shopify traffic stats

Conditii legale

Bine ati venit pe site-ul www.cristale-semipretioase.ro. 


www.cristale-semipretioase.ro. furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. 
Daca acceptati sa utilizati site-ul www.cristale-semipretioase.ro., acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare. 

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni. 
Confidentialitatea datelor: S.C. CHI CRISTAL TRINITY SRL respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.cristale-semipretioase.ro si S.C. CHI CRISTAL TRINITY SRL au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct. SC CHI CRISTAL TRINITY SRL poate pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor* printr-o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. CHI CRISTAL TRINITY SRL, Nr.Reg.Comertului J40/4649/14.04.2011, CUI: RO 28351559, Adresa: Str. Alexandru Moruzzi Voievod nr. 4A, bl. 4A, etaj 5, ap. 18, interfon 18, sector 3, Bucuresti 
De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste. 

www.cristale-semipretioase.ro face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de certificare SSL (Secure Sockets Layer). 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Observatie: 
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. 

Copyright 
Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate lui SC CHI CRISTAL TRINITY SRL si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright. 

www.cristale-semipretioase.ro respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor. 
Licenta si accesul la www.cristale-semipretioase.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC CHI CRISTAL TRINITY SRL. 

Utilizatorul nu va folosi logo-ul www.cristale-semipretioase.ro texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al SC CHI CRISTAL TRINITY SRL. 

Descrierea produselor
Continutul site-ului www.cristale-semipretioase.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii furnizorilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Singurele produse care sunt identice ca cele de pe site, sunt cele de la rubrica PRODUSE UNICATE. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, fara notificare prealabila de catre SC CHI CRISTAL TRINITY SRL

Politica preturilor
Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD). Va rugam cititi sectiunea Livrarea Produselor, pentru detalii privind costurile de transport. 
Afisarea produselor in cadrul magazinului online www.cristale-semipretioase.ro reprezinta oferta noastra valabila a fi contractata. Acceptarea ofertei se produce in momentul in care clientul isi manifestata scris vointa de a achizitiona un anumit produs. 
Clientul are dreptul de a se razgandi cu privire la achizitionarea produselor comandate insa este de acord cu urmatoarele conditii: 
a. In cazul in care clientul se razgandeste inainte de momentul livrarii produsului, atunci acesta nu datoreaza contravaloarea cheltuielilor efectuate de S.C. CHI CRISTAL TRINITY SRL. Momentul la care se considera ca un client s-a razgandit este cel in care acesta a comunicat scris si/sau telefonic si expres faptul ca nu doreste continuarea procedurii de achizitionare a produselor comandate. 
b. In cazul in care clientul se razgandeste (expres sau tacit) dupa momentul livrarii produselor atunci acesta este obligat la plata integrala a costului livrarii, acesta incluzand costul transportului dus-intors, taxele de curierat si taxele de depozit in cazul in care clientul refuza sa raspunda la adresa indicata ca adresa de livrare. 
Momentul livrarii produsului este cel in care clientul primeste telefonul de la operatorul nostru in care i se confirma termenul in care va fi efectua livrarea. 

S.C. CHI CRISTAL TRINITY SRL, Nr.Reg.Comertului J40/4649/14.04.2011, CUI: RO 28351559, Adresa: Str. Alexandru Moruzzi Voievod nr. 4A, bl. 4A, etaj 5, ap. 18, interfon 18, sector 3, Bucuresti 
www.cristale-semipretioase.ro este proprietatea SC CHI CRISTAL TRINITY SRL. 
SC CHI CRISTAL TRINITY SRL este si compania care administreaza site-ul care functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. 

ANPC http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php

CATEGORII RECOMANDATE