Menu
Your Cart

Bratara cianit cu onix - barbat

Bratara cianit cu onix - barbat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bratara cianit cu onix - barbat
  • Stock: In Stock
  • Model: Bratara cianit cu onix - barbat
  • SKU: w34598qWMpC
100.00 Lei
Ex Tax: 100.00 Lei

Bratara cianit cu onix - barbat

DIMENSIUNI

- diametru: 8 mm

- lungime brarata: 19 cm.

- dimensiune barbat 

DESCRIERE CIANIT: 

CUVINTE-CHEIE Punti interioare, capacitati psihice,conectare cu Natura, amintirea vietilor anterioare, telepatie, empatie

ELEMENT Furtuna

CHAKRE Toate, in special al treilea ochi (6), inima (4)

Cianitul este un silicat de aluminium mineral cu caracteristici de duritate neobisnuite. Masurata de-a lungul axei cristalelor, duritatea este 4,5. Determinata transversal, este de 6 pana la 7. Sistemul sau de cristalizare este triclinic. Formeaza cristale alungite si plate, ca lamele de cutit. Cristalele cu utilizari metafizice sunt cele de culoare albastra, indigo, verde sau neagra, dar exista si Cianit alb,roz, galben sau cenusiu. Se gaseste in Brazilia, Africa de Sud, Elvetia, Myanmar,Kenya, Mexic si SUA.

Cianitul albastru poseda o vibratie inalta si produce transferuri foarte rapide de energie. El deschide canalele extrasenzoriale si activeaza centrii mentali, sporind capacitatea intelectuala si pe aceea de a ,, descarca" informatii provenite din surse superiore. Poate inlesni comunicarea telepatica intre indivizi, mai ales daca ambele parti il folosesc. 0 piatra de Cianit asezata sub perna va stimula puternic experienta visului lucid.

Cianitul albastru poate face legatura intre corpul fizic, corpul astral si cel cauzal, stimuland constiinta deplina in timpul somnului lucid, al celui cu vise si al celui fara vise. Trebuie lucrat mult pentru aceasta, dar este un efort meritat atunci cand ne atingem scopul.

Aceasta piatra poate fi combinata cu Cianitul verde pentru ca energiile lor sa intre in rezonanta cu centrul inimii. Folosind cele doua pietre impreuna, puteti canaliza vibratiile de inalta frecventa in directia autovindecarii si in alte directii benefice. Cianitul verde are si darul de a mentine centrarea pe inima a deschiderilor psihice realizate de Cianitul albastru, protejand astfel sinele fata de intrebuintarea capacitatilor psihice sporite ca scuza pentru experiente care sa satisfact egoul.

SPIRITUAL Cianitul stimuleaza al treilea ochi si abilitatile extrasenzoriale. El depaseste blocajele aparute in corpul energetic sau cel fizic si fereste campul auric de intrusi. Poate facilita telepatia si transferul de energie de la o persoana la alta.

EMOTIONAL Tiparele emotionale obisnuite pot crea blocaje in campul energetic care functioneaza la fel cu acele santuri formate pe un disc - face sa se repete la nesfarsit acelasi dialog interior cu acelasi continut emotional. Cianitul are puterea de a depasi asemenea tipare ajutand la crearea rapida a unor trasee noi ale fluxului de energie si aducand modificari imediate in modul de a percepe lumea.

FIZIC Cianitul poate cladi o punte peste golurile energetice cauzate de fracturi,operatii sau alte traumatisme suparatoare, ajutand nervii si tesuturile sa restabilesca trasee la locul leziunii. Este ideal pentru cei care lucreaza pentru vindecarea creierului de efectele unor traumatisme craniene, comotii sau atacuri cerebrale.

Poate favoriza crearea unor noi trasee neurale in jurul zonelor vatamate.

AFIRMATIE Traversez puntile launtrice care duc spre evolutia mea, deschizand drumul spre taramurile eterice, lumea Naturii si regatul inimii.

 
DESCRIERE ONIX: 

Forta interioara , focalizarea atentiei , puterea vointei , autocontrol , disciplina , ratiune . 

 

Onixul este o varietate de Calcedonie , un membru al familiei Cuartului avand duritatea 7 pe Scara Mohs . 

 

Onixul este o piatra a fortei interioare . El sporeste rezistenta si perseverenta , dandu-ne posibilitatea sa ducem la bun sfarsit sarcini dificile si plictisitoare . La nivel mental , creste capacitatea de concentrare , ceea ce ne permite sa acumulam cunostiinte noi si stimulatoare si sa aplicam cu folos ceea ce am ajuns sa stapanim . Sub aspect energetic , stimuleaza puternic memorarea si atentia la detalii . 

 

Asemenea trasaturi fac din Onix un instrument util pentru elevi , studenti , profesori , intreprinzatori , contabili , avocati , specialisti in calculatoare si software , precum si pentru toate persoanele a caror munca necesita un nivel ridicat de concentrare , perseverenta si disciplina . 

 

Onixul este totodata o piatra a rezistentei fizice . El ne ajuta mai mult sa ne pastram energia decat sa o cheltuim . Contribuie la imbunatatirea treptata a vitalitatii .

 

Acest lucru poate fi util mai ales dupa o boala indelungata sau chiar dupa eforturi prelungite depuse in munca la un proiect , ambele fiind de natura sa secatuiasca resursele de energie . Onixul sustine concentrarea asupra unui program de exercitii ,a unei cure de slabire sau a altor stradanii menite sa ne imbunatateasca starea de sanatate. 

 

Este o piatra excelenta pentru practicantii culturismului , chiar daca telurile urmarite sunt relativ modeste . Incurajeaza respectarea unui program si aduce sentimentul de satisfactie pe care il genereaza atingerea obiectivelor . 

 

Onixul emana energia stapanirii de sine . Poate favoriza controlul , concentrarea si dirijarea vointei , ceea ce determina o crestere considerabila a puterii personale . Pe cei care au o multime de idei , dar carora le lipseste disciplina necesara pentru a le pune in aplicare , Onixul ii poate aduce cu picioarele pe pamant , facandu-i sa se concentreze asupra sarcinilor . Ne ajuta sa invatam ca lucrul pe care trebuie sa-l controlam cel mai bine este stapanirea de sine . 

 

Poate favoriza controlul , concentrarea si dirijarea vointei , ceea ce determina o crestere considerabila a puterii personale . Pe cei care au o multime de idei , dar carora le lipseste disciplina necesara pentru a le pune in aplicare , Onixul ii poate aduce cu picioarele pe pamant ,facandu-i sa se concentreze asupra sarcinilor . Ne ajuta sa invatam ca lucrul pe care trebuie sa il controlam cel mai bine este stapanirea de sine . Cei care urmaresc sa-si atinga scopurile prin manipularea altor oameni si a situatiilor exterioare sunt sfatuiti sa profite de puterea Onixului pentru a-si realinia atentia cu actiunile proprii .

 

Astfel vor putea avea parte de succesul care i-a ocolit pana atunci . 

Onixul tempereaza si comprima energiile excesive . El calmeaza agitatia , atenueaza anxietatea , domoleste spiritele incinse si aduce ratiune acolo unde este prea multa patima . Are un bine-venit efect de impamantare atunci cand lucram cu pietre cu energii inalte , care pot induce viziuni si intuitii senzationale , dar in acelasi timp pot activa excesiv campul energetic . El actioneaza la nivelul chakrelor 1 , 3 si 6 , care reprezinta centrii vitalitatii fizice , ai vointei , respectiv ai activitatii mentale . Este foarte bine sa purtam asupra noastra aceasta piatra in situatii conflictuale , in care trebuie sa "gandim la rece" . 

 

Onixul lucreaza bine cu alte pietre ; el nu le sporeste energia , ci o consolideaza . Ajuta la integrarea revelatiilor spirituale , dandu-ne capacitatea sa ni le insusim . 

Combinat cu fenacit si cu alte pietre ale viziunii , ajuta la ancorarea in lumea fizica a benefiicilor acestora . 

 

Onixul apare in diverse culori , fiecare determinata de prezenta unei anumite impuritati in componenta de baza reprezentata de Cuart . Ca si in cazul numeroaselor varietati de Jasp , proprietatile principale ale Onixului decurg din culoarea sa . Ma voi referi in continuare la doua varietati de onix , cel alb si cel negru . 

 

Onixul alb actioneaza asemanator cu alte forme masive de Cuart alb . El stimuleaza chakrele superioare , in special al treilea ochi si coroana . Poate sa favorizeze lucrul cu visele si sa faciliteze  conectarea la energiile Lunii . 

 

Ma aplec asupra tuturor sarcinilor alese cu perfecta concentrare , disciplina ferma , perseverenta si eficienta sporita . 

 
Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha