cuart fumuriu!




Aceasta piatra ofera protectie impotriva energiilor negative din mediul inconjurator. Poate absorbi si transmuta cantitati aproape nelimitate de negativitate,lasandu-le sa se scurga in pamant, unde pot fi neutralization piatra potrivita pentru a ,, mentine atmosfera limpede" datorita capacitatii de a elimina ranchiuna ascunsa sau conflictele reprimate. Puteti sa tineti in mana un Cuart fumuriu atunci cand sunteti intr-o dispozitie foarte proasta si cateva minute mai tarziu va ve-ți intreba unde a disparut aceasta stare! Deoarece Cuartul fumuriu absoarbe atat de usor negativitatea, chiar daca cea mai mare parte se scurge in pamant,este totusi bine sa curatati energetic piatra in mod regulate Cuartul fumuriu are puterea de a atrage etericul in lumea fizica si a-l face sa se manifeste. 




Spre deosebire de situatiile in care vibratia voastra este ridicata la o frecventa mai inalta a capacitatii de perceptie, in cazul acesta Cuartul fumuriu atrage entitatile sau fenomenele in campul vostru auric si pana la nivelul propriu de perceptie.




Din motive similare, Cuartul fumuriu este util in aducerea visurilor si a ideilor inspirate in realitatea fizica.




Uneori, Cuartul fumuriu prezinta in interior fire aurii de Rutil. Aceste exemplare sunt instrumente excelente pentru manifestare. Ele va pot ajuta sa impamantati in viata fizica visurile legate de cariera, prosperitate, aventura si evolutie spirituala - iar Rutilul accelereaza semnificativ procesul!

Cuartul fumuriu lucreaza in armonie cu alte pietre de impamantare precum Sugilitul, Turmalina neagra, Jaisul si Obsidianul. 




In combinatie cu Moldavitul ancoreaza mai bine energia transformarii in taramul fizic.




Cuartul fumuriu este una dintre cele mai puternice pietre de impamantare si curatare. La fel ca fumul care se ridica atunci cand ardem un manunchi de salvie, energia Cuartului fumuriu curata si purifica aura si sistemele energetice. El contribuie la conectarea cu Pamantul si inchiderea circuitului electric intre corpul fizic si planeta. 




Cand acest circuit nu este inchis, sistemele noastre energetice sunt asemanatoare unei linii de inalta tensiune care se rupe. Desi exista energie din belsug, ea nu are unde sa se duca. Energia din aura este eliberata in mediul inconjurator, fapt care poate provoca efecte neplacute tip poltergeist si chiar epuizare energetica si perturbarea sistemului nervos. Prin impamantare

circuitul se inchide, energia in exces se poate scurge si se restabileste un flux energetic sanatos la nivelul organismului. Cuartul fumuriu este aliatul nostru cel mai de nadejde in stabilirea si utilizarea 

acestui circuit energetic.




Nuanta bruna a Cuartului fumuriu este in general rezultatil expunerii la radiatii naturale. Astfel, intrucat rezoneaza deja cu frecventele radiatiilor, el poate fi folosit in mod eficient pentru a contracara campurile electromagnetice excesiv de puternice, cum ar fi cele emise de computere si alte aparate electronice sau de surse de radiatii naturale din mediu.

In vindecare, Cuartul fumuriu absoarbe densitatile din aura si lasa sa se scurga energia acestora in pamant ca sa fie reprocesata. Intr-un fel, se poate spune ca acest cuart este un dispozitiv de reciclare a energiilor. El inlesneste curatarea energiilor negative pentru a putea redeveni sanatoase si utilizabile.




SPIRITUAL Cuartul fumuriu este o piatra a impamantarii la nivel spiritual,intrucat ne ajuta sa primim si sa folosim mai multa energie de inalta frecventa. El ne ajuta sa ne aliniem corpul fizic cu o gama larga de frecvente ale Luminii,asigurandu-i si purificarea, si protejarea.




EMOTIONAL Aceasta piatra este un prieten minunat al celor care se opun intruparii. El ne face sa ne simtim mai legati de aceasta lume si capabilitie construi sau schimba realitatea.




FIZIC Cuartul fumuriu isi gaseste cea mai buna intrebuintare in contracararea efectelor negative ale radiatiilor, inclusive ale radiatiilor solare, ale contactului cu materiale radioactive, expunerii la radioterapie sau la campuri electromagnetice concentrate.




AFIRMATIE Sunt ancorat si centrat in corpul meu fizic si inaintez pas cu pas spre indeplinirea telurilor mele.




POZITIONARE: Peste tot, mai eles pe chakra radacina. Sub perna aproape de telefon, pe liniile stresului geopatic. Purtati-l in pandantiv perioade lungi de timp. Indeparteaza stresul daca tineti in fiecare mana o piatra si stati calmi cateva secunde. Plasati-l pe lucul dureros pentru a elimina durerea. 

 

Conditii comanda:


Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.

 
 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.