Menu
Your Cart

Bratara agat albastru chakre copil 4 mm

Bratara agat albastru chakre copil  4 mm
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bratara agat albastru chakre copil 4 mm
  • Stock: In Stock
  • Model: Bratara agat albastru chakre copil
20.00 Lei
Ex Tax: 20.00 Lei

Bratara agat albastru chakre copil 4 mm

CARACTERISTICI:  

- diametru bile: 4 mm.

- lungime bratara: 13 cm

 


DESCRIERE CRISTALE SPECIFICE:

 

Ochiul de tigru asociaza energia terestra cu cea solara pentru a genera o stare vibrationala inalta, dar ancorata, care atrage energiile 
spirituale catre Pamant.

 
Jaspul  stimuleaza energia sexuala si echilibreaza cea de-a doua chakra.

 

Agat galben purifica chakra plexului solar, favorizeaza exprimarea personala. Invinge frica si fobiile si stimuleaza digestia, splina si 

pancreasul.

 

Cuartul roz va este piatra caracteristica chakrei inimii. Va invata cum sa va iubiti pe voi insiva si favorizeaza iertarea de sine.

 

Aventurinul protejeaza chakra inimii, aparand energia acesteia de vampirismul psihic.

 

Sodalit incurajeaza preluarea controlului asupra propriei vieti. Trateaza durerea, vindeca gatul, laringele, tiroida.

 

Ametistul deschide si purifica chakra celui de-al treilea ochi.

 

Cuartul alb pune in acord individul cu scopul sau spiritual.

 
DESCRIERE AGATAgat este numele dat numeroaselor varietăti cu benzi divers colorate de Calcedonie, un mineral din familia Cuarțului. Ca și alte minerale de Cuart, Agatele cristalizează în sistem trigonal și au duritatea 7. Pietrele ca Agatul de mușchi și Agatul dendritic, care nu au benzi, nu sunt Agate în sensul strict științific, dar vor fi prezentate și ele aici.

Denumirea de Agat provine de la râul Achates din Sicilia, unde au fost găsite agatele în vremurile străvechi. S-au descoperit Agate printre artefactele populațiilor neolitice. Ele erau utilizate de vechii egipteni înainte de anul 3000 î.Hr. Și în India antică erau folosite pentru confecționarea bijuteriilor. Agatele naturale au stat la baza unei întregi industrii de tăiere și şlefuire în Germania, industrie care a prosperat între secolele al XV-lea și al XIX-lea și care mai există și astăzi.

În termeni metafizici, Agatele sunt cunoscute în general ca pietre cu grad scăzut de intensitate și cu frecvențe vibraționale mai lente decât ale altor geme, dar acest lucru nu este considerat un defect . Mai degrabă sunt considerate influențe stabilizatoare si hotărîtoare , care pot ajuta la construirea unei legături sau a unei rezonanțe de durata cu orice model de energie reprezentat de o anumită varietate a acestei pietre . Diversivitatea mare a Agatelor ofera o gama larga de posibilitati .

----------------------

AGAT ALBASTRU 
CUVINTE-CHEIE Materializarea Spiritului, stimularea abilităților psihice, explorarea „dimensiunilor verticale"

ELEMENT Vânt

CHAKRE Coroană (7), al treilea ochi (6), inimă (4) 

Agatul albastru este o piatră de culoare albastru-violet descoperită lângă Holly, statul Oregon (SUA). Este una dintre varietățile mai rare de Agat și este foarte apreciat pentru culoarea sa caldă. Este o piatră des folosită pentru bijuterii.

Agatul albastru poartă cea mai înaltă vibrație dintre toate Agatele. Este o piatră de împământare a energiilor spirituale în lumea fizică și poate fi folosită pentru a conecta „corpurile" spirituale superioare cu sinele fizic, astfel încât se poate experimenta conștientizarea pe mai multe planuri, Agatul albastru  rezonează cu „dimensiunea verticală“ și vă permite să urcați și să coborâți pe această scară, observând perfecțiunea funcționării simultane a numeroaselor niveluri de conștiință ce pot fi percepute. El activează centrele psihice ale creierului, stimulând percepția extrasenzorială, visul lucid, abilitățile mediumnice și altele. De asemenea, vă ajută să „auziți“ îndemnurile ghizilor voștri spirituali.

Frecvența Agatului albastru stimulează chakra celui de-al treilea ochi și pe cea a coroanei și conectează energiile inimii cu ale mintii. Ajută la activarea capacităților extrasenzoriale și intuitive și în acelaşi timp oferă protecție față de interferența energiilor negative celor care desfășoară activități de medium. Ne ajută să înțelegem lecțiile din spatele experiențelor emoționale și să ne detașăm de ataşamentele emoționale, lăsându-le în urmă.

Poate facilita meditația și rugăciunea, întrucât deschide chakrele superioare și le conectează cu inima.

SPIRITUAL Agatul albastru vibrează la un nivel mai înalt decât alte Agate, astfel încât poate armoniza cele mai înalte energii spirituale cu densitatea corpului și a vieții noastre părmântești. În meditația kundalini, el activează „Perla albastră“, o experiență de trezire interioară care se manifestă inițial ca o viziune constând dintr-un punct de lumină albastru-electric, El apare conștiinței pe cale de a se trezi ca și când ar pluti la 25-50 de centimetri de chakra celui de-al treilea ochi. Aceastā piatrā activează centrii extrasenzoriali ai creierului, făcând posibilă o serie întreaga de percepții subtile și experiențe de clarviziune. Gema poate activa și darul premoniției, care poate fi dezvoltat prin utilizarea acesteia împreuna cu Piatra profeției.

EMOȚIONAL Marele dar al Agatului albastru este de a transforma emoțiile printr-o mai mare înțelegere spiritualä. Această piaträ lärgeşte orizontul con-

științei până la o viziune mai degrabă cosmicä, astfel încât pierdem tendința de ne agita sau de a ne face griji inutile. El ne induce o stare de calm, senzația că „totul este bine în lume“, chiar și în vremuri grele. Stimulează empatia și compasiunea față de semeni și încurajează manifestările de generozitate și altruism, Este o piatră utilă profesorilor și tuturor celor care în munca lor au nevoie de răbdare și de calm.

FIZIC Datorită afinității sale cu chakrele superioare, Agatul albastru  curăță energiile blocate, care pot provoca dureri de cap, nervozitate și tulburări de vorbire sau manifestări mentale de natură anxioasa . Are efect liniștitor asupra creierului si poate favoriza schimbarea localizarii conștiinței ,din „centrul supravietuirii” , situați în regiunea posterioare a creierului, către lobul prefrontal , care este centrul conștiinței superioare . Acest atat poate fi utilizat pentru a le aduce liniste si o mai mare limpezime a minții celor afectați de demență, psihoze sau alte distincții de natură mentala/emotionala/spirituală. 

Ma deschid către nivelurile multiple ale conștiinței , iar capacitățile mele spirituale cresc si se extind .   

Conditii comanda: Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de


catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.


Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu  plata ramburs.


 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha