Menu
Your Cart

Agat cu Cho Ku Rei - Reiki

Agat cu Cho Ku Rei - Reiki
Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules. Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.
Agat cu Cho Ku Rei - Reiki
  • Stock: In Stock
  • Model: Agat cu Cho Ku Rei - Reiki
35.00 Lei
Ex Tax: 35.00 Lei

Agat cu Cho Ku Rei - Reiki

DIMENSIUNI:

- inaltime: 4 cm.

- lungime: 3 cmDESCRIERE: 

Agat este numele dat numeroaselor varietăti cu benzi divers colorate de Calcedonie, un mineral din familia Cuarțului. Ca și alte minerale de Cuart, Agatele cristalizează în sistem trigonal și au duritatea 7. Pietrele ca Agatul de mușchi și Agatul dendritic, care nu au benzi, nu sunt Agate în sensul strict științific, dar vor fi prezentate și ele aici.

Denumirea de Agat provine de la râul Achates din Sicilia, unde au fost găsite agatele în vremurile străvechi. S-au descoperit Agate printre artefactele populațiilor neolitice. Ele erau utilizate de vechii egipteni înainte de anul 3000 î.Hr. Și în India antică erau folosite pentru confecționarea bijuteriilor. Agatele naturale au stat la baza unei întregi industrii de tăiere și şlefuire în Germania, industrie care a prosperat între secolele al XV-lea și al XIX-lea și care mai există și astăzi.

În termeni metafizici, Agatele sunt cunoscute în general ca pietre cu grad scăzut de intensitate și cu frecvențe vibraționale mai lente decât ale altor geme, dar acest lucru nu este considerat un defect . Mai degrabă sunt considerate influențe stabilizatoare si hotărîtoare , care pot ajuta la construirea unei legături sau a unei rezonanțe de durata cu orice model de energie reprezentat de o anumită varietate a acestei pietre . Diversivitatea mare a Agatelor ofera o gama larga de posibilitati .Piatra foarte stabila, formata din cristale microscopicede cuart dispuse in benzi succesive. 

Pietre de ancorare, agatele asigura echilibrul emotional, fizic si intelectual. 

Ele favorizeaza centrarea si stabilizarea energiei fizice. 

Agatul are puterea de a armoniza yin si yang, fortele pozitive si negative care mentin universul in echilibru. 

Piatra linistitoare si calmanta, agatul actioneaza lent, insa confera o forta mare. Straturile sale multiple scot la iveala informatii ascunse. 

In plan psihologic, agatul favorizeaza cu blandete acceptarea de sine, care construieste increderea in propria persoana. 

Favorizeaza autoanaliza si perceptia circumstantelor oculte, reveland starile de rau ce afecteaza bunastarea.

Agatele imbunatatesc functiile mentale, deoarece ele cresc concentrarea, sensibilitatea si capacitatile analitice si permit astfel gasirea de solutii practice. 

Dragostea de adevar a agatului ne face sa spunem ce gandim. 

Agatele incolore stimuleaza memoria. 

In plan emotional, acest cristal invinge negativitatea si amaraciunea,vindeca furia interioara, conferind astfel dragostea si curajul de a o lua de la inceput. 

Util pentru orice tip de trauma emotionala. 

Creeaza un sentiment de securitate inlaturand tensiunea interioara. 

In plan spiritual, agatul mareste constiinta si o conecteaza la cea colectiva si la intelegerea unitatii vietii. 

El favorizeaza contemplarea serena si asimilarea experientelor de viata, ducand la o imbogatire spirituala si o stabilitate interioara.

 

EFECTE TAMADUITOARE: 

Agatul stabilizeaza aura, eliminand si transformand energiile negative. 

Efectul sau purificator este puternic atat in plan fizic, cat si emotional. 

Plasat pe inima, el trateaza indispozitia emotionala ce impiedica acceptarea dragostei. Asezat pe abdomen sau luat sub forma de elixir, agatul stimuleaza procesul digestiv si trateaza gastrita. 

Vindeca ochii, stomacul si uterul, purifica sistemul limfatic si pancreasul, fortifica vasele sanguine si amelioreaza afectiunile pielii.

POZITIONARE. De tinut sau de asezat acolo unde este nevoie.

Conditii comanda: 
Daca comanda este mai mare de 200 de ron (pentru Bucuresti) si 250 de ron(pentru restul tarii), transportul si ambalajul sunt suportate de catre magazinul nostru. Pentru comenzile mai mici decat suma minima, taxele de transport vor fi suportate de catre destinatar la livrare. Comenzile sunt expediate prin curier rapid cu plata ramburs.

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
Captcha