Menu
Your Cart

Bol cuart alb unicat

Bol cuart alb unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Bol cuart alb unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Bol cuart alb unicat
350.00 Lei
Ex Tax: 350.00 Lei

Bol cuart alb unicat

DIMENSIUNI:

- inaltime: 3 cm.
- diametru: 5 cm
- greutate: 140 grame
 
 


DESCRIERE:
Piatra puternic protectoare, mai ales in plan psihic, va ajuta sa detectati influentele exterioare care interfereaza cu activitatea dumneavoastra si sa puneti punct manipularii psihice. 

Purifica si stabilizeaza aura. 

Fluorina este un cristal de fluorura de calciu cu duritatea 4. 

Are sistem cubic sau octaedric și apare in vene hidrotermale, de multe ori în asociere cu minerale cum ar fi Cuarțul, Calcitul și Baritina. Poate prezenta o gama largă de culori; poate fi incolora sau verde, Violet, alba, galbenă, rosie, roz sau neagrã Deseori culori multiple apar in acelaşı exemplar. Fluorina este cea care a dat numele proprietäții de fluorescența, adica etalarea unor culori vii ci strălucitoare la lumină ultravioleta. Depozite immportante de Fluorinā au fost descoperite în Germania, Anglia, China, Argentina și Statele Unite ale Americii. Fluorina poate acționa ca un aspirator psihic", îndepärtând confuzia din atmosferă,gândurile dezordonate, negativitatea și orice fel de ,parazițti" astrali care dāuneazā mediului vostru înconjurator, Echilibrează chakra celui de-al treilea ochi și energiile mentale in general. 

Ea va poate ajuta să gânditi clar și să faceți discriminări subtile, dar importante in ceea ce priveşte tipurile de energii și oamenii pe care ii acceptati în lumea voastră. în tarot, cărțile de Spade fac parte din arcana care întruchipează puterile mentale, iar imaginea spadei inteligentei retezând prin puterea de a alege incertitudinile posibilului este una foarte puternica. In regnul mineral, Fluorina este piatra care emană cel mai clar energia Spadelor. Astfel, pentru cei ce simt nevoia să facă alegeri lucide într-o succesiune pentru a naviga pe apele vietii, Fluorina va fi un aliat important. Anumite culori ale Fluorinei au proprietäti deosebite, specifice. Fluorina galbena, mai ales cea provenita din Argentina, mărește puterile mentale și stimulează capacitatea intelectuala.

Pentru limpezirea câmpului energetic, Fluorina se armonizeazā bine cu Turmalina neagră, Cuartul Fumuriu, Jaisul si Obsidianul. Pentru îmbunātäțirea capacitații merntale, Lapislazuli, Iolitul, Labradoritul auriu și Heliodorul sunt ajutoare pretioase. Pentru lucrul cu inima, Smaraldul, Dioptazul, Turmalina roz, Cuarțul roz, Kunzitul şi Morganitul pot fi utilizate în combinație cu Fluorina verde sau roz. In plus, Fluorina actionează sinergic cu toate tipurile de Calcit. Cristalele de Fluorină sunt nişte forțe de ordine în regnul mineral, dänd formă şi structură energiilor, ideilor şi conceptelor şi făcându-le så se manifeste în realitatea tridimensională. Ele ajutä energiile risipite și discordante să se unească și să se armonizeze. Fluorina este un reprezentant puternic al elementului Vânt. Ea vorbeste despre puterea gândului, atenție şi concentrare și ne încurajează să gândim ordonat si Coerent. Poate contribui la îndepărtarea senzației de încetoşare a minții, a contuziei sau a ideilor contradictorii. 

Fluorina are efect puternic în echilibrarea la nivel cerebral. Ea poate stimula emisferele cerebrale să funcționeze coordonat, Creeand o stare de mobilizare integrală a capacitāților mentale și psihice sporite . 

Este o piatră excelentā pentru învāțare și studiu și te favoriza în memorarea si retinerea informațiilor. Poate veni în ajutorul celor care au multe idei Creatoare, dar nu reusesc una dintre ele si să se concentreze asupra ei. 

Ea ne ajuta sa alegem, sa trecem la actiune si să planificăm paşii pe care trebuie să-i facem lnainte pe drumul stabilit. Energia ei ne stimuleaza sa punem ordine domoleste haosul, să ne canalizăm forțele pentru a ne indeplini obiectivele.

Energia Fluorinei ne poate ajuta så întelegem şi să schimbäm amprenta eterica, adică modelul energetic care se aflå la originea intregil materii fizice, Ea inlocuieste accesul către nivelurile superioare ale câmpului energetic și ii poate ajuta pe vindecatori så facă schimbarea energiei la aceste niveluri. 
Culorile diferite ale varietaților de Fluorină exprim aceste însuşiri în moduri diverse, insă, indiferent de nuantă, cristalele sale influențeaza corpul mental, creerul şi nivelurile energetice ale existentei. 
SPIRITUAL Fluorina conferă structurare si concentrare energiilor incoerente sau divergente, Ea favorizează armonizarea cu călăuzirea superioarā in timpul meditației și poate stimula viziuni şi revelatii bogate pe parcursul acestor experiente. Este ideală pentru îmbunätățirea capacitätii de receptare a informatiilor extrasenzoriale din câmpurile energetice si a celei de interpretare a informatiilor respective Această piatră poate fi un remediu pentru confuzie, inconstanta, necinste, dar si pentru tulburări cauzate de tipare mentale recente, Ea ne ajuta să ne învingem teama de viitor. Ne dă capacitatea dincolo de sentimente atunci când suntem copleşiti de trăirile emoționale. 

FIZIC Fluorina contribuie la echilibrarea chimiei cerebrale, stimulează capacitatile de invāțare și memorare si activitatea creierului, Poate fi utila în ameteli și ne poate imbunätäți echilibrul fizic. Fluorina întăreste oasele. 

AFIRMATE Mintea și inima mea sunt treze, vioaie și limpezi, impreună pentru ca eu să fac cele mai bune alegeri, urmându-mi telul vietiiergia Fluorinei ne poate ajuta så întelegem şi să schimbäm amprenta eterica, adică modelul energetic care se aflå la originea intregil materii fizice, Ea inlocuieste accesul către nivelurile superioare ale câmpului energetic și ii poate ajuta pe vindecatori så facă schimbarea energiei la aceste niveluri. 

Fluorina verde ancoreaza energia excesiva, vindeca traumnele emotionale si infectiile. Eficace in special pentru absorbirea energiilor negative din mediul inconjurator. Transporta informatiile din subconstient si activeaza intuitia. Curata eficace aura, chakrele si mintea, distruge conditionarea depasita. Trateaza afectiunile gastrice si crampele intestinale.Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha