Meniu
Coșul dvs.

Andaluzit sau chiastolit unicat

Andaluzit sau chiastolit unicat
Andaluzit sau chiastolit unicat
  • Stoc: În Stoc
  • Model: Andaluzit sau chiastolit unicat
  • SKU: csp5543
35.00 Lei
Fără TVA: 35.00 Lei

Andaluzit sau chiastolit unicat

DIMENSIUNI:
 - lungime: 2 cm.
 - diametru: 1,5 cm
- greutate 13 grame
 
 

DESCRIERE:
CUVINTE-CHEIE Curățare, alinare, protecție, recuperarea informației străvechi

ELEMENT Furtună
CHAKRE Rădăcină (1), al treilea ochi (6).

Andaluzitul este un silicat natural de aluminiu cu duritatea 7,5. Numele său Aprovine de la provincia spaniolă Andaluzia, unde a fost descopetit. Cristalizează în sistem ortorombic. Se prezintă uneori sub formă de cristale transparente care pot fi tăiate și fațetate pentru bijuterii. Pietrele astfel prelucrate pot avea culori diferite în funcție de unghiul din care sunt privite, ceea ce constituie o dovadă a puternicului pleocroism al Andaluzitului. Acesta se poate prezenta și sub formă de cristale prismatice opace, de culoare brună, cu o cruce neagră (datorită incluziunilor de carbon), care poate fi văzută dacă privim cristalul în secțiune transversală, perpendicular pe axa prismei. Această varietate deosebită de Andaluzit se mai numește și Chiastolit. Andaluzitul se găsește în Brazilia, Sri Lanka, Canada, Rusia și Statele Unite.

Vibrațiile Andaluzitului sunt mai lente în comparație cu cele ale multor altor cristale si minerale, însă sunt extem de puternice și benefice. Andaluzitele sunt pietre străvechi și poartă în structura cristalină pulsul ritmic al Pământului. Ținând în palmă o astfel de piatră veți simți o pulsație profundă, lentă, într-un mod foarte prietenos și reconfortant. Este o gemă ce ajută persoanele sensibile să se simtă bine și în siguranță aici, pe Pământ. Oferă protecție psihică, împământare, o infuzie de forță vitală și un sentiment de mulțumire și bunăstare, Sunt tocmai lucrurile de care au nevoie foarte multe persoane aliniate spiritual, care simt că nu aparțin acestei lumi și care doresc să se întoarcă „acasă“, în dimensiunile superioare. 

Desigur, adevărata noastră casă este însă locul unde ne aflăm și unde se află inimile noastre. Andaluzitul ne ajută să înțelegem că această lume (în care toți ne-am ales să ne încarnăm) este un loc prielnic și iubitor, unde ne putem bucura de viață din toată inima .

Memoria acestor pietre este extrem de vastă. Cei care lucrează cu ele în meditatie le pot folosi pentru facilitarea accesului la arhivele akashice. În ele îşi pot citi povestea călătoriei spirituale de la o viață la alta dar și marile istorii spirituale ale Pärmântului și ale altor planete.

Andaluzitul poate fi utilizat pentru a întări și energiza orice chakră și pentru a repara rupturile din câmpul auric. El conține modelul eteric al integritäții organismului, în special a dinților și a sistemului osos.

Natura prietenoasă a acestei pietre o face idealā pentru cei care încearcă să depăşească sentimentele de singurătate, izolare, depresie, anxietate și alte stări de teamă, Se recomandă ca piaträ de protecție pentru cei care călătoresc sau lucrează în zone cu pericole sau încărcate cu negativitate.

Andaluzitul funcționează bine în combinație cu Cristalele-sămânță lemuriene, cu Piatra şamanului, Jaisul, Sugilitul și Moldavitul. De altfel, se poate adapta în vederea armonizärii cu aproape orice altā gemă pe care doriți să o purtați asupra voastră, bunătatea prietenească și generozitatea emanate de această piatra sunt unice și remarcabile.

Andaluzitul este o piatră extraordinară pentru curățarea aurei, Prezența puternică a energiei elementului Furtună dirijează frecvențele înalte către corpul fizic și cel energetic și poate îndepărta rapid blocajele prezente în meridiane și chakre, Stimulează în mod deosebit chakrele aflate la extremitați; activează traseul cätre coroană, facilitând accesul la energia de înaltă frecvena, precum și „cablul de împământare" de la nivelul primei chakre, ajutându-ne sa manifeståm energii de înaltă frecventă în plan terestru. Poate ajuta la stimularea chakrei Steaua Sufletului, aflată deasupra capului, și a chakrei Steaua Pământului,situată sub tălpi. Activarea acestor două chakre este fundamentală pentru manifestarea Sinelui superior în corpul fizic.

Andaluzitul este o piatră minunată pentru vindecători datorită capacitătii ei de a ne conecta la un flux constant de energie de înaltă frecvență, întrucât închide circuitul de împământare, asigurând o supapă sigură de eliminare a excesului de energie. Într-un fel, această piatră ne permite să devenim niște „paratrăsnete" pentru Lumină, protejând sistemul nervos de surmenaj energetic.

Andaluzitul apără de secătuirea de energie sau de epuizarea resurselor în timpul vindecărilor sau al lucrului cu psihicul. El ne alimentează constant, până la suprasaturare, cu energie curată și utilizabilă. Ne ajută să ne deschidem pentru a primi energie Divină și a o fructifica. Deși nu este propriu-zis o piatră a prosperității, poate sprijini substanțial lucrul întru dobândirea abundenței, mai ales în combinație cu alte pietre ale prosperității.

Andaluzitul este un aliat excelent pentru protecție- capacitatea lui de a aduce în aură energie de înaltă frecvență poate elimina scurgerile, golurile sau ancorele energetice din câmpul vibrațional, care altfel ne-ar läsa vulnerabili la energia densă sau nealiniată. Andaluzitul stimuleazā toate energiile primordiale din corp, facilitând procesul de vindecare. Ne poate ajuta sä apelăm la resursele interioare de vitalitate și forță pentru a depăși obstacolele și dificultățile.
SPIRITUAL Andaluzitul contribuie la activarea chakrelor superioare, ușurând accesul către tărâmul spiritual. Îi ajută pe vindecători și pe parapsihologi să-și mențină integritatea propriilor câmpuri energetice atunci când lucrează. Această piatra ne permite să atragem Lumina și în acelaşi timp ne protejează sistemul fizic și energetic de supraîncărcare.

EMOȚIONAL Andaluzitul ne poate ajuta să ne apărăm de atacurile psihice sau de vampirismul energetic. Îi susține pe cei care au un corp emoțional slab să-și refacă energiile, protejându-i de vibrațiile de joasă frecvență.

FIZIC Andaluzitul este un fortifiant general. Este un excelent ,tonic" pentru toți cei care au fost bolnavi și pot să aibă încă un câmp vibrațional slab, care trebuie protejat. Acționează în direcția reglärii sistemului nervos și a câmpului energetic.

AFIRMAȚIE Pământul este casa mea în această viață și îmi e bine aici.
Conditii comanda: 
Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs sau cu cardul online. Taxa transport 25 lei. Coletul se va expedia la destinatar în maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii noastre telefonice. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha