Menu
Your Cart

Azurit in cuart palm stone

Azurit  in cuart palm stone
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Azurit in cuart palm stone
  • Stock: In Stock
  • Model: Azurit in cuart palm stone
100.00 Lei
Ex Tax: 100.00 Lei

Azurit in cuart palm stone

DIMENSIUNI:
- lungime: 7.5 cm
- inaltime :  4 cm
- greutate: 150 grame
 
 
 

DESCRIERE 

Intelegere, viziune , intuitie , intelect .

 

Azuritul este un carbonat mineral de cupru , cu o duritate cuprinsa intre 3,5 si 4 .  Si-a primit numele de la culoarea sa albastra-azurie intensa . Cristalizeaza in sistem monoclinic si , desi se intalneste de cele mai multe ori in forme masive sau botrioidale , prezinta uneori cristale prismatice lungi de culoare albastru-inchis . Poate fi dispus si in stalactite , coloane sau in forma de raze . Este frecvent intalnit in asociere cu Malachitul , un alt carbonat de cupru de culoare verde-aprins . 

 

Se gaseste in Australia , China , Chile , Rusia si Statele unite ale Americii . Exemplare deosebit de frumoase de Azurit si de Azurit cu Malachit au fost descoperite in minele de cupru din Bisbee , Arizona . 

 

Nicio piatra nu intruchipeaza mai pur Raza Albastra decat Azuritul . Culoarea sa bleumarin intens poarta exact frecventa chakrei celui de-al treilea ochi si este un instrument natural pentru activarea acestui centru de energie . 

 

Se recomanda pentru toti cei care invata , inclusiv la "scoala vietii" , sa poarte asupra lor o piatra de Azurit pentru a-i ajuta la asimilarea si retinerea noilor cunostinte si idei .Azuritul poate facilita agilitatea mentala necesara pentru a face salturi conceptuale si a capata orizonturi noi .

 

Azuritul poate fi utilizat pentru a intari corpul astral si eteric , facandu-ne mai putin vulnerabili la atacuri sau atasamente psihice . El poate fi folosit pentru a astupa "gaurile" din aura , atenuand astfel tendinta de a cadea prada oboselii .

 

El stimuleaza toti centrii mintii , creand la nivelul sinelui un interes deosebit pentru toate aspectele vietii si ale functionarii in societate . Este un antidot excelent pentru plictiseala , deoarece deschide ochiul interior catre o gama larga de asocieri si posibilitati . 

 

Azuritul este piatra intuitiei si a viziunii. Este un aliat excelent pentru deschiderea si curatarea chakrelor celui de-al treilea ochi si coroanei , stimuland capacitatile extrasenzoriale si intuitive si alinierea viziunii launtrice cu calauzirea superioara . Azuritul poate facilita explorarea vietilor anterioare sau paralele si recuperarea informatiilor si cunostintelor din acestea .

 

Capacitatea Azuritului de a stimula vederea interioara le este si ea utila cautatorilor spiritului . In aceasta calitate , trebuie sa ne controlam permanent gandurile si motivatiile in efortul de a evolua mental , pshic si spiritual . Egoul este cel mai adesea motorul actiunilor si intentiilor oricarei fiinte omenesti . Adevaratul cautator al spiritului isi va pune capacitatile intuitive si vederea launtrica in slujba binelui suprem al tuturor fiintelor si nu in folosul sau personal sau pentru satisfacerea egoului . 

 

Azuritul ne da si abilitatea de a "citi printre randuri" , dincolo de ceea ce vor altii sa ne faca sa credem . Dezvolta discernamantul lipsit de idei preconcepute , ajutandu-ne sa intelegem adevaratul mobil al actiunilor celorlalti si al propriilor actiuni . Este un aliat excelent pentru inceperea unei afaceri sau a unui partenriat de ordin personal , intrucat aduce adevarul la suprafata .

 

Azuritul este un aliat traditional al mediumurilor , al clarvazatorilor , al celor care practica channeling-ul sau al altor lucratori intru Lumina . El sporeste capacitatile paranormale ajutand in acelasi timp la pastrarea obiectivitatii si acuratetei .

 

Deschide al treilea ochi si coroana , stimuleaza capacitatile extrasenzoriale si recuperarea amintirilor din vietile anterioare , sporeste sentimentul de conectare cu divinul . Ne ajuta sa intuim adevarul in diverse situatii si ne apara de inselaciuni . Inlesneste intelegerea motivatiilor celorlalti si ne invata sa actionam in armonie cu Spiritul . Vine in ajutorul mediumurilor si al altor persoane care ofera consiliere intuitiva , in sensul imbunatatirii exactitatii interpretarilor furnizate . 

 

Nesinceritatea izvoraste din teama . Azuritul ne ajuta sa intelegem radacina spaimelor noastre , daca suntem obisnuiti sa deformam adevarul sau sa fim cinstiti .

Ne poate da curajul sa indreptam asemenea comportamentele si sa fim mai onesti si mai deschisi cu noi insine si cu ceilalti . 

 

Azuritul este util in toate problemele legate de creier si cap . Imi deschid mintea catre viziuni noi , atat launtrice , cat si exterioare , largindu-mi orizontul constiintei .

 

 


 
Conditii comanda:
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha