Menu
Your Cart

Ansa argintata cu raportor

Ansa argintata cu raportor
Hot -20 %
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Ansa argintata cu raportor
  • Stock: In Stock
  • Model: Ansa argintata cu raportor
  • SKU: 77NjP6F
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
80.00 Lei
100.00 Lei
Ex Tax: 80.00 Lei

Ansa argintata cu raportor

Ansa argintata cu raportor

Lungime: 5,5 cm

Greutate: 4 grame

 
DESCRIERE:

 

Argintul este metalul Zeitei , este Luna , noaptea , tot ce este tainic , misterios , Marea Preoteasa , energia feminina , forta vitala in ce are ea mai ascuns . Argintul este al doilea dupa Aur in privinta conductibilitatii electrice si , la fel ca el , se armonizeaza bine cu majoritatea pietrelor pretioase . Daca Aurul emana o energie extravertita , Argintul este introvertit . Daca Aurul genereaza incredere in sine , Argintul incurajeaza autocontrolul si reflectia interioara . Aurul straluceste cu o Lumina invapaiata , in timp ce Argintul este oglinda sufletului , metalul razei de luna . 

 

Argintul conlucreaza cel mai bine cu pietre care amplifica insusirile extrasenzoriale si/sau contribuie la vindecarea corpului emotional . In basme , Argintul simbolizeaza calatoria prin padurea intunecata si confruntarea cu misterul . El reprezinta taramul inconstientului , universul sufletului  , din care iau nastere modele arhetipale ale vietii . 

 

Argintul este un metal al Razei de Luna si reprezentant al elementului Apa , care sprijina eforturile de introspectie menite sa exploreze cele mai profunde aspecte ale sinelui si ale Naturii .

 

Este un material racoritor si ajuta la temperatura energiilor continute de pietrele elementelor de Foc si Vant , adaugand in acelasi timp profunzime si energie pentru planeta si pietrelor reprezentand elementele Pamant si Apa . Argintul actioneaza ca o poarta catre taramurile sub constientului si inconstientului si catre lumea de dincolo . Favorizeaza legatura cu misterele si perceperea adevarului din spatele aparentelor . 

 

Argintul ne pune in legatura cu latura feminina a Zeitei . El favorizeaza explorarea taramurilor interioare profunde ale emotiilor si ale intuitiei . Poate sa contribuie la activarea simturilor psihice si sa imbunatateasca capacitatile empatice . Este un favorit al celor care venereaza latura feminina a naturii . 

 

Acest metal realizeaza armonizarea sinelui emotional . Pentru cei care sunt deja sensibili din punct de vedere emotional sau sunt foarte empatici , energia Argintului poate fi prea intensa , deoarece amplifica asemenea sensibilitati . 

 

Ne poate ajuta sa acceptam misterul si sa ne lasam in voia necunoscutului . Pe cei care au pierdut simtul misterului din viata lor , Argintul ii poate ajuta sa redescopere entuziasmul fata de tot ce este necunoscut si incogniscibil .

 

Argintul contribuie la temperatura excesului de caldura din organism . Are efecte benefice in reglarea dezechilibrelor hormonale la femei . Este totodata un excelent agent antibacterian si antiviral . Poate stimula capacitatea sistemului imunitar de a lupta impotriva infectiilor . 

 

Cobor in adancurile sinelui sa gasesc Lumina adevarului ascuns si o aduc la suprafata pentru a o imparti cu ceilalti . 

 

 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare.
Livrarea se face prin curier rapid cu plata ramburs

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha