Meniu
Coșul dvs.

Apofilita brut unicat

Apofilita brut unicat
Apofilita brut unicat
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Apofilita brut unicat
200.00 Lei
Fără TVA: 200.00 Lei

Apofilita brut unicat

CARACTERISTICI:

- lungime: 8 cm

- inaltime: 5 cm

- greutate: 170 grame

 

 
DESCRIERE APOFILITA:
Aşa cum Apofilitele verzi sunt ideale pentru interceptarea vibrațiilor spirituale ale lumii Naturii, cele incolore excelează prin capacitatea de a ne acorda cu energiile de frecvență înaltă ale tărâmurilor angelice şi ale sferelor interdimensionale. Intr-adevăr, aceste cristale pot servi ca ferestre spre multe alte lumi și cei care doresc să experimenteze cålätoriile interdimensionale vor fi impresionați de lucrul cu ele.


Meditatia este una dintre principalele căi de a lucra cu Apofilitul incolor, vã
sugerez să vă concentrați mai ales pe ,,pătrunderea" in piatra. Dacă puteti să vã
imaginati punctul vostru de conştiință deplasändu-se in interiorul unui cristal de Apofilit, veți descoperi ca odată intrati, se deschid în toate părțile coridoare geometrice de Lumina, iar conștiința voastră se poate mișcă de-a lungul lor spre o multitudine de tărâmuri ale experientei interioare.
Daca tineti una sau mai multe pietre de Apofilit incolor în preajma voastră. Este posibil să simtiți o atmosfera de puritate şi prezență spirituală în casă, în meditatie sau în spatiul de lucru, Plasând un astfel de cristal pe o masa sau un raft în fiecare dintre cele patru puncte cardinale şi un al cincilea în centru, Veți crea o puternică grilā geometrica de energie care va limpezi şi purifica vibratiile din intreaga incăpere. Ingerii sunt atraşi de Lumina și de vibrațiile înalte emanate de Apofilitul incolor, Puteti utiliza aceste pietre pentru a vă contacta îngerii păzitori şi spiritele sau pentru a vizita taramurile angelice superioare. Ele sunt totodată instrumente utile pentru dezvoltarea viziunii profetice. Poziționārile ideale pentru Apofilitul incolor sunt pe chakra celui de-al treilea ochi pentru profeție şi calātorii interdimensionale, pe chakra coroanei pentru legătura cu tărâmul angelic si pe chakra inimii pentru trezirea conştiinței iubirii Divine. 

Apofilitul incolor actionează sinergic cu Azeztulitul, Scolecitul, Natrolitul, Fenacitul, Herderitul și Brookitul, toate ,,Pietre ale Înălțării", care facilitează călātoriile interdimensionale pe tärâmurile superioare sau de la un tărâm superior la altul. Energiile kundalini pot fi activate rapid prin combinarea Tectitei tibetane cu Apofilitul incolor. Folosirea Selenitului împreună cu Apofilitul incolor poate deschide calea spre comuniunea conştientă cu Sinele Superior. Apofilitul incolor este un instrument excelent pentru dezvoltarea vederii lăuntrice şi a capacităților extrasenzoriale, întrucât sporeste acuitatea vederii la distantă şi favorizează contactul cu fiinte extradimensionale sau extraterestre prin intermediul perceptiei extrasenzoriale. Este și un minunat dispozitiv de comunicare, el înlesnind contactul cu călăuzele spirituale și receptarea indrumärilor transmise de constiinta de la nivelul Sinelui Superior sau al sufletului. El ne poate ajuta să chemăm Lumina Supremă într-un anumit mediu Sau intr-o anumită situație şi este piatra ideală pentru sălile de vindecare sau altare. Apofilitul incolor este exclusiv un instrument de meditație, avänd puține efecte Tamaduitoare la nivel fizic cu exceptia faptului că infuzează aura și corpul fizic O energie a Luminii de înaltă frecventă. 

Este în schimb o piatră foarte activă în plan mental, ajutându-ne să întelegem lectiile spirituale și să prelucrăm informația. spirituală. Este excelent în situații de vindecare unde este nevoie de intelegere spirituală pentru a îndrepta un dezechilibru fizic. Apofilitul incolor este util și pentru a reinsufleti viziunea celor care şi-au pierdut încrederea în posibilitatea lor de a se dezvolta spiritual și care pot avea nevoie de o infuzie suplimentară de Lumină pentru a le insufla curaj și hotărâre. 

SPIRITUAL  Apofilitul incolor are o mare putere de activare a vederii interioare, de conectare cu călăuzele superioare şi cu îngerii și este eficace în lucrul cu informatia spirituală. Ne ajută să căpătăm clarvedere, să contactăm si să comunicăm cu Sinele Superior și cu Sufletul. 

EMOTIONAL Această piatră poate alunga ,noaptea neagră a sufletului", aju- tându-ne să revenim pe drumul nostru spiritual după deziluzii sau greutăti. Ne ajută să căpătăm încredere şi nădejde în Divinitate, dar şi o perspectivă superioara asupra experientelor din planul fizic. 

AFIRMATIE Imi deschid mintea și inima pentru a cuprinde tärâmurile superioare. 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs. 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha