Menu
Your Cart

Ametist brut set 3 bucati - 15 lei

Ametist brut set 3 bucati - 15 lei
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Ametist brut set 3 bucati - 15 lei
  • Stock: In Stock
  • Model: Ametist brut set 3 bucati - 15 lei
15.00 Lei
Ex Tax: 15.00 Lei

Ametist brut set 3 bucati - 15 lei

DIMENSIUNI:
 - lungime: 2 cm.
 - inaltime: 2 cm

 

PRETUL ESTE PER BUCATADESCRIERE AMETIST

Protectie , purificare , contact cu divinitatea , eliberare de dependente .

 

Ametistul face parte din familia Cuartului , avand un sistem de cristalizare trigonal si duritate 7 . Culoarea sa , care variaza de la mov-pal la violet-intens , se datoreaza unei infime cantitati de fier combinat cu aluminiu in prezenta radiatiilor naturale sau aplicate . Cristalele si geme brute de ametist se gasesc in multe locuri din lume : Brazilia , Mexic , Canada , Africa , Rusia , SUA , si Europa .

 De mii de ani , Ametistul este apreciat pentru frumusetea si energiile lui legendare . In Europa era folosit inca din perioada neolitica ( 25 000 i Hr ) , iar in Egiptul antic se confectionau din el margele si amulete . In societatea greaca timpurie ca si in cea romana era la mare pret ; considerat inca de pe atunci o piatra a regalitatii , era montat pe coroane , sceptre si inele episcopale . Se spune ca Ametistul era a noua piatra din colanul marelui preot al Israelului si una dintre cele zece pietre pe care erau gravate numele triburilor lui Israel . Denumirea sa provine din cuvantul grecesc care inseamna "treaz ,neatins de betie" . In mitologia greaca , etimologia sa este explicata astfel : zeul Bacchus , infuriat de o Insulta , a hotarat ca prima persoana care ii va iesi in cale va fi devorata de tigrii lui . Nefericita s-a dovedit a fi tanara Amethyst , care se ducea sa se inchine la altarul zeitei Diana . Cand fiarele s-au repezit asupra ei , Diana a prefacut-o intr-un cristal limpede si transparent . Cuprins de remuscari , Bacchus a turnat zeama de struguri lui peste piatra ca ofranda , dandu-i astfel frumoasa sa culoare purpurie . Grecii credeau ca Ametistul pazeste de betie , calmeaza mania si alina frustrarile amoroase . 

 

Este interesant de constatat cate dintre proprietatile spirituale atribuite Ametistului in veacurile de demult sunt similare celor care au fost descoperite intuitiv in ultimii ani. Putem considera pe buna dreptate Ametistul o piatra a protectiei si a purificiarii spiritului . El poate fi de ajutor in a tine in frau excesele si a renunta la proastele obiceiuri . Poate fi utilizat ca sprijin in invingerea dependentei de tutun , de alcool sau de droguri . Stimuleaza chakra coroanei si este un instrument de meditatie , contribuind la linistirea gandurilor si la avansarea catre stari superioare ale constiintei .  Poate elibera campul energetic de influente si atasamente negative , facilitand astfel crearea unui "scut" energetic - un camp de lumina spirituala care inconjoara corpul si tine la distanta negativitatea din jur .

 

Cei familiarizati cu povestile despre Sfantul Germain isi amintesc , probabil , de legendara "flacara violet" a purificarii spirituale , pe care cititorii si discipolii erau indemnati sa o invoce pentru a se elibera de boala sau bagajul karmic si a se proteja de atacurile psihice . Ea este un corespondent direct al subtilului camp vibrational emanat de Ametist , care ne poate ajuta sa ne conectam la aceasta energie binefacatoare . 

 

Ametistul este o piatra ideala si pentru ameliorarea ambientului fizic . Amplasand clustere , geode sau cristale de Ametist in casa , in camera de meditatie , in masina ,etc . putem crea senzatia ca suntem inconjurati si protejati de o "sfera de lumina" . De aceea ametistul le este util tuturor , de la vindecatori si psihologi pana la profesori sau soferi de camion . Atunci cand suntem bolnavi , putem aseza in camera un Amethyst pentru a ne ajuta sa pastram curat spatiul trupesc interior si campul energetic intr-o stare de echilibru si bunastare . In toate cazurile , este recomandat sa purificam la rastimpuri energiile Ametistului . 

 

Pentru protectie spirituala , Ametistul functioneaza foarte bine in combinatie cu Moldavitul . Primul genereaza acel scut caracteristic , "sfera de lumina" si cel de-al doilea rdica frecventa vibrationala la un nivel la care pur si simplu incetam sa rezonam cu energiile mai joase ale antitatilor negative sau ale fortelor intunericului . Conexiunea spirituala oferita de Ametist este semnificativ amplificata de pietre ca Azeztulitul , Fenacitul , Scolecitul si Natrolitul . Ametistul se armonizeaza de asemenea cu toate varietatile de Cuart , incluzand aici citrinul , cuartul fumuriu , cuartul transparent , crisoprazul , opalul , ochiul-de-tigru , precum si toate tipurile de Calcedonie . Impreuna cu Sugilitul formeaza cea mai buna pereche pentru combaterea comportamentului adictiv . Alte pietre care sporesc calitatile protectoare ale Ametistului sunt Turmalina neagra , Aurul vindecatorului ( Pirita/Magnetitul) , Obsidianul si Jaisul . 

 

Ametistul este una dintre primele pietre de care sunt atrasi oamenii atunci cand isi incep interactiunea cu regatul mineral . Frumoasa lui Lumina purpurie , combinata cu energia lui inalta si blanda , face din Ametist o piesa necesara in intrumentarul Lucratorilor in Lumina .

 

Datorita acestei sporite claritati si echilibrului minti si gandirii , el poate fi utilizat ca ajutor in depasirea dependentelor prin contracararea efectelor drogurilor asupra functiilor creierului simultan cu emanarea propriei sale energii pasnice si senine . Ametistul contribuie la eliminarea proceselor de luare a deciziilor pe baza emotionala , permitandu-ne sa adoptam hotarari bazate pe o calauzire superioara si pe intelegere spirituala .

 

In munca de vindecare , Ametistul ne ajuta sa intelegem cauza primara a bolii sau a dezechilibrului . Capacitatea lui de a conferi claritate foloseste la identificarea credintelor , a comportamentelor si a obiceiurilor daunatoare care au provocat

 

Ajuta la echilibrarea sistemului nervos si a creierului , poate fi folosit in simptomele de tinitus , dereglari nervoase ,  dezechilibre cerebrale . Energia ametistului sustine si oxigenarea sangelui , contribuind la imbunatatirea asimilarii oxigenului in organism si eliminarea gazelor toxice .

 

Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha