Menu
Your Cart

Apofilita cu stilbit brut unicat

Apofilita cu stilbit brut unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Apofilita cu stilbit brut unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Apofilita cu stilbit brut unicat
  • SKU: XeWn86GVMuf
1,000.00 Lei
Ex Tax: 1,000.00 Lei

Apofilita cu stilbit brut unicat
DIMENSIUNI

- lungime: max 16 cm

- inaltime: max. 7 cm

- greutate: 480 grame

 DESCRIERE APOFILITA:
Aşa cum Apofilitele verzi sunt ideale pentru interceptarea vibrațiilor spirituale ale lumii Naturii, cele incolore excelează prin capacitatea de a ne acorda cu energiile de frecvență înaltă ale tărâmurilor angelice şi ale sferelor interdimensionale. Intr-adevăr, aceste cristale pot servi ca ferestre spre multe alte lumi și cei care doresc să experimenteze cålätoriile interdimensionale vor fi impresionați de lucrul cu ele.


Meditatia este una dintre principalele căi de a lucra cu Apofilitul incolor, vã
sugerez să vă concentrați mai ales pe ,,pătrunderea" in piatra. Dacă puteti să vã
imaginati punctul vostru de conştiință deplasändu-se in interiorul unui cristal de Apofilit, veți descoperi ca odată intrati, se deschid în toate părțile coridoare geometrice de Lumina, iar conștiința voastră se poate mișcă de-a lungul lor spre o multitudine de tărâmuri ale experientei interioare.
Daca tineti una sau mai multe pietre de Apofilit incolor în preajma voastră. Este posibil să simtiți o atmosfera de puritate şi prezență spirituală în casă, în meditatie sau în spatiul de lucru, Plasând un astfel de cristal pe o masa sau un raft în fiecare dintre cele patru puncte cardinale şi un al cincilea în centru, Veți crea o puternică grilā geometrica de energie care va limpezi şi purifica vibratiile din intreaga incăpere. Ingerii sunt atraşi de Lumina și de vibrațiile înalte emanate de Apofilitul incolor, Puteti utiliza aceste pietre pentru a vă contacta îngerii păzitori şi spiritele sau pentru a vizita taramurile angelice superioare. Ele sunt totodată instrumente utile pentru dezvoltarea viziunii profetice. Poziționārile ideale pentru Apofilitul incolor sunt pe chakra celui de-al treilea ochi pentru profeție şi calātorii interdimensionale, pe chakra coroanei pentru legătura cu tărâmul angelic si pe chakra inimii pentru trezirea conştiinței iubirii Divine. 

Apofilitul incolor actionează sinergic cu Azeztulitul, Scolecitul, Natrolitul, Fenacitul, Herderitul și Brookitul, toate ,,Pietre ale Înălțării", care facilitează călātoriile interdimensionale pe tärâmurile superioare sau de la un tărâm superior la altul. Energiile kundalini pot fi activate rapid prin combinarea Tectitei tibetane cu Apofilitul incolor. Folosirea Selenitului împreună cu Apofilitul incolor poate deschide calea spre comuniunea conştientă cu Sinele Superior. Apofilitul incolor este un instrument excelent pentru dezvoltarea vederii lăuntrice şi a capacităților extrasenzoriale, întrucât sporeste acuitatea vederii la distantă şi favorizează contactul cu fiinte extradimensionale sau extraterestre prin intermediul perceptiei extrasenzoriale. Este și un minunat dispozitiv de comunicare, el înlesnind contactul cu călăuzele spirituale și receptarea indrumärilor transmise de constiinta de la nivelul Sinelui Superior sau al sufletului. El ne poate ajuta să chemăm Lumina Supremă într-un anumit mediu Sau intr-o anumită situație şi este piatra ideală pentru sălile de vindecare sau altare. Apofilitul incolor este exclusiv un instrument de meditație, avänd puține efecte Tamaduitoare la nivel fizic cu exceptia faptului că infuzează aura și corpul fizic O energie a Luminii de înaltă frecventă. 

Este în schimb o piatră foarte activă în plan mental, ajutându-ne să întelegem lectiile spirituale și să prelucrăm informația. spirituală. Este excelent în situații de vindecare unde este nevoie de intelegere spirituală pentru a îndrepta un dezechilibru fizic. Apofilitul incolor este util și pentru a reinsufleti viziunea celor care şi-au pierdut încrederea în posibilitatea lor de a se dezvolta spiritual și care pot avea nevoie de o infuzie suplimentară de Lumină pentru a le insufla curaj și hotărâre. 

SPIRITUAL  Apofilitul incolor are o mare putere de activare a vederii interioare, de conectare cu călăuzele superioare şi cu îngerii și este eficace în lucrul cu informatia spirituală. Ne ajută să căpătăm clarvedere, să contactăm si să comunicăm cu Sinele Superior și cu Sufletul. 

EMOTIONAL Această piatră poate alunga ,noaptea neagră a sufletului", aju- tându-ne să revenim pe drumul nostru spiritual după deziluzii sau greutăti. Ne ajută să căpătăm încredere şi nădejde în Divinitate, dar şi o perspectivă superioara asupra experientelor din planul fizic. 

AFIRMATIE Imi deschid mintea și inima pentru a cuprinde tärâmurile superioare.

 


 

DESCRIERE STILBIT

Stilbitul este un zeolit , un aluminosilicat hidratat de sodiu si calciu cu o duritate de 3.5 pana la 4 . Sistemul sau de cristalizare este monoclinic . Cristalizeaza in mod topic in agregate sub forma de fascicule . Calorie pe care le prezinta sunt alb, rozz , cenusiu , galbui , rosiatic , portocaliu  sau brun . Se formeaza in cavitatile din bazalt sau alte lave . Este adesea intalnit in asociere cu Heulandit , Apofilit si alti zeoliti . Cele mai multe exemplare de Stilbit existente pe piata provin din Poona ( India ) , dar mineralul se gaseste si in Islanda , insulele Feroe si Scotia .  Cristalele de Stilbit au o blandete anume , profunda si delicata . Emana o bucurie calma si permanenta si sunt fara indoiala pietre ale vibration iubirii. Ele deschid si totodata vindeca chakra inimii si ne ajusta sa ramanem dessaisi si receptivi din punct de vedere emotional , chiar si in cele mai dificile imprejurari . 

Utilizate in meditatie, clusteren de Stilbit pot induce o extender treptata a constiintei de sine , pornind de la centrul imimii si crescend pas cu pas pana cand depasim hotarele corpului , devenind o sfera de constiinta care nu mai este supusa legilor fizicii , dar este inca legata de corpul fizic printr-un cordon de Lumina . 

Astfel Stilbitul pare sa asigure calm si fara efort o extindere a constiintei catre planul astral si dincolo de acesta , catre dimensiunile subtile sai cauzale . Extinderea pe care o ofera atat de blanda , incat putem intra cu usurinta intr-o stare euforica fara sa ne dam seama pe deplin de cele intamplate .

Stilbitul poate avea un efect linistitor asupra celor care sunt agitati in timpul noptii , ajutandu-i sa adoarme . Persoanelor care nu reusesc sa intre in starea de meditatie sau sa-si calmeze mentalul le poate aduce pacea interioara care elibereaza sinele . Poate actiona ca un balsam sufletesc pentru cei aflati intr-un proces de vindecare dupa pierderea cuiva drag sau alte suferinte emotionale . 

In domeniul viselor , Stilbitul poate stimula acel aspect al subconstientului cunoscut sub numele de *generator de vise* . Punand un Stilbit in fata de perna sau pe noptiera , puteti experimenta o crestere a intensitatii si a profunzimii viselor. Daca tineti un jurnal al viselor si reflectati asupra lor , acestea vor deveni si mai numeroase. 

Cand Stilbitul si Apofilitul apar intr-o singura formatiune , are loc o combinare a puterilor lor . Accesul spre taramurile interdimensionale facilitat de Apofilit devine mai bland si mai comod datorita Stilbitului . Aceste doua pietre ii pot ajuta pe oameni sa-si uneasca inima cu mintea , facandu-le sa functioneze ca un intreg  . Stilbitul se combina deosebit de bine si cu alti zeoliti cu care se inrudeste , cum sunt Scolecitul , Natrolitul, Apofilitul , Heulanditul si Thomsonitul , dar si cu Morganitul , Cuartul Satyloka , Celestitul, Heulanditul , Azeztulitul si alte pietre ale inimii si ale dimensiunilor spirituale superioare . 

Stilbitul are un efect tonic asupra mintii si a campului energetic . Acesta contribuie la indepartarea deseurilor din aura , curatand astfel si mentalul de "zarva" inconstienta care se reflecta din domeniul energetic in gandurile noastre . Stilbitul ne poate ajuta sa sporim capacitatea de concentrare a mintii datorita faptului ca o fereste de influente exterioare sau informatii psihice in constiente .  

El ne da puterea de a aborda sarcinile cu o atitudine positiva . Stilbitul este o piatra excelente pentru cei care se simt coplesiti de prea multe indatoriri sau care nu stiu unde sa inceapa pentru a-si implini menirea spirituale . 

Stilbitul echilibreaza functionarea emisferelor creierului si faciliteaza o abordare interogatoare a sarcinilor mentale solicitante . El poate calma procesele de gandire excesive , inlesnind concentrarea asupra sarcinilor curente .

Ne ajuta sa facem alegeri si sa luam decizii si ne indeamna sa nu ne limitam doar la ceea ce credem ca este posibil , ci sa ne descoperim adevaratele visuri si dorinte . 

Stilbitul ne ajusta sa punem in ordine in devalmasia mintii si ne incurajeaza sa devenim stapani pe viata noastra , alegandu-ne si urmand un drum anume . Cu ajutorul sau putem sa depasim teama de a face alegori gresite si sa vedem in toate optiunile pe care le avem niste posibile cai de invatare . Ne indeamna sa ne largim orizonturile si sa invatam tot ceea trebuie pentru a ne atinge obiectivele . 

Stilbitul poate fi util in stimularea invatarii si poate favoriza atingerea si mentinerea echilibrului mental .

Imi extind constiinta de sine dincolo de hotarele corpului , in capul auric si mai departe , catre taramurile binecuvantate ale Spiritului .

 
Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru.  Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha