Menu
Your Cart

Apofilita verde cu heulandit brut unicat

Apofilita verde cu heulandit brut unicat
Apofilita verde cu heulandit brut unicat
Apofilita verde cu heulandit brut unicat
Apofilita verde cu heulandit brut unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Apofilita verde cu heulandit brut unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Apofilita verde cu heulandit brut unicat
2,500.00 Lei
Ex Tax: 2,500.00 Lei

Apofilita verde cu heulandit brut unicat

CARACTERISTICI:

- lungime: 13 cm

- inaltime: 11 cm

- greutate:  750 grame

 

 


 

APOFILITA VERDE

Cristalele și clusterele de Apofilit verde emană o energie plācută, care rezonează cu forta vitală a lumii Naturii. Meditația cu aceste cristale poate activa capacitățile perceptive cu ajutorul cărora să putem vedea și interacționa cu spiritele Naturii şi chiar să comunicăm telepatic cu animalele și cu plantele. Este de ajuns så ținem în casă una sau mai multe astfel de pietre pentru ca ele să insufle locului energiile revitalizante ale Naturii. Iar dacă purtām asupra noastră acestă piatră, ea va spori forța vitală a întregii noastre fiinte. Apofilitele verzi sunt ideale pentru cei ce se refac după o maladie, deoarece invocă energiile renaşterii, ale însănătoşirii şi ale creşterii.

Anofilitul verde le poate fi de folos celor care doresc să lucreze cu spiritele Naturii în domenii ca gradinaritul sau refacerea ecosistemelor naturale. Aceste Pietre sunt foarte agreate de spiritele respective, iar clusterele de Apofilit verde lasate în natură sunt ,,ofrande" minunate și, deopotrivă, foarte decorative. Apofilitul verde ne poate ajuta sā comunicăm cu animalele, deschizând canalele psihice prin care vom putea interacționa cu un animal anume sau cu concriinta colectivă a unei specii intregi. Acționează similar în cazul plantelor şi chiar al altor minerale. cei ce işi doresc o conectare profundă cu alte tipuri de Pietre si cristale vOr aprecia valoarea Apofilitului verde. Acesta rezonează puternic Cu Cuartul verde de Serifos, cu Cuarțul fantomă verde, cu Serafinitul, Hiddenitul si Cuartul baghetā magica. Toate aceste pietre scot în evidență legătura Apofilitului verde cu spritele Naturii. Dioptazul, Ajoitul, Smaraldul măresc capacitatea Apofilitului de a facilita iertarea şi vindecarea emotională. Zincitul şi Rubinul impulsionează energiile vitale, de renaştere și de regenerare a Apofilitului verde. Principalul atribut al Apofilitului verde il constituie amplificarea energiilor spirituale ale Pământului și locuitorilor lui. Acest aliat ne ajută să ne conectăm şi să comunicăm cu puterea Naturii, cu ținuturile device și ale zânelor, precum și cu regnul vegetal și cel animal, El posedā energia lumii verzi, vegetale, aducând în aura noastră vitalitate și sănätate. Apofilitul verde este legat atât de elementul Vânt, cât și de elementul Pământ, fiind una dintre puținele pietre care pot realiza un echilibru al acestor energii opuse. El ne ajută să ne deschidem spre inteligența lumii naturale și să ne conectam cu însăşi conştiinta planetei. Este foarte eficace în lucrul pentru munca de Vindecare şi Evolutie a Pământului. Poate fi utilizat ca suport pentru alte pietre la purificarea mediilor toxice şi protectia față de poluare. Datorită capacitătii sale de a ne acorda la frecvențele spirituale ale Naturii, Apotilitul verde este ideal în lucrul cu portaluri și praguri către alte dimensiunl. Ne poate ajuta să devenim mai sensibili față de aceste deschideri naturale lntre diferite dimensiuni, aşa cum se întâlnesc ele în vortexuri și in alte,puncte de putere". Apofilitul verde facilitează comuniunea cu lumea vie a Naturii. Poate inlesni utilizarea vortexurilor energetice naturale și a portalurilor câtre alte dimensiuni. Poate servi la comunicarea cu celelalte regnuri, atät cu cel vegetal, cât şi cu cel animal.
EMOTIONAL Apofilitul verde este un izvor nesecat de energie blânda și optimistă pentru corpul emotional. Ne poate ajuta să ne învingem cinismul, redescoperind uimirea şi bucuria copilărească de a exista pur și simplu pe acest Pământ. 

FIZIC Apofilitul verde poate facilita autovindecarea după boli degenerative sau ale tesuturilor. Poate fi de ajutor în detoxifierea organismului, mai ales în cazul poluärii chimice. Poate ajuta corpul så intre în rezonantă cu câmpul electromagnetic al Pământului. 

AFIRMATIE Sunt o făptură a Pământului și mă contopesc cu universul Naturii.DESCRIERE HEULANDIT:
Heulanditul este o piatra extrem de benefica pentru evolutia spirituala . 


 

Din punct de vedere karmic , ajuta la reconectarea cu cunoasterea civilizatiilor stravechi ale Lemuriei si Atlantidei , inclusiv cu vietile anterioare. 

 

Faciliteaza traversarea spatiilor interdimensionale si interioare . 

 

Faciliteaza traversarea spatiilor interdimensionale  si interioare , accesul la inregistrarile akasha-ice* si la trecutul personal in scopul eliminarii emotiilor negative si al recuperarii si urma pierderilor de orice fel.

 

In final , permite aplicarea acestei cunoasteri pentru vindecarea vietii curente.

 

La nivel psihologic , heulanditul faciliteaza schimbare vechilor obiceiuri si comportamente , indeosebi a celor pastrate in memorie la nivel celilar, si inlocuirea lor cu altele noi , mai deschise .

 

La nivel emotional , este o piatra utile pentru eliminarea invidiei si a altor emotii negative , inclusiv a atitudinii de superioritate si condescenta ori a sentimentului ca esti mai bun decat ceilalti.

 

Heulanditul verde ajuta laevitare criticismului si condamnarii altor persoane prin recunoasterea valorii sufletelor lor si prin promovarea iertarii.

 

La nivel fizic , fiecare culoare a acestei pietre opereaza pe nivele diferite , fizicesau subtile : albul asupra creierului si sistemuui nervos , rozul asupra sistemului endocrin, iar verdele asupra inimii.

In plus , verdele amelioreaza efectul emotiilor dureroase asupra corpului fizic si le inlocuieste cu bucuria de a trāi. 

 

Heulanditul poate fi consacrat si lasat intr-o camera pentru a atrage schimbarile dorite , dar trebuie sa fie purificat in mod regulat .

 

VINDECARE : Heulanditul are efecte benefice asupra memoriei celulare si mobilitatii ,sustine scaderea in greutate,cresterea,membrele inferioare , sistemul circuator , rinichii si ficatul .

 

Heulandit ALB :  heulanditul alb emite o frecuenta care este activa in special asupra sistemelor subtile ale creierului . Energia sa stimuleaza visele si viziunile . El deschide al treilea ochi si favorizeaza capacitatea de a vizualiza vietile alternative .

 

Stimuleaza canalul deschis catre calauzirea Divina sau catre calauzele superioare .

 

AFIRMATIA :  Mintea mea se descried si se extinde catre teritoriul tacerii lucide . 

 

Energia Heulanditului verde se concentreaza asupra centrului inimii si a exprimarii bucuriei sincere . Inima fizica este cea care genereaza cea mai mare parte a energiei electromagnetice a aurei .

 

Heulanditul verde ajuta anima sa ramana in rezonanta cu energiile emotionale positive si cu frecventele electromagnetic corespunzatoare . 

 

El ne sporeste capacitate de a iradia aceste energii in toata aura si in jurul nostru .

 

Heulanditul verde este excelent pentru intarirea aurelor slabe si este o exceptionala piatra de protectie , deoarece intretine puterea naturala a aurei si rezistenta ei .

 

Heulanditul verde poate intari inimile slabite sau afectate de stres .

 

Este excelent ca sprijin in vindecarea emotionala dupa venimente traumatizante , stari de soc sau pierderea unei persoane dragi .

 

Ajuta la refacerea fizica in urma atacurilor de cord , a anginei pectorale sau a altor probleme cardiace . 

 

Cea mai importanta insusire a Heulanditului verde o reprezinta capacitatea de a ne redirija atentia si constiinta denspre cap catre inima , transformand constiinta centrata pe gandire in constiinta bazate pe frecventa energetica .

 

Inima nu este doar principalul generator al aurei , ci si cel mai mare receptor de informatie energetica a corpului .

 

Atunci cand ne aliniem in mod constient cu inima , si nu cu mintea , avem mai mult de acces la informatie energetica primaat prin aura , inclusiv la informatie extrasenzoriala .

 

Heulanditul verde calmeaza corpul emotional si favorizeaza starii de constiinta senine si euforice . El stimuleaza frecventele compasiunii si ale iubirii .

 
 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha