Menu
Your Cart

Apofilita cu stilbit unicat - piesa de colectie

Apofilita cu stilbit unicat - piesa de colectie
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Apofilita cu stilbit unicat - piesa de colectie
  • Stock: In Stock
  • Model: Apofilita cu stilbit - piesa de colectie
  • SKU: iWVrBKDzU
200.00 Lei
Ex Tax: 200.00 Lei

Apofilita cu stilbit unicat - piesa de colectie

CARACTERISTICI:

- lungime: max 8 cm

- inaltime: max. 5 cm

- greutate: 120 grame

 

 DESCRIERE APOFILITA:

Datorita continutului mare de apa, apofilita conduce perfect energia si asigura accesul la Arhivele akashice (arhive ezoterice a tot ce s-a intamplat si se va intampla, inclusiv informatii despre vietile anterioare). Prezenta sa intr-o incapere intensifica energiile, deoarece este un bun transmitator de vibratii.

Apofilita creeaza o conexiune constienta intre planul fizic si cel spiritual. In timpul calatoriilor extracorporale, mentine o puternica legatura cu fizicul, permitand ajungerea informatiei din planul spiritual in cel fizic.    Aceasta piatra spirituala accentueaza clarittaea viziunii, stimuleaza intuitia si permite accesul la cunoasterea viitorului. Excelenta pentru prezicerea viitorului.In plan psihologic, apofilita favorizeaza introspectia propriului comportament si corectia erorilor sau a dezechilibrelor constante. Incita la renuntarea la pretezte si inhibitii. Piatra a devarului, permite recunoasterea eului veritabil si revelarea acestuia lumii.

In plan mental, apofilita are un efect calmant. Atenueaza in mod eficace stresul, facand sa dispara blocajele mentale si modelele negative de gandire, atenueaza dorinta. Impregneaza procesul de analiza si de luare a deciziilor cu dragoste universala, pentru ca mintea sa se armonizeez cu spiritul.

In plan emotional, apofilita elibereaza emotiile refulate. Invinge anxietatea, grijile si frica. Faciliteaza suportarea incertitudinii si micsoreaza teama.

In plan spiritual, calmeaza si sustine spiritul. In afara de legaturile sale puternice cu domeniul spiritual, ea va permite in acelasi timp sa va simtiti bine in corpul vostru. Faciliteaza calatoriile extracorporale si viziunea spirituala. Datorita conexiunii ei cu Arhivele akasice, apofilita favorizeaza explorarea vietilor anterioare.

EFECTE TAMADUITOARE

Considerata a fi prin excelenta piatra vindecarii Reiki, contribuie la aducerea pacientului intr-o stare profunda de relaxare si de receptivitate, pentru a-i transmite o energie curativa pura, nepoluata de terapeut.   Apofilita actioneaza asupra sistemului respirator si, tinuta pe gat, previne crizele de astm. Neutralizeaza alergiile si favorizeaza regenerarea pielii si a membranelor mucoase. Un cristal de apofilita asezat pe fiecare ochi reda vigoarea acestora. Utila indeosebi in vindecarea tulburarilor legate de spirit si pentru a ajuta spiritul sa accepte existenta sa intr-un corp fizic.

Pozitionare.  Plasati-l acolo unde este nevoie. Piramidele de apofilita pot fi asezate pe al treilea ochi pentru channeling sau meditatie. 

 

DESCRIERE STILBIT

Stilbitul este un zeolit , un aluminosilicat hidratat de sodiu si calciu cu o duritate de 3.5 pana la 4 . Sistemul sau de cristalizare este monoclinic . Cristalizeaza in mod topic in agregate sub forma de fascicule . Calorie pe care le prezinta sunt alb, rozz , cenusiu , galbui , rosiatic , portocaliu  sau brun . Se formeaza in cavitatile din bazalt sau alte lave . Este adesea intalnit in asociere cu Heulandit , Apofilit si alti zeoliti . Cele mai multe exemplare de Stilbit existente pe piata provin din Poona ( India ) , dar mineralul se gaseste si in Islanda , insulele Feroe si Scotia .  Cristalele de Stilbit au o blandete anume , profunda si delicata . Emana o bucurie calma si permanenta si sunt fara indoiala pietre ale vibration iubirii. Ele deschid si totodata vindeca chakra inimii si ne ajusta sa ramanem dessaisi si receptivi din punct de vedere emotional , chiar si in cele mai dificile imprejurari . 

Utilizate in meditatie, clusteren de Stilbit pot induce o extender treptata a constiintei de sine , pornind de la centrul imimii si crescend pas cu pas pana cand depasim hotarele corpului , devenind o sfera de constiinta care nu mai este supusa legilor fizicii , dar este inca legata de corpul fizic printr-un cordon de Lumina . 

Astfel Stilbitul pare sa asigure calm si fara efort o extindere a constiintei catre planul astral si dincolo de acesta , catre dimensiunile subtile sai cauzale . Extinderea pe care o ofera atat de blanda , incat putem intra cu usurinta intr-o stare euforica fara sa ne dam seama pe deplin de cele intamplate .

Stilbitul poate avea un efect linistitor asupra celor care sunt agitati in timpul noptii , ajutandu-i sa adoarme . Persoanelor care nu reusesc sa intre in starea de meditatie sau sa-si calmeze mentalul le poate aduce pacea interioara care elibereaza sinele . Poate actiona ca un balsam sufletesc pentru cei aflati intr-un proces de vindecare dupa pierderea cuiva drag sau alte suferinte emotionale . 

In domeniul viselor , Stilbitul poate stimula acel aspect al subconstientului cunoscut sub numele de *generator de vise* . Punand un Stilbit in fata de perna sau pe noptiera , puteti experimenta o crestere a intensitatii si a profunzimii viselor. Daca tineti un jurnal al viselor si reflectati asupra lor , acestea vor deveni si mai numeroase. 

Cand Stilbitul si Apofilitul apar intr-o singura formatiune , are loc o combinare a puterilor lor . Accesul spre taramurile interdimensionale facilitat de Apofilit devine mai bland si mai comod datorita Stilbitului . Aceste doua pietre ii pot ajuta pe oameni sa-si uneasca inima cu mintea , facandu-le sa functioneze ca un intreg  . Stilbitul se combina deosebit de bine si cu alti zeoliti cu care se inrudeste , cum sunt Scolecitul , Natrolitul, Apofilitul , Heulanditul si Thomsonitul , dar si cu Morganitul , Cuartul Satyloka , Celestitul, Heulanditul , Azeztulitul si alte pietre ale inimii si ale dimensiunilor spirituale superioare . 

Stilbitul are un efect tonic asupra mintii si a campului energetic . Acesta contribuie la indepartarea deseurilor din aura , curatand astfel si mentalul de "zarva" inconstienta care se reflecta din domeniul energetic in gandurile noastre . Stilbitul ne poate ajuta sa sporim capacitatea de concentrare a mintii datorita faptului ca o fereste de influente exterioare sau informatii psihice in constiente .  

El ne da puterea de a aborda sarcinile cu o atitudine positiva . Stilbitul este o piatra excelente pentru cei care se simt coplesiti de prea multe indatoriri sau care nu stiu unde sa inceapa pentru a-si implini menirea spirituale . 

Stilbitul echilibreaza functionarea emisferelor creierului si faciliteaza o abordare interogatoare a sarcinilor mentale solicitante . El poate calma procesele de gandire excesive , inlesnind concentrarea asupra sarcinilor curente .

Ne ajuta sa facem alegeri si sa luam decizii si ne indeamna sa nu ne limitam doar la ceea ce credem ca este posibil , ci sa ne descoperim adevaratele visuri si dorinte . 

Stilbitul ne ajusta sa punem in ordine in devalmasia mintii si ne incurajeaza sa devenim stapani pe viata noastra , alegandu-ne si urmand un drum anume . Cu ajutorul sau putem sa depasim teama de a face alegori gresite si sa vedem in toate optiunile pe care le avem niste posibile cai de invatare . Ne indeamna sa ne largim orizonturile si sa invatam tot ceea trebuie pentru a ne atinge obiectivele . 

Stilbitul poate fi util in stimularea invatarii si poate favoriza atingerea si mentinerea echilibrului mental .

Imi extind constiinta de sine dincolo de hotarele corpului , in capul auric si mai departe , catre taramurile binecuvantate ale Spiritului .

 
Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru.  Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha