Menu
Your Cart

Aventurin rosu rulat 2 cm.

Aventurin rosu rulat 2 cm.
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Aventurin rosu rulat 2 cm.
  • Stock: In Stock
  • SKU: w34540Ggiyw
15,00 Lei
Ex Tax: 15,00 Lei

Aventurin rosu rulat 2 cm.

DIMENSIUNI:

 - lungime: 2 cm.
 - inaltime: 1,5 cm
 


PRETUL  ESTE PER BUCATA
 
 



DESCRIERE AVENTURIN ROSU: 


CUVINTE-CHEIE Discernamant, hotarare,forta, creativitate, sexualitate, alinierea cu menirea suprema

ELEMENTE Pamant, Foc

CHAKRE Radacina (1), sexuala/creativa (2), al treilea ochi (6)

Aventurinul rosu este o piatra a vitalitatii, a creativitatii,a sexualitatii, a agilitatii mentale si a manifestarii prin actiune. El sporeste dorinta de a infrunta si de a invinge provocarile vietii si va ajuta sa gasiti determinarea de a persevera pana si in cele mai dificile situatii. Mareste fluxul prana,forta vitala, fi ajuta pe cei cu vitalitate scazuta sa-si duca treburile la bun sfarsit.

Persoanele ce se recuperaza dupa o boala il pot folosi pentru a le ajuta la redobandirea energiilor fizice, dar si a increderii. Cei care au un libido scazut pot reinvia dorinta sexuala daca poarta aceasta piatra sau o tin langa pat. Artistii, scriitorii si alte persoane care se bazeaza pe capacitatile lor creatoare pot descoperi ca Aventurinul rosu ii ajuta sa gaseasca noi surse de inspiratie. Cei care sunt obligati sa-si pastreze concentrarea asupra lucrului ore indelungate vor gasi in Aventurinul rosu un aliat puternic. Si toti cei care doresc sa-si transforme dorintele in realitate vor fi insufletiti de puterea Aventurinului rosu de a insufla incredere,credinta si energia de a duce lucrurile la bun sfarsit. Mesajul Aventurinului rosu este ,, Pot sa fac asta" si faciliteaza procesul prin care increderea si vrednicia se ridica la nivelul asteptarilor.

Aventurinul rosu se armonizeaza cu toate varietatile de Cuart, inclusive cu alte Aventurine. Pentru consolidarea fortei vitale este recomandata combinarea cu Rubinul. Pentru sexualitate si creativitate, dar si manifestare, Zincitul este aliatul ideal. Pentru a spori manifestarea sunt recomandate Fenacitul si Labradoritul auriu. Moldavitul va concentra puterea Aventurinului rosu asupra sarcinilor de transformare spirituala. Daca Aventurinul rosu va face sa va simtiti excesiv de puternici, o piatra de imblanzire, precum Ajoitul, va tempera orice asprime.

Aventurinul rosu combina energiile elementelor Pamant si Foc. Energia sa este foarte diferita de cea a Aventurinului albastru sau a celui

verde, astfel incat ar trebui tratat ca un material total diferit. Aventurinul roșu are legatura cu nivelul fizic al existentei si cu transformarea caracterului fizic in actiune prin intermediul energiei concentrate. El contribuie la reglarea consumului energetic astfel incat sa fie asigurate rezerve pentru eforturi sustinute. Cu ajutorul lui ne pastram concentrarea asupra sarcinilor pe care le avem de indeplinit si ne urmarim telurile cu hotarare. Ne ajuta sa dam substanti ideilor de inspiratie divina, indicandu-ne modalitatea cea mai evoluata.

Aventurinul rosu ne ajuta sa alegem din mai multe cai pe cea mai nobila. Dezvolta discernamantul si capacitatea de a percepe care idei isi vor dovedi viabilitatea si care sunt doar ,, cai verzi pe pereti". Energia sa le da hotarare celor care sunt

adesea incapabili sa urmeze  cu statornicie un drum anume. Pe cei pe care egoul ii face incapatanati, Aventurinul rosu fi poate sprijini sa descopere ca, in cele din urma, flexibilitatea este cea care ii va ajuta sa-si indeplineasca telul sau viziunea.

El se dovedeste un aliat de nadejde si pentru persoanele care au multe idei creatoare, dar nu reusesc sa le duca pana la capat.

Aceasta piatra ne ajuta sa fim fermi, dar totodata echilibrati in situatiile conflictuale. Ea ne da puterea de a recunoaste cand gresim sau cand nu alegem o cale nobila. In acelasi timp, ne invata sa fim mai iertatori cu noi insine, dar si sa radem de noi si de slabiciunile noastre.




SPIRITUAL Acest aliat ne ajuta sa obtinem forta necesara pentru a ne manifesta cele mai inalte idealuri prin actiune consecventa. El nu ne lasa sa derapam de la drumul aflat in armonie cu binele suprem in acelasi timp ne ajuta sa recunoastem

daca drumul ales nu este cel mai bun. Stimuleaza discernamantul, devotamentul si perseverenta.




EMOTIONAL Aventurinul rosu ne determina sa fim iertatori cu noi insine si sa radem de propriile greseli. Energia lui scoate iute la iveala autoamagirea.




FIZIC Aventurinul rosu este benefic pentru sange. Poate stimula producerea de hematii in maduva spinarii si contribuie la reglarea fluxului sangvin in organism.

Echilibreaza tulburarile autoimune si sistemul imunitar in general. Sustine functiile hepatice in procesul de detoxifiere.




AFIRMATIE Vad cu limpezime calea mea suprema, stiu ca sunt capabil urmez si sunt hotarat sa-mi implinesc destinul.

 





Conditii comanda:

Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.