Bratara smarald discuri - 7 mm


  • 100,00 Lei
  • 80,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (pentru comenzi de peste 150 lei)
  • Drept retur: 10 zile
  • Suport telefonic: 0730.167.791
Opinia Clientilor:

Bratara smarald discuri - 7 mm

CARACTERISTICI:  

-diametru - 7 mm;

- lungime bratara: 17 cm. 
DESCRIERE:


CUVINTE-CHEIE Iubire, compasiune, abundenta

ELEMENT Apa

CHAKRA Inima (4)

Cmaraldul este o piatra de culoare verde apartinand grupei Berilului, un silicat mineral de beriliu si aluminiumu duritatea cuprinsa intre 7,5 si 8. Cromul il pigmenteaza si/sau vanadium Cristalizeaza in sistem

hexagonal (trigonal). Numele sau deriva din cuvantul grecesc smaragdos, care inseamna ,,piatra verde" si era atribuit in vremurile

stravechi mai multor pietre pretioase si semipretioase de culoare verde. Cele mai vechi extractii de Smaralde s-au efectuat in Egipt, probabil inca din 1300 i HR. 


In secolul al XVI-lea, cand spaniolii au invadat America de Sud, i-au vazut pe conducatorii locali purtand Smaralde care le intreceau cu mult pe cele provenite din Egipt si care au ajuns sa domine pana la urma comertul cu astfel de pietre. Cele mai frumoase geme si cristale de Smarald au fost descoperite initial in Columbia,dar se extrag Smaralde de calitate gema si din Brazilia, Rusia si Africa.In Roma antica, Smaraldul era considerat un simbol al fertilitatii si era asociat cu zeita Venus. Legendele crestine vorbest despre Smarald ca piatra invierii. Conform altor traditii, vindeca diferite boli, domoleste frica, imbunatateste memoria, sporeste puterea de convingere, aduce bucurie si chiar confera darul profetiei.

Alchimia straveche vorbeste despre Tabla de Smarald, o tablita sacra pe care era gravata reteta transmutarii si a iluminarii.

Dintre toate pietrele pretioase, Smaraldul este cea mai pura emanationistalina a Razei Verzi, culoarea chakrei inimii. Aceasta chakra este centrul sinelui fizic si reprezinta centrul nostru pe inca multe alte planuri.

Chakra inimii este izvorul emotiilor, in special al iubirii si al compasiunii, emotiile care reflecta cu adevarat natura noastra Divina si constituie telul si aspiratia legitima a celor porniti pe calea spirituala. Smaraldul este cea mai pura intruchipare a tiparelor energetice ale chakrei activate a inimii. Este piatra care ne ajuta sa traim si sa actionam de la nivelul inimii, oferind iubire neconditionata si compasiune in viata si relatiile cotidiene, deschizandu-ne spre a primi dragoste de la cei din jur si pastrand liber canalul de conectare la Iubirea Divina. 

Smaraldul ne poate ajuta sa ramanem centrati in intelepciunea inimii, ca sa nu ne lasam amagiti de idei care par rationale, dar nu sunt cu adevarat ,,carari cu suflet". Smaraldul are puterea de a vindeca ,,inimile frante" si de a ne aminti sa daruim iubire celorlalti, dar si noua insine.

O inima deschisa face sa se reverse in viata noastra belsugul tuturor binefacerilor lumii, acesta flind, probabil, motivul pentru care Smaraldul este cunoscut si ca piatra a prosperitatii.


Smaraldul purtat asupra noastra ne ajuta sa ne acordam tiparul vibrational la spectrul energetic al abundentei, ceea ce ne permite sa atragem lucrurile de care avem nevoie sau pe care le dorim. Smaraldul este totodata o piatra a curajului - o alta emotie pe care o emana o inima puternica si deschisa. El ne ajuta sa mergem mai departe pe ,,cararea cu suflet", ignorand amenintarile sau pericolele care par sa se abata asupra noastra. Ca si Moldavitul,Smaraldul este asociat in legende cu vestita Piatra a Sfantului Graal, nestemata care a pus in miscare si a dirijat aventurile spirituale care i-au adus in cele din urma iluminare si fericire conjugala cavalerului Percival.


La niveluri subtile,aceasta poveste ar putea sugera ca inima deschisa este de fapt Graalul, vasul Harului Divin. Legendele se opresc asupra Smaraldului (sau a Moldavitului) ca piatra a Graalului, sugerand poate astfel un instrument pentru activarea reusita a inimii, avand ca rezultat cunoașterea harului.

Smaraldul actioneaza in armonie cu Moldavitul si cu alte pietre ale inimii cum ar fi Dioptazul, Aventurinul, Morganitul, Kunzitul, Rodocrozitul si Cuartul roz.

Tsavoritul poate spori eficienta Smaraldului ca o piatra a prosperitatii. Lepidolitul si Smaraldul pot fi folosite impreuna pentru a calma corpul emotional. Smaraldul se leaga si conlucreaza usor si cu alte pietre din familia Berilului, cum ar fi Acvamarinul, Heliodorul, Goshenitul sau Bixbitul.

Smaraldul este o piatra frumoasa si puternica a elementului Apa care are efecte minunate asupra corpului emotional si a celui fizic. Smaraldul deschide inima, usureaza senzatia de greutate din campul emotional si infuzeaza aura cu o Raza Verde de Lumina pura si binefacatoare. El aduce in campul auric o energie a sperantei,imbarbatarii, blandetii si abundentei.


Din blandete si speranta ne tragem energia compasiunii si a Iubirii. Smaraldul este piatra constiintei centrate pe inima si a vindecarii pe care o aduce pe toate planurile existentei.

Smaraldul stimuleaza inima fizica si curata corpul emotional de tiparele victimizarii si ale respingerii puterii personale. El aduce prospetime si vitalitate inimii emotionale si fizice. Smaraldul a fost folosit in mod traditional ca piatra a lubirii datorita capacitatii sale de a curata si de a intari centrii inimii emotionale si fizice. El ne ajuta sa privim toate evenimentele, circumstanțele și persoanele din viata noastra cu compasiune si cu acceptare. Smaraldul stimuleaza ,,inima inalta", centrul Iubirii transpersonale situat chiar deasupra si mai la stanga chakrei inimii. Ne ajuta sa dovedim compasiune si intelegere respectuoasa in raporturile cu ceilalti.

Tot conform traditiei, Smaraldul poate fi utilizationduce atat bogatie,cat si abundenta. Bogatia reprezinta posesiunile fizice si materiale si starea financiara.


Smaraldul ne ajuta sa cream bogatie indepartand din campul energetic

gandul si sentimentul ca suntem lipsiti de merite. In momentul in care sunt eliminate asemenea blocaje, bogatia poate aparea in mod firesc daca este dorita.

Smaraldul ne ajuta sa cunoastem totodata adevarata abundenta, care nu este acelasi lucru cu bogatia. Abundenta descrie capacitatea de a accepta darurile Spiritului in toate experientele pe care ni le ofera viata. Este sentimentul de a ne deschide existenta in fata divinitatii si de a primi cu bucurie si cu recunostinta toate manifestarile sale. Adevarata abundenta inseamna sa stil ca primesti totul si ca in realitate nu ai cum sa duci lipsa de nimic.


SPIRITUAL Smaraldul ne conecteaza la frecventa Iubirii Divine, a compasiunii si a adevaratei recunostinte pentru tot ce traim si realizam. El are puterea de a schimba constiinta privatiunilor in constiinta a prosperitatii, dezvoltand incredere ca Universul ne ofera tot ceea ce ne este necesar. Smaraldul ne da ocazia sa invatam recunostinta devenind constienti de darurile Divinitatii si acceptandu-le. El leaga inima individului cu energia Iubirii Divine.


EMOTIONAL Aceasta piatra este un minunat vindecator emotional. Ne ofera prilejul sa ne aratam natura miloasa si iubitoare fara teama de a parea vulnerabili. El ne indeamna sa avem incredere in Divinitate in toate privintele si sa renuntam la versiunea personala despre ceea ce ,, ar trebui" sa fie realitatea. Smaraldul ne poate ajuta sa invingem sentimentul nevredniciei, teama de lipsuri si de abandon. El ne invata sa-i acceptam pe ceilalti fara a-i judeca sau a le impune propria noastra  conceptie de viata.


FIZIC Smaraldul este un mare vindecator al inimii si poate sustine inima fizica in refacerea dupa diferite tulburari sau afectiuni.

AFIRMATIE Cu ajutorul iubirii si al compasiunii toate pot fi vindecate si binefacerile curg fara opreliste.

 


Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 100 de ron (pentru Bucuresti) si 150 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha