Menu
Your Cart

Aragonit sputnic brut

Aragonit sputnic brut
-14 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Aragonit sputnic brut
  • Stock: In Stock
  • Model: Aragonit sputnic brut
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
30.00 Lei
35.00 Lei
Ex Tax: 30.00 Lei

Aragonit sputnic brut

DIMENSIUNI:
- lungime: 4 cm.

 

- inaltime:  4 cm. 

 

 

DESCRIERE
CUVINTE-CHEIE Echilibrarea campurilor energetice, vindecare emotionala, reinnoirea fortelor si a increderii

ELEMENT Furtuna

CHAKRE Toate
Aceste pietre sunt aliati puternici in vindecarea si echilibrarea corpului emotional. Ele pot ajuta la mentinerea unui nucleus de seninatate in incercari grele si la inlaturarea tensiunilor din subconstient provocate de traume emotionale din trecut.
Meditatia cu aceste pietre deschide ochiul interior catre experiente vizionare ale vietilor trecute si ale evenimentelor uitate din actuala existenta.

Astfel de amintiri pot aparea initial ca retrairi vii ale momentelor din trecut care ne-au ranit. Insa atunci cand aceste atasamente sunt eliminate din corp si din campul auric, Clusterele stelate de aragonit pot facilita o adevarata aventura a explorarii, pe parcursul careia veti naviga prin arhivele istoriei emotionale, recuperand informatii benefice pentru evolutia sufleteasca. Aceste pietre va pot ajuta sa constientizati dezechilibrele  din campul energetic personal sau al altor persoane care tin in mana astfel de clustere. Ele sunt instrumente puternice de diagnosticare pentru cei ce lucreaza cu cristale si care practica asezarea cristalelor pe corpul fizic. 
De asemenea, purtand un Cluster stelat de aragonit, va puteti spori sentimentul de putere si incredere emotionala care sa va permita sa deveniti adevarate ,,stele umane" ce emana dragoste si compasiune pentru ceilalti. Acestea sunt cristale pentru care se recomanda curatare frecventa (o data pe saptamana), sub jet de apa sau cu fum de salvie, mai ales in cazul in care practicati

vindecarea de sine sau a altora. Ele sunt instrumente minunate pentru eliberarea de durere si teama si aduc in lume mai multa iubire.
Clusterele stelate de aragonit rezoneaza bine cu toti membrii familiei Calcitului, dar si cu Selenitul, care faciliteaza calatoriile interdimensionale.
Celestitul poate ajuta Clusterele de aragonit la deschiderea portalurilor interioare spre taramurile angelice. Fenacitul si ,, Diamantul" Herkimer pot spori perceptia vizuala a experientelor la nivel interior. Hematitul poate fi de mare ajutor in cazul in care calatoria interioara cu Stelele de Aragonit va lasa lipsiti de impamantare.
Energia Clusterelor stelate de aragonit este in acelasi timp linistitoare si invioratoare. Vibratia lor se raspandeste imediat prin corp, curatand, purificand si echilibrand toti centrii de energie si toate nivelurile aurei.
Datorita formei lor, Stelele de aragonit radiaza energie spre exterior in mai multe directii, creand o retea de Forta Luminoasa in toate sistemele energetice ale organismului. infasurati in aceasta retea, simtim o stare de pace interioara si de eliberare, deoarece energia lor stimuleaza integrarea tamaduitoare a ranilor trecutului sau a blocajelor energetice.
Clusterele stelate de aragonit combina energiile tuturor celor cinci elemente,generand o senzatie de echilibru si implinire. Atunci cand sunt folosite pentru vindecari, pot fi asezate pe rand pe fiecare chakra, in ordine crescatoare. 
Aceasta va permite deschiderea blanda si eliminarea blocajelor de la nivelul chakrelor si va avea un efect de echilibrare, astfel incat pot fi apoi cu succes aplicate si alte energii. Tipul acesta de asezare a pietrelor poate fi foarte eficient atunci cand este nevoie de eliberare si de vindecare emotionala.
Stelele de aragonit constituie de asemenea instrumente excelente de meditatie,facilitand conectarea la starile superioare ale constiintei. Sunt foarte potrivite pentru cei care doresc sa intre in contact cu Mentalul Superior pentru a-i transmite invataturile aici, pe Pamant.
SPIRITUAL Clusterele stelate de aragonit inlesnesc curatarea si activarea campului auric, ale chakrelor si ale meridianelor. Pot sa ne ajute sa exploram lumile superioare. Incurajeaza exprimarea energiei prin cuvinte, prin arta sau alte canale de comunicare.
EMOTIONAL Stelele de aragonit sprijina exercitiul de dezvoltare emotionala si autovindecare. Ne ajuta sa gasim in inima un centru al linistii, sa ne eliberam de atasamentele fata de dramele emotionale sau de ancorarea egoului in ranile

trecutului. Ele ne ajuta sa intelegem ca singurul sentiment aflat cu adevarat in armonie cu universul este dragostea, sprijinindu-ne sa ne realiniem cu aceasta forta primordiala.
FIZIC Aragonitul stimuleaza sistemele energetice ale organismului, sporindu-i vitalitatea si rezistenta. Ne ajuta sa impamantam energia Luminii pana in cele mai dense structuringei noastre fizice, adica in oase. Stelele de aragonit pot fi folosite pentru regenerarea tesutului osos si pentru vindecarea fracturilor.
AFIRMATIE Creez echilibru si armonie inlauntrul meu, inaintand pe calea vin decarii corpului meu emotional.:

CONDITII COMANDA 

 

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Transport prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha