Menu
Your Cart

Ametrin cabochon unicat

Ametrin cabochon unicat
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Ametrin cabochon unicat
  • Stock: In Stock
  • Model: Ametrin cabochon unicat
180.00 Lei
Ex Tax: 180.00 Lei

Ametrin cabochon unicat

DIMENSIUNI:

- lungime: 2 cm

- inaltime: 3,5 cm.

- greutate: 13 grameDESCRIERE:

Ametrinul combină în aceeaşi piatră Ametist-ul şi Citrinul. Face parte din familia Cuartului, cristalizează în sistem hexagonal (trigonal) şi are duritatea 7. Aspectul său bicolor, galben şi auriu este izbitor, iar cele mai bune exemplare sunt de obicei faţetate pentru bijuterii. Ametrinul se găseşte în Brazilia şi în alte părţi din America de Sud, însă cele mai bune specimene naturale din ultimii ani provin din Uruguay şi Bolivia. 
Ametrinul este o combinaţie armonioasă între energiile Ametistului şi cele ale Citrinului. Ametistul stimulează chakra coroanei, protejează câmpul auric, purifică energiile personale şi înalţă spiritul. Poate fi de mare ajutor în renunţarea la obiceiuri proaste şi la dependenţe. Citrinul este o piatră care stimulează claritatea mentală, creativitatea şi voinţa. Ametrinul combină toate aceste trăsături şi armonizează spiritualitatea individuală cu mintea, antrenând deseori un flux profund de creativitate, idei şi intuiţii noi. Este benefic să ţineţi un Ametrin pe birou, lângă calculator sau în orice alt loc în care vă petreceţi timpul făcând muncă intelectuală. El Vă va ajuta să Vă. menţineţi mintea limpede, creativă, energică şi concentrată asupra sarcinilor. Cei care încearcă să piardă în greutate sau să renunţe la obiceiuri autodistructive sunt de asemenea sfătuiţi să lucreze cu Ametrinul; în acest caz, poate fi purtat ca bijuterie sau ca amuletă, păstrându-i energiile în câmpul auric. Ametrinul face echipă bună cu toţi ceilalţi membri ai familiei Cuarţului. Prin adăugarea Cuarţului roz, energiile chakrei inimii se vor activa în armonie cu mintea şi spiritul. Combinaţia cu Moldavitul îi multiplică exponenţial efectele, astfel încât energiile sale transformatoare activează toate chakrele şi se concentrează asupra manifestării voinţei şi accelerării evoluţiei spirituale. Alte pietre care sporesc efectele Ametrinului sunt Sugilitul, Labradoritul auriu, Satîrul galben, Lepidolitul liliachiu, Fenacitul şi Azeztulitul.
Ca şi în cazul Amegreenului, Ametrinul este o combinaţie de Cuarţuri de această dată, Ametist şi Citrin. Este o piatră a elementelor Vânt Şi Foc, combinând energiile stimulatoare ale Vântului cu cele creatoare şi Orien‘tate spre acţiune ale Focului. Ametrinul îmbină claritatea şi legătură cu Divinul proprii Ametistului cu influenţa dinamică şi purificatoare a Citrinului. Aceste două energii puternice se îngemănează în Ametrin pentru a ne dezvolta capacitatea de a acţiona pe baza călăuzirii spirituale primite şi de a ne depăşi temerile Latura preluată de la Ametist ne conectează cu tărâmul spiritual, unde putem primi învăţătură de la călăuze, îngeri şi Sinele nostru Superior. Odată stabilită această legătură, intră în acţiune componenta Citrin, aliniindu-ne centrul vointei (plex solar sau chakra a treia) cu al treilea ochi şi coroana. Energia Citrinului preluată de Ametrin ne ajută să acţionăm clar şi hotărât pe baza călăuzirii  cu Voinţă Divină. Energia aducătoare de dinamism şi limpezime a Citrinului înlesneşte îndepărtarea blocajelor sau a rezistenţei la acţiune Şi schimbare, dându-ne puterea să creăm o realitate mai aliniată spiritual. 
AceaStă combinaţie de energii face din Ametrin o piatră excelentă pentru Cei care sunt nehotărâţi sau incapabili să acţioneze de frică să nu ia o decizie „greşită: Poate fi de folos şi celor care ezită sau nu sunt capabili să se angajeze pe o linie de acţiune sau într-un proiect. Ametrinul ne sprijină în a înfrânge teama de succes şi de a şterge tiparele autosabotajului. El ne ajută să facem schimbările necesare pentru a ne alinia viaţă cu Divinitatea şi pentru a împământa energii superioare în toate aspectele existenţei noastre. 
Energia Ametrinului ne menţine mintea trează şi atentă atunci când învăţăm. Este bine să-l utilizăm când ne simţim mintea leneşă sau confuză sau nu reuşim să ne concentrăm. Modelul său vibrational îmbunătăţeşte procesele mentale şi ne susţine în activităţile intelectuale. SPIRITUAL Ametrinul ne ajută să ne conectăm la călăuzirea Divină şi apoi să acţionăm în conformitate cu îndrumările primite pentru a ne schimba efectiv realitatea. Este o „piatră a muzelor“, care poate favoriza primirea de idei şi informaţii de inspiraţie Divină şi manifestarea acestora. 
EMOTIONAL Ametrinul ne ajută să alungăm teama de acţiune sau de progres. Avându-l alături. putem învinge comportamentele autodistructive şi înclinate spre  tărăgănare. Este excelent pentru cei care se lasă uşor influenţaţi de ei din jur, întrucât îi ajută să-şi întărească sentimentul puterii şi al valorii personale. 
Ametrinul contribuie la stimularea creierului, măreşte capacitatea de învătare şi de rezolvare creatoare a problemelor, îmbunătăţeşte capacitatea de memorare si faciliteaza retinerea informatiei . Este util in problemele digestive si stimularea metabolismului . Din acest motiv  poate fi un ajutor pretios in reglarea greutatii si stabilirea unor obiceiuri alimentare corespunzatoare . Folosit in combinatie cu alte pietre care sustin sistemul endocrin , poate pastra echilibrul hormonal . 
Imi aliniez gandul si vointa cu modelul Divin al menirii mele spirituale . 

 

Conditii comanda:

Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron (pentru restul tarii)  transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru.  Pentru comenzile mai mici decat suma minima,  taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Curier rapid cu plata ramburs

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha